Selectieronde Kunstbende Zuid-Holland in Maaspodium Rotterdam

Kunstbende49853.jpeg
Op zondag 19 maart organiseert de Popunie de Selectieronde van de Kunstbende Zuid-Holland in het Maaspodium. Kunstbende is de landelijke wedstrijd voor jong creatief talent. Kunstbende biedt een podium aan talentvolle makers tussen de 13 en 18 jaar in de categorieën Taal, Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek en Theater. Maar liefst 150 jongeren hebben zich al aangemeld.

Selectieronde
Tijdens de Selectieronde geven de jonge makers een performance of presentatie van hun werk. Publiek kan deze korte performances bijwonen. Ook zijn er fashion shows, korte films, animaties en beeldend werk te bewonderen. De presentatie is in handen van Elten Kiene, Evita de Roode en Jermaine Berkhoudt.

Vanuit de Selectieronde gaan er van elke categorie vijf acts door die meerdere workshops aangeboden krijgen. Dan volgt de Zuid-Hollandse Voorronde op zondag 23 april in Korzo in Den Haag. Daar zullen deze vijf acts strijden om een plek in de Landelijke Finale.

Landelijke finale
De eerste prijswinnaars van de Landelijke Finale krijgen als hoofdprijs een ‘mainstage’, oftewel een optreden op bijvoorbeeld Mysteryland voor DJ, IFFR voor Film, Fashionweek Amsterdam voor Fashion, Stedelijk Museum Amsterdam voor Expo en Oerol voor Theater.

Extra informatie
Datum: zondag 19 maart
Locatie: Maaspodium, St. Jobsweg 3
Aanvang: 12.00 uur
Entree: € 5,00 klik hier voor voorverkoop
Website | Facebookevent

Like de Facebookpagina van Kunstbende Zuid-Holland. Voor meer informatie over Kunstbende bezoek je de website.

Kunstbende Zuid-Holland wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds1818, Gemeente Den Haag, Gemeente Rotterdam, Janivo Stichting, Stichting Boschuysen, Erasmusstichting en Van Cappellen Stichting.

Gepubliceerd op 15 mrt. 2017, 16:00. Tags: , .