Dordts/Rotterdamse formatie Three/Third XL populairste studenten coverband

treeAfgelopen donderdagavond heeft de negenkoppige Dordts/Rotterdamse formatie Three/Third XL in het Erasmus Paviljoen de titel “Populairste studenten coverband van Nederland” gewonnen.

Deze verkiezing werd georganiseerd door de Erasmus School Of Economics ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan. Aan deze verkiezing zijn voorrondes voorafgegaan tussen bands uit heel Nederland. Een kleine 300 toehoorders waren afgelopen donderdagavond op Woudenstein aanwezig bij de strijd tussen de finalisten Mainline 55 (wild card), Mooie Noten, The Brazilian Wax Effect, Three/Third XL en Head First. Het publiek ging voor Three/Third XL, terwijl de jury een lichte voorkeur had voor de meidenband The Brazilian Wax Effect.

http://www.youtube.com/watch?v=-3le1Njr6j0

Voor meer informatie bezoek je de website van Three/Third XL.

Music Support: Angela Moyra en Daisy Cools in De Machinist

angela moyraIedere woensdagavond biedt De Machinist het publiek de kans om nieuw Rotterdams talent te ontdekken op hun podium. Op woensdagavond 6 november staan Popunie Live act Angela Moyra en Daisy Cools op de planken van De Machinist.

Angela Moyra heeft een ‘storytelling’ stijl van zingen en componeren ontwikkeld. De songs komen voort uit geluk, uitdaging en zij vertellen de constante strijd van een jonge vrouw. Zo sloot zij zich aan bij het Amsterdam Songwriter Guild en trad op in de finale van De Grote Prijs van Nederland. Ook was zij te zien in tv-programma’s zoals De Wereld Draait Door en De Beste Singer-Songwriter van Nederland, waar zij de finale bereikte. In januari 2014 wordt haar debuutalbum verwacht.




Angela Moyra is in 2013 één van de tien uitverkoren Popunie Live acts, die een jaar lang in het zonnetje gezet worden ter promotie en ter stimulering van hun carrière. In dit kader heeft Anela Moyra een Re:VERSION clip opgenomen.

Op het album The Secrets We Keep, staan liedjes, die Daisy Cools deels heeft geschreven tijdens een workshop bij Ray Davies van The Kinks. Het album bracht haar optredens in binnen – en buitenland. In 2011 startte zij de reeks The Europe Files. Een serie die zal bestaan uit zes ep’s, geïnspireerd op een stad waar Daisy tijdelijk woont en waar zij liedjes schrijft en optreedt. Na The Paris File en The Palermo File is Daisy nu in Nederland om haar ep The Lisbon File op te nemen.

Foto: Sophie van der Perre