Aanmelden

De Popunie beschikt over een bestand waarin circa 2.000 Rotterdamse bands/acts prijken, aangevuld met 1.000 uit de rest van Zuid-Holland. De vele uiteenlopende stijlen die worden beoefend zijn onderverdeeld in zeven hoofdcategorieën: rock, pop, dance, loud music, urban, niet westers en diversen.

Wil je met jouw Rotterdamse band/act gratis opgenomen worden in het Popunie bestand?
Dat kan heel eenvoudig en is absoluut de moeite waard! Wij worden met grote regelmaat geraadpleegd door programmeurs, festivals, evenementen, muziekcafés en andere geïnteresseerden. Ook proberen wij zo veel mogelijk nieuwe releases te recenseren en bands/acts aandacht te geven op deze website. Wil jij ook gevonden worden en profiteren van ons brede netwerk?

Schrijf je dan hieronder snel in!
Mocht het formulier problemen geven, dan vind je hier het inschrijfformulier in PDF-vorm. Je kunt dit formulier uitprinten, invullen en opsturen naar: Popunie | Postbus 21450 | 3001 AL Rotterdam. Langsbrengen op de Pannekoekstraat 102 kan uiteraard ook.
We geven zo snel mogelijk antwoord.

1.

Gegevens band/act/dj

2.

Gegevens contactpersoon

3.

Samenstelling
Gegevens bandlid 2
Gegevens bandlid 3
Gegevens bandlid 4
Gegevens bandlid 5
Gegevens bandlid 6

4.

Gegevens boekingskantoor

5.

Overige gegevens

We verzoeken je ten minste drie nummers in MP3-formaat te sturen. Uploaden kan via wetransfer.com. Verstuur je bestanden naar inschrijven@popunie.nl, onder vermelding van de bandnaam. Het makkelijkste is om de bestanden te comprimeren, dit kan bijvoorbeeld met het gratis te downloaden programma WinZip. De tracks mogen maximaal 10MB groot zijn en moeten een minimale bitrate hebben van 128KB/s. Voor je de bestanden gaat
uploaden moet je ze eerst als volgt hernoemen: ‘naam act-tracknummer-titel track.mp3’
Dit resulteert bijvoorbeeld in: ‘Beatles the-01-Yesterday.mp3’.

Houd ons op de hoogte
Ben je eenmaal ingeschreven, zorg dan dat je gegevens actueel blijven. Dus heb je een nieuwe demo of enig ander bandnieuws stuur het op of meld het. Dit kan door ons te liken op Facebook, ons te volgen op Twitter en door info@popunie.nl toe te voegen aan jullie mailinglist. Vergeet ook niet je album of ep naar de Popunie te sturen zodra deze uitkomt. Onze site en social media staan informatief en promotioneel ten dienste van de popmuzikanten, dus bestook ons!

Bestand raadplegen
Ons demobestand wordt zoals eerder vermeld regelmatig geraadpleegd door programmeurs, muziekcafés en andere geïnteresseerden. Het is dus zeker de moeite waard om je in te schrijven. De Popunie is geen boekingsbureau, maar wisselt alleen informatie uit. Ook kun je als muzikant bij ons terecht voor allerlei handige adressen. Zo beschikken wij over gegevens van o.a. festivals, podia, oefenruimten en platenmaatschappijen.

Privacy
Alleen de boekingsgegevens die je hebt ingevuld op het inschrijfformulier worden door ons aan derden doorgegeven. Je privégegevens zijn alleen voor intern gebruik.

Popunie
Postbus 21450
3001 AL Rotterdam