Music Support Zuid-Holland: Schippop in Schipluiden

Poster Schippop 2017De line-up van Schippop, het gratis popfestival in Schipluiden is bekend. Het publiek kan zaterdag 10 juni een muzikaal gevarieerd programma verwachten. Dromerige introverte en reflectieve hiphop, frisse vrolijke indiepop, reggae, een mix van bluegrass, country, folk, blues en Americana maar ook garage-rock en proto-punk.

De grootste naam op het affiche is Will And The People. Het Britse kwartet staat bekend om hun vrolijke mix van pop en reggae. Ook Diggy Dex is volgens de Nieuwe Revu, NRC Next en 3voor12 een niet te missen live act.

De door onze zuiderburen geliefde Manoeuvres en Black Box Revelation staan ook op het programma. De laatstgenoemde speelde al op Pukkelpop, Rock Werchter en Pinkpop.

Er is ook regionaal talent gescout: het Haagse Woof Woof Ridicule, de Rotterdamse Jerry Hormone Ego Trip en het Delftse Wakki. Jick Munro & The Amazing Laserbeams en Radio Eliza vullen het rijtje aan. Radio Eliza heeft in korte tijd awards binnengesleept zoals die voor 3FM Serious Talent, OORtalent en de Amsterdamse Popprijs.

Meer weten? Bezoek de website of Facebookpagina van Schippop.

Extra informatie
Datum: zaterdag 20 juni
Locatie: Schipluiden, evenemententerrein Tiendweg
Aanvang: 13.30 uur
Entree: gratis
Facebookevent

POPUNIE_MUSICSUPPORT_ZHOLLAND_FCDit event wordt mede mogelijk gemaakt door Music Support Zuid-Holland.

 

Gepubliceerd op 18 mei. 2017, 11:13. Tags: , , .