Investeer in Talent: Jared Grant

17904093_914290158711007_2352322458016208287_n

Als klein jongetje werd Jared Grant geïnspireerd door de klanken van soul en funk die thuis door de speakers klonken. Hier is zijn jarenlange ontdekkingsreis in de wereld van muziek begonnen en heeft Jared zijn eigen visie, stijl en sound ontwikkeld. Nu wil hij een volgende stap maken en roept daarvoor de hulp in van het publiek door middel van een crowdfundingcampagne op VoorDeKunst. Jared omschrijft zijn plannen als volgt:

We zijn al een heel eind op weg. Het debuutalbum Back To My Roots staat klaar! Tussen december 2016 en maart 2017 is het album opgenomen in Studio-T, gemixt door Happyville Music Studio en gemasterd door Hay Zeelen Mastering. Ook de foto’s van Nyusha Glenn zijn al geselecteerd om gedrukt en tentoongesteld te worden.

Financieel is dit mede mogelijk gemaakt door investeerder Peter Neutenboom van GPN Adviesgroep. De volgende stap is het uitbrengen van het album. Dit kan ik niet zonder hulp van het publiek. Om de drukkosten, artwork, videoclips van twee singles, releaseparty en een bijzondere fototentoonstelling te kunnen betalen, ben ik deze crowdfunding gestart.

Back To My Roots in beeld en geluid
Mijn debuutalbum is er een met flashbacks naar mijn roots, maar ik wil ook vooral laten zien wie ik ben geworden. Een album dat puur en organisch is, live is ingespeeld, grooved, een album waarmee ik jullie mee wil nemen in mijn muzikale reis.

Mijn muzikale reis wil ik jullie niet alleen laten horen en voelen, maar ook graag laten zien tijdens de releaseparty. Het bijzondere aan dit album is dat de totstandkoming van begin tot eind is vastgelegd door de veelbelovende fotograaf Nyusha Glenn (Glenn Cornelisse).

Bij het album ontvang je een fotoboek dat de opnamedagen in documentaire vorm weergeeft. Het fotoboek maakt je deelgenoot van onze band. Het laat zien wat wij de afgelopen maanden beleefd hebben achter de schermen. Tijdens de releaseparty zullen de mooiste foto’s worden tentoongesteld.

rYKZphgUyTSMvYb2

Releaseparty
Als we het bedrag halen gaan we het met z’n allen vieren tijdens mijn releaseparty, die naar verwachting in september zal plaatsvinden in Rotterdam. Wat ik kan beloven is dat het een groovy liveshow wordt waarin muziek, dans en interactie met het publiek in één show bij elkaar komen. Een show waarin funk, soul en een vleugje r&b de belangrijkste ingrediënten zijn.

Jared Grant
De meeste mensen kennen Jared van The Voice Of Holland waar hij in 2016 de halve finale behaalde. Met veel liefde en passie is hij al jarenlang actief als professioneel muzikant. In 2015 is hij afgestudeerd aan het conservatorium te Rotterdam. Jared heeft met diverse bekende Nederlandse artiesten op het podium mogen staan, zoals Trijntje Oosterhuis, Bo Saris en Alain Clark. Ook treedt hij op in verschillende bands als frontman.

“Wat mij kenmerkt is dat ik niet alleen bezig ben met zingen, maar ook met entertainen. Bij mijn performances komen muziek, dans en entertainment bij elkaar en wordt je als luisteraar bijna gedwongen om mee te dansen” aldus Jared.

Blijf op de hoogte en volg Jared via zijn Facebook page of zijn website. Voor meer informatie over de crowdfundingactie kijk je op de website van VoorDeKunst.

Jared Grant

Copyright foto’s: Nyusha Glenn

Gepubliceerd op 20 apr. 2017, 16:00. Tags: , , .