Tourverslag: Linda Kreuzen und das Deutsche Abenteuer

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landsgrenzen. Linda Kreuzen en band tourde in mei door Duitsland en deelt graag de ervaringen en tips met ons.

» Lees verder

Column Ai Ming Oei: Over vrijheid op een eiland

Dit jaar was de talkshow About Freedom (die ken je misschien wel van het Bevrijdingsfestival) onderdeel van het programma van Oerol op Terschelling. Onze columniste Ai Ming Oei zong drie nummers tijdens deze talkshow en vertelt over haar ervaringen op het eiland, maar ook over herinneringen aan en dromen over vrij zijn.

» Lees verder

Recensie: Gravel Town

Live Uit Lloyd 2014
download-ep
americana / singer/songwriter

Gravel Town mixt rootsrock, americana en blues op opvallende wijze zoals de band vorig jaar al liet horen op het album From Grace. Deze release was voor programmamaker Ronald van Oudheusden van Radio Rijnmond aanleiding het viertal uit te nodigen in het Llloydkwartier voor zijn dagelijkse programma Live Uit Lloyd. De sessie beviel de mannen van Gravel Town zo goed dat ze besloten die integraal uit te brengen.

» Lees verder

De Popunie luisteragenda van juli 2015 staat online!

De Popunie Luisteragenda van juli 2015 zit weer boordevol met tracks van Rotterdamse bands en acts. Dus luister hier waar je deze maand heen kunt in Rotterdam!

» Lees verder

Music Support Zuid-Holland: Haags Podium op Parkpop groot succes!

Op zondag 28 juni was het Haagse Zuiderpark het toneel voor Parkpop. Dankzij het grote succes van voorgaande jaren was ook dit jaar het Haags Podium aanwezig. Hierdoor konden de 225.000 bezoekers van Parkpop wederom kennismaken met Haags muziekaanbod van hoge kwaliteit.

» Lees verder

Interview: Derk-Jan ten Wolde (DJ Sounds)

Onze reporter Rikke nam een kijkje achter de winkelruit van DJ Sounds en ontmoette eigenaar Derk-Jan ten Wolde. Hier geen loze verkooppraatjes, maar deskundige en eerlijke adviezen, waardoor DJ Sounds al ruim 30 jaar een begrip is in de wereld van professionele audio-techniek. Er volgde een fijn gesprek over de winkel, de vaste klanten, drive-in shows, het dj-bestaan, amateurs en professionals…

» Lees verder