Schrijf je in voor de Sena Grote Prijs van Rotterdam 2017!

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Het traject van de totaal vernieuwde Sena Grote Prijs van Rotterdam gaat weer beginnen! De Sena Grote Prijs van Rotterdam is de enige muziekwedstrijd met vier categorieën: Bands, Singer/songwriter, Hiphop en Electronics en heeft een omvangrijk prijzenpakket te bieden. Je kunt je tot 1 april  inschrijven voor de categorie bands van deze unieke wedstrijd van de Popunie.

» Lees verder

Popunie Live op Baroeg Open Air met De Likt, Deformer en Dool

Popunie Live presenteert de acts De Likt, Deformer en Dool op Baroeg Open Air. Het festival vindt zaterdag 9 september voor de tiende keer plaats in het Zuiderpark in Rotterdam.

» Lees verder

Popunie clipoverzicht februari 2017

Het Popunie clipoverzicht van februari 2017 staat klaar! Ook de afgelopen maand zijn er weer veel nieuwe videoclips verschenen van Rotterdamse acts en bands. Voor zover deze op onze radar verschenen, hebben we ze hier voor de liefhebbers op een rijtje gezet.

» Lees verder

Recensie: Yør Kultura

Odyssey EP
download-ep
ambient / global beats
Earthly Delights

Onlangs kwam de Odyssey ep uit van het Rotterdamse collectief Yør Kultura. Een mooie digitale release in de ambient/ethnic sfeer. Rotterdam is langzamerhand een redelijke positie aan het innemen in de ambient sector.

» Lees verder

Music Support: Pam Feather en Merlijn Nash in De Machinist

Woensdag 1 maart is de zevende singer/songwriteravond van het jaar in de Pub van De Machinist. Vanaf 21.00 uur spelen Pam Feather en Merlijn Nash eigen repertoire.

» Lees verder

Column Ollie Vida: Erkenning

Erkenning is als drugs. Hoe meer je inneemt, hoe meer je nodig hebt. Na jarenlang mc-en heeft Ollie nu een schat aan ervaring en belevenissen te delen met de wereld. Hij is geen onbekende in de hiphopscene, sinds eind jaren ’90 vertelt hij op luchtige wijze over hedendaagse observaties en gebeurtenissen in het hiphoplandschap.

» Lees verder