Beatmakers met talent gezocht voor Beatbakkers Beattape

Beattape afbeeldingBeatbakkers Beattape komt terug met een vierde deel. Voor het vierde deel in deze reeks zijn zij op zoek naar beatmakers met talent.

Ook ditmaal zullen de beste beats worden geselecteerd, die uiteindelijk een plek veroveren op de beattape. Deze tape zal op een groot aantal hiphopsites te downloaden zijn en zal zowel nationaal als internationaal talent de kans geven om in de schijnwerpers te staan.

Eén exclusieve beat kan tot en met 15 juni 2014 ingestuurd worden naar het volgende mailadres: Beatbakkersbeattape@gmail.com.

Voor meer informatie bezoek je de website van Beatbakkers.

Popunie lanceert overzicht speelplekken in Rotterdam

pardoenVanaf vandaag kun je als muzikant sneller uitvogelen waar je wellicht een optreden kunt scoren in Rotterdam. De Popunie heeft de nieuwe rubriek Speelplekken geïntroduceerd.

Hier vind je de plekken in Rotterdam waar muzikanten kunnen optreden overzichtelijk gerubriceerd. Er worden zeven verschillende categorieën gehanteerd waarin een veelheid aan verschillende locaties staat opgenomen, variërend van koffiebars tot kerken en van bruine cafés tot buurtfestivals. Al deze locaties hebben tenminste één ding met elkaar gemeen; er hebben recent Rotterdamse bands/muzikanten/acts opgetreden.

De Popunie wil met de rubriek Speelplekken enerzijds laten zien wat er allemaal beschikbaar is aan podia en festivals in Rotterdam en anderzijds een overzichtelijk aanbod presenteren zodat muzikanten gemakkelijker hun weg kunnen vinden. We pretenderen niet volledig te zijn en staan dan ook wagenwijd open voor tips om de lijst nog vollediger en actueler te maken.

Bij de start bevat de rubriek Speelplekken; 80 podia (muziekcafés, koffiebars, kerken, galeries etc.), 30 indoorfestivals en 20 outdoorfestivals. Zo hopen we dat iedereen snel en overzichtelijk kan zien of er iets van zijn/haar gading tussenzit en gemakkelijker optredens kan scoren. Speelse!