Aanvragen Music Support Zuid-Holland

Ook in 2017 is Popunie Music Support Zuid-Holland weer beschikbaar. Dus podia en festivals in de provincie Zuid-Holland die lokaal en regionaal talent een kans bieden kunnen weer bij de Popunie terecht.

Zowel de Provincie Zuid-Holland als Fonds 1818 blijven de komende jaren investeren in een gezond en florerend optreedklimaat voor Zuid-Hollandse bands/artiesten! Popunie Music Support Zuid-Holland is één van de belangrijkste onderdelen hiervan. Omdat de beste leerervaring voor musici zoveel mogelijk optreden is en omdat het aantal optredens zeker voor onbekend talent juist steeds verder terugloopt. Met Music Support Zuid-Holland draagt de Popunie in 2017 wederom bij aan een levendig optreedcircuit in de provincie met veel live muziek van lokaal talent.

Dit betekent dat podia, festivals, stichtingen etc. die in 2017 een evenement organiseren met lokale bands/acts een beroep op ons kunnen doen. Zowel financieel, promotioneel, programmatisch en organisatorisch. Check de criteria en het aanvraagformulier en let goed op dat je aanvraag uiterlijk acht weken voor aanvang van het evenement bij de Popunie binnen is. En vergeet niet het Music Support Zuid-Holland logo op al je promo-materiaal te zetten.

Lees aan welke criteria je moet voldoen om in aanmerking te komen voor Popunie Music Support Zuid-Holland. Wil je een aanvraag indienen? Download dan het aanvraagformulier, vul het volledig in en stuur het op naar:

popuniemusicsupportzhPopunie
T.a.v. Martin Scheijgrond
Postbus 21450
3001 AL Rotterdam
martin@popunie.nl