Zomerprogramma Paviljoen aan het Water

CharloisAanHetWater_Opening_2
Paviljoen aan het Water is deze zomer een nieuwe plek op Rotterdam-Zuid aan de Maashavenkade in Charlois waar je muziek, film en kunst uit de wijk kan ontdekken. Het paviljoen is een podium voor lokale initiatieven. Zaterdag en zondag is het pop-up restaurant geopend waar wordt gekookt door drie kookteams uit Charlois. Elke vrijdagavond is er live wereldmuziek, twee keer in de maand is er een thuisbioscoop en om de zes weken is er een nieuwe expositie in het paviljoen te zien.

Zomerprogramma18403867_1730873283597085_3015643383518729835_o
In de zomer biedt het paviljoen lekker en betaalbaar eten uit de wijk met uitzicht op de Rotterdamse skyline. Tegelijk is het terras aan de Maashaven een prachtige ontmoetingsplek voor bewoners en ondernemers uit Charlois.

Vijf muziekprogrammeurs, drie kunstprogrammeurs en vier filmprogrammeurs laten de culturele diversiteit van Charlois zien. De programmering laat ook ruimte voor ideeën van bewoners.

Stichting Charlois aan het Water is verantwoordelijk voor het Paviljoen aan het Water. Het doel van de stichting het een duurzame verbinding tussen haven en wijk te bewerkstelligen en de Maashavenkades weer onderdeel te laten zijn van Charlois.

Een initiatief van Vitibuck Architects en Stedelinks010 en de eerste publieke plek aan het waterfront van Charlois aan de Maashaven.

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van Paviljoen aan het Water.

Extra informatie
Datum: elke vrijdagavond
Locatie: Brielselaan 157
Aanvang: 20.00 uur
Entree: gratis

Gepubliceerd op 16 mei. 2017, 16:00. Tags: , .