Investeer in talent

De Rotterdamse regio bulkt van het talent. Talent dat allerlei ambities en dromen heeft en soms een kleine bijdrage nodig heeft om deze te realiseren. En ze doen er altijd iets voor terug! De Popunie geeft deze ondernemende Rotterdamse artiesten vanaf heden een prominente plek op de website. Zo hopen we nog meer mensen en bedrijven warm te maken voor een kleine investering in het talent dat onze stad rijk is. Lees hier artikelen over artiesten die projecten realiseren en door middel van crowdfunding een steuntje in de rug vragen. Support Local Talent!

Investeer in Talent: Jared Grant

Als klein jongetje werd Jared Grant geïnspireerd door de klanken van soul en funk die thuis door de speakers klonken. Hier is zijn jarenlange ontdekkingsreis in de wereld van muziek begonnen en heeft Jared zijn eigen visie, stijl en sound ontwikkeld. Nu wil hij een volgende stap maken en roept daarvoor de hulp in van het publiek door middel van een crowdfundings campagne op VoorDeKunst.

» Lees verder

Investeer in Talent: Caffeine

Luna, Meike en Nienke vormen samen de Schiedamse band Caffeine. Geïnspireerd door country en folk schrijven en spelen ze al drie jaar samen. Nu willen ze een volgende stap maken en roepen daarvoor de hulp in van het publiek door middel van een crowdfundingcampagne op VoorDeKunst. De dames nemen zelf het heft in handen en zullen tijdens een kick-off op zaterdag 8 april in De Kroepoekfabriek hun crowdfundingcampagne starten.

» Lees verder

Investeer in Talent: Sander Nijbroek

Sander Nijbroek (zanger, gitarist en liedjesschrijver) is na een studie aan het Rotterdams Conservatorium de frontman geworden van feestband Hottub Heroes. Hiermee reisde hij door het ganse land en speelde voor duizenden mensen op de mooiste festivals en podia van Nederland. Nu wil hij een volgende stap maken en roept daarvoor de hulp in van het publiek door middel van een campagne op crowdfunding platform VoorDeKunst.

» Lees verder

Investeer in Talent: Bregje Sanne Lacourt

Bregje Sanne Lacourt is een singer/songwriter geboren in Brabant, maar 15 jaar geleden in Rotterdam komen wonen om te studeren aan Codarts. Ze treedt op, is stem/zangcoach, programmeert zo hier en daar wat live muziek. Met de opbrengsten van haar crowdfundingactie op het Indiegogo-platform wil ze het meest depressieve album van 2017 maken; Hurricane.

» Lees verder

Crowdfundingsopbrengsten Rotterdamse popmuzikanten in 2016 verdubbeld!

Het gaat goed met het cultureel ondernemerschap in de Rotterdamse popmuziek! Rotterdamse popmuzikanten zijn in 2016 zeer succesvol geweest als cultureel ondernemer. Er is met crowdfunding veel geld opgehaald; in 2016 werd voor het eerst meer dan een ton aan investeringen gerealiseerd.

» Lees verder

Investeer in Talent: Los Paja Brava

Na het verschijnen van een eerste ep van Los Paja Brava eerder dit jaar zijn ze nu klaar voor de volgende stap; een debuut-album. Voor de finishing touch van het nieuwe album heeft deze internationale band, met roots in Rotterdam, een crowdfundingscampagne opgezet op het VoorDeKunst platform.

» Lees verder