Kunstbende Zuid-Holland

Kunstbende organiseert jaarlijks de talentenjacht voor jongeren tussen de 13 & 18 jaar. De wedstrijd wordt in 2017 voor de 27ste keer georganiseerd. Jongeren kunnen meedoen in de categorieën Muziek, DJ, Fashion, Theater, Film, Dans, Taal en Expo.

De aanmeldingen zijn inmiddels gesloten en de Selectieronde van Zuid-Holland op zondag 19 maart in het Maas Theater en Dans Podium in Rotterdam ligt achter ons. Vanuit de Selectieronde gaan er vijf acts van elke categorie door naar de Voorronde. Wie dit zijn geworden kun je hier lezen.

De Voorronde was op 23 april in Korzo in Den Haag. De acts die door gaan naar de Voorronde worden in de tussentijd klaargestoomd door middel van coachingsdagen in hun categorie. Win je in de Voorronde dan ga je automatisch door naar de landelijke finale op 1 juli in de Westergasfabriek in Amsterdam. De hoofdprijs is een plek op mainstages als Mysteryland en Amsterdam FashionWeek.

Kunstbende Zuid-Holland voorrondes 2016De data van 2017 op een rij:
01 juli – Landelijke Finale in de Westergasfabriek, Amsterdam

Op de hoogte blijven van Kunstbende Zuid-Holland en kans maken op leuke aanbiedingen en acties? Like ons op Facebook en Instagram! Klik hier om alle nieuwsberichten over de Kunstbende Zuid-Holland te lezen.

Kunstbende Zuid-Holland voorrondes 2016

Archief:
– Klik hier voor de uitslag van de Kunstbende Zuid-Holland 2017
– Klik hier voor de uitslag van de Kunstbende Zuid-Holland 2016
– Klik hier voor de uitslag van de Kunstbende Zuid-Holland 2015
– Klik hier voor de uitslag van de Kunstbende Zuid-Holland 2014
– Klik hier voor de uitslag van de Kunstbende Zuid-Holland 2013