Kunstbende Zuid-Holland

Kunstbende organiseert jaarlijks de talentenjacht voor jongeren tussen de 13 & 18 jaar. De wedstrijd wordt in 2017 voor de 27ste keer georganiseerd. Jongeren kunnen meedoen in de categorieën Muziek, DJ, Fashion, Theater, Film, Dans, Taal en Expo.

Meld je aan via de  site en je staat automatisch in de Selectieronde van Zuid-Holland op zondag 19 maart in het Maas Theater en Dans Podium in Rotterdam. In de Selectieronde gaan er vijf acts van elke categorie door naar de Voorronde. De Voorronde vindt plaats op 23 april in Korzo in Den Haag. De acts die door gaan naar de Voorronde worden in de tussentijd klaargestoomd door middel van coachingsdagen in hun categorie. Win je in de Voorronde dan ga je automatisch door naar de landelijke finale in juli 2017 in de Westergasfabriek in Amsterdam. De hoofdprijs is een plek op mainstages als Mysteryland en Amsterdam FashionWeek.

Kunstbende Zuid-Holland voorrondes 2016De data op een rij:
19 maart 2017 – Selectieronde in Maas Theater en Dans Podium, Rotterdam
23 april 2017 – Voorronde in Korzo, Den Haag

Op de hoogte blijven van Kunstbende Zuid-Holland en kans maken op leuke aanbiedingen en acties? Like ons op Facebook en Instagram! Klik hier om alle nieuwsberichten over de Kunstbende Zuid-Holland te lezen.

Kunstbende Zuid-Holland voorrondes 2016

Archief:
– Klik hier voor de uitslag van de Kunstbende Zuid-Holland 2016
– Klik hier voor de uitslag van de Kunstbende Zuid-Holland 2015
– Klik hier voor de uitslag van de Kunstbende Zuid-Holland 2014
– Klik hier voor de uitslag van de Kunstbende Zuid-Holland 2013