Investeer In Talent: Mike Marques

NWt11Rl0zGDG2Uow

Mike Marques is een Rotterdamse straatmuzikant die zijn muziek van de straat naar de Nederlandse podia wil brengen. Het is altijd zijn droom geweest om zijn eigen muziek te maken en een album uit te brengen. Om dit te kunnen realiseren roept hij de hulp in van het publiek door middel van een crowdfundingcampagne op VoorDeKunst. Hij omschrijft zijn plannen als volgt:

Wie is Mike Marques?
Ik ben begonnen met websites maken vanaf mijn zolderkamer, vandaag de dag ben ik straatmuzikant door heel Europa. Mijn naam is Mike Marques, ik ben 22 jaar, en ik ben klaar voor de volgende stap in mijn carrière. Van kleins af aan is zingen mijn passie en vanaf het moment dat ik gitaar leerde spelen ging er een heel nieuwe wereld voor mij open.

Om deze volgende stap te kunnen maken wil ik een eigen singer/songwriter album maken. Op dit moment ben ik al aan het werk aan dit album. Er komen tien nummers op en elk nummer vertelt een eigen verhaal. Graag wil ik dit met het publiek delen en met de hoogst mogelijk kwaliteit. Dit kost geld en daarom heb ik jullie hulp nodig!

Wat heb ik nodig en waarom?
Het maken en uitbrengen van een album is helaas niet zo simpel als een nummer opnemen en het online zetten. Er komen allerlei dingen, en kosten, bij kijken die niet altijd allemaal met muziek van doen hebben. Veel van deze dingen kan ik zelf doen, met mijn eigen vaardigheden en hulp van familie en vrienden, maar er is meer dan dat nodig.

Om optimale kwaliteit te kunnen leveren moet ik eerst alle nummers opnemen in een professionele studio met behulp van een producer. Daarna moet het gemixed en mastered worden, de cd gedrukt worden en moet er een clip gemaakt worden.

Wat kan je van mij verwachten?
Gedurende de ontwikkeling van dit project zal ik iedereen op de hoogte houden via mijn Facebook en Instagram pagina. Wanneer het project is afgerond en mijn albumrelease daar is ga ik door met schrijven van nieuwe nummers. Ook wil ik graag optreden op kleine podia door heel Nederland. Dit album is het pas het begin van mijn streven naar succes in de muziekindustrie. Jullie gaan nog veel van mij horen!

Blijf op de hoogte en volg Mike Marques via Facebook of zijn website. Voor meer informatie over de crowdfundingactie kijk je op de website van VoorDeKunst.

Mike Marques

Gepubliceerd op 19 mei. 2017, 10:00. Tags: , , .