Popunie Live op Metropolis met The Dawn Brothers en Jo Goes Hunting

POPUNIE_LIVE_E-FLYER_5 festivalSPopunie Live presenteert ook dit jaar weer een aantal Rotterdamse acts op Metropolis. In samenspraak met de programmeurs van het festival presenteren wij er dit jaar The Dawn Brothers en  Jo Goes Hunting.

Metropolis vindt plaats op zondag 2 juli in het Zuiderpark in Rotterdam. Sinds 1988 kan het publiek op dit festival kennis maken met opvallende, vernieuwende en verassende muziek van hoge kwaliteit. Met Popunie Live mogen wij het Rotterdamse talent dat in dit straatje valt presenteren! Dit jaar is de keuze gevallen op de ijzersterke Rotterdamse acts Jo Goes Hunting en The Dawn Brothers. Jo Goes Hunting speelt ’s middags op de Workers Stage en The Dawn Brothers hebben de eer om het festival op de Thinkers Stage te openen.

Het festival is gratis toegankelijk. Meer informatie over het festival kan je vinden op hun website en/of het Facebook-event.

Popunie live
Popunie Live is een concept dat in 2013 door de Popunie is ontwikkeld met als doel de promotie van Rotterdamse popmusici naar de hogere regionen. Met name gericht op het neusje van de zalm dat inmiddels diverse stadia heeft doorlopen en wellicht aan de vooravond staat van een professionele carrière in de muziek.

Zie ook de pagina van Popunie Live voor meer informatie.

Extra informatie
Datum: zondag 2 juli
Locatie: Zuiderpark, Rotterdam
Aanvang: 12.00 uur
Entree: gratis

Popunie Live wordt mede mogelijk gemaakt door Sena en Gemeente Rotterdam.

Gepubliceerd op 17 mei. 2017, 11:00. Tags: , , , .