De Speeldoos komt naar De Kroepoekfabriek

E-flyer SPEELDOOSTijdens de opening van De Kroepoekfabriek, in september 2011, speelde De Staat het dak eraf. De frontman van deze rockende Nederlandse band betreedt op zondag 2 juni wederom het podium van De Kroepoekfabriek. Dit keer samen met Roos Rebergen, beter bekend met haar band Roosbeef.

Deze twee unieke Nederlandse songwriters hebben namelijk voor de tweede keer teksten van mensen met een verstandelijke beperking op (rock)muziek gezet. Geïnspireerd door gedichten van mensen met een verstandelijke beperking schreven Torre Florim (De Staat) en Roos Rebergen (Roosbeef) Nederlandstalige liedjes, die anders zijn dan anders. En om de release van deze samenwerking bijzonder te maken werd de cd uitgebracht in een muziekdoosje: De Speeldoos.

Wegens succes komt dit jaar De Tweede Speeldoos uit. Nieuwe soulvolle liedjes, deze keer ontstaan door gesprekken met een groep acteurs met een verstandelijke beperking van Theater Kleinkunst. Torre Florim en Roos Rebergen stonden eerder dit jaar met succes op Noorderslag en op 2 juni a.s. – yeah! – komt De Speeldoos naar Vlaardingen. De dame en heer brengen dan, mét band, de liedjes van hun nieuwe album. Bereid je voor op een hartverwarmend doch rockend optreden!

Extra informatie
Datum: Zondag 2 juni
Locatie: De Kroepoekfabriek, Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen
Aanvang: 15:30 uur / Deur open: 15:00 uur
Entree: 15 euro (vvk) / 17 euro
Korting met Rabobank-pas: 50%

Voor meer informatie bezoek je de website van de Kroepoekfabriek.

Meer zoals dit

Line-up Popkantoor feestje ‘In de Stemming’ bekend

popkantoorOp woensdagavond 22 mei brengt Popkantoor je letterlijk in de stemming. Om de start van de verkiezingsperiode van het Stadsinitiatief in te luiden organiseert Popkantoor een feestje in Blender.

Er zijn live performances van:
Half Way Station, psychedelic folk
Goslink, kunstenaar en muzikant
Colonne, alternative, emo, indie, rock

DJ Okkie en Miss D (Analog, Shifting Gears) zorgen voor de muzikale omlijsting.

De host van de avond is Malique.

Vanaf middernacht kan het stemmen beginnen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is je burgerservicenummer (BSN, zie legitimatiebewijs), je geboortedatum en een e-mailadres om je stem te bevestigen.

Extra informatie
Datum: Woensdag 22 mei
Locatie: Blender, Schiedamsevest 91, Rotterdam
Aanvang: 20:30 uur
Entree: gratis

Deze avond wordt mogelijk gemaakt dankzij de artiesten, dj’s en host die Popkantoor een warm hart toe dragen en daarom kosteloos een bijdrage leveren aan een onvergetelijke avond.

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van het Popkantoor.