Music Support: Grand Opening Eurotrash United

17629942_2255345451358169_600446929472355376_n
Vrijdag 21 april is de Grand Opening van Eurotrash United met bands, bier en gezelligheid. Rond het Hofplein in Rotterdam is dankzij herontwikkeling een gebied ontstaan waar bijzondere ondernemers op het gebied van food, lifestyle en design gevestigd zijn. Een perfecte plek voor dit bierparadijs waar bier gebrouwen en gedronken wordt en waar tegelijkertijd op kunstige wijze alle zintuigen bediend worden.

Naast een proeflokaal en een café is er een bierwinkel en een minibrouwerij waar geëxperimenteerd wordt met het brouwen van nieuwe soorten bier. Ook is een boog gereserveerd voor de opslag en wholesale van de craftbiertjes. Eurotrash wordt een bruisende zaak waar nooit een saai moment te bespeuren is, een soort Sjakie en de Chocoladefabriek voor bier en schone kunsten!

Bier en kunst komen samen in de Rotterdamse Hofbogen
Kunstenaarsduo Arno & Iris zijn vooral bekend van de Hoorn Des Overvloeds, het imposante kunstwerk dat het plafond van de Markthal in Rotterdam siert. Ze brouwen al samen bier sinds 2007 en inmiddels hebben ze al vele soorten bier gelanceerd in samenwerking met bevriende kunstenaars.

Het idee voor de Eurotrash Brewery ontstond tijdens hun vele reizen door Europa, waarbij ze bedachten dat iedere uithoek van het werelddeel een eigen biertje verdient. Voor Eurotrash United slaan Arno & Iris de handen ineen met horecaondernemer Ron Sterk (De Witte Aap, NRCafé, King Kong Hostel, Holy Smoke). Een mooie combinatie van creativiteit, zakelijkheid en ervaring is geboren.

Grand Opening
Vrijdag 21 april is de Grand Opening van Eurotrash United! Dompel je onder in een avond vol met bands, bier en gezelligheid. De avond wordt gehost door Kaiser Kuttlipp en Snorella. Zij zullen verschillende bands voorstellen, waaronder Dee’s Honeytones, Treehook, Smudged Toads en Transformer di Roboter. Tussendoor zorgt DJ Frikandel voor fijne deuntjes en en als afsluiter bouwt Joe Manish een feestje.

Extra informatie
Datum: vrijdag 21 april
Locatie: Eurotrash United, Vijverhofstraat 10
Tijd: 18.00 uur
Entree: gratis
Facebookevent

popuniemusicsupportDit event wordt mede mogelijk gemaakt door Music Support Rotterdam.

Gepubliceerd op 18 apr. 2017, 16:00. Tags: , , , .