Investeer in talent

De Rotterdamse regio bulkt van het talent. Talent dat allerlei ambities en dromen heeft en soms een kleine bijdrage nodig heeft om deze te realiseren. En ze doen er altijd iets voor terug! De Popunie geeft deze ondernemende Rotterdamse artiesten vanaf heden een prominente plek op de website. Zo hopen we nog meer mensen en bedrijven warm te maken voor een kleine investering in het talent dat onze stad rijk is. Lees hier artikelen over artiesten die projecten realiseren en door middel van crowdfunding een steuntje in de rug vragen. Support Local Talent!

Investeer In Talent: Mike Marques

Mike Marques is een Rotterdamse straatmuzikant die zijn muziek van de straat naar de Nederlandse podia wil brengen. Het is altijd zijn droom geweest om zijn eigen muziek te maken en een album uit te brengen. Om dit te kunnen realiseren roept hij de hulp in van het publiek door middel van een crowdfundingcampagne op VoorDeKunst.

» Lees verder

Investeer In Talent: Marutyri

Marutyri is druk bezig met het opnemen van hun gloednieuwe album. Dit wordt de opvolger van debuutalbum Inner Movements waarmee ze een nominatie voor een Edison Award in de categorie Jazz Nationaal in de wacht sleepte. Het nieuwe album wordt opgenomen in de Rocktown Studio’s in Rotterdam en gemixt door Nic Hard (bekend van o.a. Rudder, Snarky Puppy & Forq). Om dit te kunnen realiseren roept Marutyri de hulp in van het publiek door middel van een crowdfundingcampagne op VoorDeKunst.

» Lees verder

Investeer in Talent: Jessy Yasmeen

Voor Jessy Yasmeen is de volgende fase in haar carrière aangebroken. De 22-jarige singer/songwriter uit Rotterdam stond de afgelopen jaren op meer dan 70 podia, waaronder Rotterdamse Kost, Paardcafé, Kroepoekfabriek en de halve finale van de Sena Grote Prijs van Rotterdam. Nu is het tijd voor de volgende stap en daarbij roept ze de hulp van het publiek in door middel van een crowdfundingcampagne op VoorDeKunst.

» Lees verder

Investeer In Talent: Saman Krielaart

De 25-jarige Saman Krielaart studeert piano aan het conservatorium te Rotterdam. Naast dat hij pianist is, is hij ook componist. Zijn doel is om zijn gedachten en ideeën te vertalen naar muziek en daardoor mensen te inspireren. Om dit te kunnen realiseren roept hij de hulp in van het publiek door middel van een crowdfundingcampagne op VoorDeKunst.

» Lees verder

Investeer in Talent: Jared Grant

Als klein jongetje werd Jared Grant geïnspireerd door de klanken van soul en funk die thuis door de speakers klonken. Hier is zijn jarenlange ontdekkingsreis in de wereld van muziek begonnen en heeft Jared zijn eigen visie, stijl en sound ontwikkeld. Nu wil hij een volgende stap maken en roept daarvoor de hulp in van het publiek door middel van een crowdfundingcampagne op VoorDeKunst.

» Lees verder

Investeer in Talent: Caffeine

Luna, Meike en Nienke vormen samen de Schiedamse band Caffeine. Geïnspireerd door country en folk schrijven en spelen ze al drie jaar samen. Nu willen ze een volgende stap maken en roepen daarvoor de hulp in van het publiek door middel van een crowdfundingcampagne op VoorDeKunst. De dames nemen zelf het heft in handen en zullen tijdens een kick-off op zaterdag 8 april in De Kroepoekfabriek hun crowdfundingcampagne starten.

» Lees verder