De Nuance toont liefde voor storytelling in nieuwe videoclip

De Nuance (c) Truc Hoang, Theo HuijgensDe Nuance presenteert de officiële videoclip van 1-0 Voor. Het nummer is afkomstig van het album Tweede Viool/Derde Bedrijf, dat twee weken geleden uitkwam op 12” vinyl.

Met dit nummer tonen rapper/schrijver Marco Martens (ex-Macronizm) en Royal With Cheese hun liefde voor storytelling in rapmuziek.

De video is gemaakt door Laura Speelman en Maarten Rutten.




De Nuance – 1-0 Voor

 

Tweede Viool/Derde Bedrijf is te beluisteren en te bestellen op de website van De Nuance.

Foto’s: Truc Hoang/Theo Huijgens

Eerste editie Underground’s Hidden Talent in TOFFLER

underground omslagOp 12 oktober staat ons de eerste editie van Underground’s Hidden Talent te wachten en dit gaat gebeuren in de meest underground club van Rotterdam: De TOFFLER.

De unheard underground dj’s, die vaak juist over veel skills en talent beschikken, krijgen amper de mogelijkheid om zich te laten zien in de scene en dit gaat bij Hidden Underground Talent wel gebeuren. Onontdekte Rotterdamse underground dj’s krijgen bij ons een kans om ontdekt te worden, omdat ze deze verdienen.

Cd’s of live? UK-house of tech-house? Maak het 12 oktober mee en laat je verassen door Rotterdam’s hidden underground talent.

Line-up
Beau Zwart (Live)
Robert de Laat (Live)
Miz
Anoo Rado
Lucas
Mickey Fentross
Sinan Sidera

Extra informatie
Datum: Zaterdag 12 oktober
Locatie: TOFFLER, Weena Zuid 33, Rotterdam
Aanvang: 23:00 uur
Entree: 10 euro (Verkrijgbaar aan de deur)

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de Facebook pagina van Toffler of de Facebook pagina van Underground’s Hidden Talent.