Speelplekken

rotownDe Popunie probeert met de rubriek Speelplekken een zo volledig en actueel mogelijk overzicht te bieden van potentiële speelplekken in de stad, waar Rotterdamse muzikanten aan bod kunnen komen. Sommige locaties zijn incidenteel van karakter en programmeren één of twee per jaar livemuziek, anderen hanteren een frequenter programmaritme en doen maandelijks of tweewekelijks aan livemuziek.

We hebben in de oranje balk hierboven een indeling gemaakt op basis van de zaalcapaciteit en proberen verder de meest relevante informatie te verstrekken voor muzikanten die willen optreden. Bij de festivalrubriek hanteren we een indeling tussen indoor en outdoor festivals. In totaal hebben we 110 kleine en middelgrote podia boven water weten te krijgen en 80 festivals. Met dit overzicht hopen we muzikanten een eindje op weg te helpen door de basisinformatie van de Rotterdamse speelplekken centraal en overzichtelijk te bundelen, zodat ze er vervolgens zelf achteraan kunnen om optredens te scoren.

tofflerAls je er niet in slaagt om de gewenste informatie te verkrijgen kun je de Popunie contacten, dan kijken wij of we in onze database beschikken over de specifiekere informatie die jij over de desbetreffende tent zoekt. Mocht je zelf lacunes zien in deze lijst, podia of festivals die ontbreken, onjuistheden signaleren of aanvullingen hebben, geef deze dan a.u.b. meteen door aan de Popunie. Zo kunnen we de rubriek Speelplekken samen zo actueel mogelijk houden.