Rotterdamse muzikanten eren hun helden in Rotown

Rotown-LogoIn navolging van de uitzonderlijk succesvolle Summerschool-avonden van eerdere jaren kan een vervolg eigenlijk niet uitblijven volgens Rotown. Ook deze zomer storten muzikale helden uit onze eigen stad zich wederom op het repertoire van hun eigen voorbeelden, dikwijls met verbluffend resultaat.

Zo 20/07 Wolf In Loveland plays The Band
Zo 27/07 Joshua Woods plays Fink
Zo 03/08 Mark Lotterman plays Lou Reed & The Velvet Underground
Zo 10/08 The Afterveins plays Club of 27 (o.a. Jimi Hendrix, Amy Winehouse en Janis Joplin)

De avonden zijn vanzelfsprekend geheel gratis toegankelijk. Je bent van harte welkom! De avonden starten om 21:30 uur en de deuren gaan om 20:00 uur open.

Voor meer informatie bezoek je de website van Rotown.

De Nuance zoekt samenwerking met jou

De Nuance (c) Nick NamelijkKomende week trekken rapper/schrijver Marco Martens, producer Royal with Cheese en singer/songwriter Stijn Charpentier zich terug in een hutje op de hei om nieuwe liedjes te schrijven voor hun project De Nuance. Hierbij zoeken ze interactie met jou.

Tussen alle rapliedjes die over rappers zelf gaan, leek het De Nuance tof om dat eens om te draaien en liedjes over hun luisteraars te schrijven. In iederéén schuilt immers een mooi verhaal.

Heb jij een bijzonder verhaal, een leuke anekdote of een ontroerende gebeurtenis te delen? En vind je het tof als De Nuance dat als uitgangspunt voor een liedje gebruikt? Stuur dan vóór aanstaande vrijdag 18 juli een mail naar mhwmartens@gmail.com. Wellicht leidt het verhaal tot een liedje op de nieuwe ep. Indien gewenst is anonimiteit gewaarborgd.

De Nuance debuteerde in 2013 met de lp Tweede Viool/Derde Bedrijf. Deze is te beluisteren en te bestellen op de website van De Nuance. Komend najaar is De Nuance onderdeel van  het reizend festival Popronde.

Foto: Nick Namelijk