RAAF is terug!

Raaf is terug van weggeweest! Zaterdag 13 februari is de opening van de nieuwe RAAF, op de 7e verdieping van de Maassilo – aan de overkant van waar ze eerst zaten. Wij spraken kort met oprichter Ashley Nijland, die druk bezig is met de voorbereidingen voor aanstaande zaterdag.

» Lees verder

Music Support: Band Boost 2016 is op volle toeren

Na een succesvolle tweede voorronde van Band Boost 2016 is het nu tijd voor de derde voorronde in de categorie ‘pop’. Deze vindt op zaterdag 13 februari 2016 plaats in de Talent Stage in het Energiehuis te Dordrecht.

» Lees verder

Column Okkie Vijfvinkel: Afkoelen in je zwembroek in februari.

Okkie verzamelt al heel zijn leven lang platen in vele muziekstijlen, van nieuwe elektronische dansmuziek tot pop tot rockabilly, R&B en soul. Erg blij wordt hij van themafeesten, waarbij hij met zijn muziek de avond voorziet van de juiste soundtracks. Door de jaren heen heeft hij meerdere bijzondere feesten meegemaakt van achter de draaitafels, maar de avond die het meest zijn wereld op zijn kop zet is wel de jaarlijkse Beachparty in De Beuk in Barendrecht.

» Lees verder

Music Talks #3: Authenticiteit in muziek

De derde editie van het internationaal symposium ‘Music Talks’ vindt plaats op donderdag 11 februari in Grounds. Tijdens deze editie worden verschillende kanten van ‘authenticiteit in muziek’ belicht en besproken samen met muzikanten, academici en professionals uit de muziekindustrie.

» Lees verder

Music Support: Muziekprogramma tijdens Rotterdam.Photo 2016 expositie ‘Identity’

Dit jaar is er veel live-muziek van Rotterdamse artiesten tijdens de Rotterdam Art Week van woensdag 10 t/m zondag 14 februari. Onder andere de muziekprogrammering van het fotofestival Rotterdam.Photo op het Deliplein wordt financieel mede mogelijk gemaakt door Popunie Music Support Rotterdam.

» Lees verder

Music Support: Muziekprogramma tijdens Rotterdam Contemporary Art Fair

Dit jaar is er weer veel live-muziek van Rotterdamse artiesten tijdens de Rotterdam Art Week van woensdag 10 t/m zondag 14 februari. Onder andere de muziekprogrammering van de Rotterdam Contemporary Art Fair wordt financieel mede mogelijk gemaakt door Popunie Music Support Rotterdam.

» Lees verder