Rotterdam roept partijen op om met plan voor poppodium te komen

De gemeente Rotterdam roept partijen op om met een goed onderbouwd plan te komen voor een middelgroot poppodium in de stad. De gemeente stelt een subsidie beschikbaar voor de exploitatie van het podium.

» Lees verder

Standup ’69 releast eerste ep in V11

De Rotterdamse ‘noisy indie space rockers’ van Standup ’69 releasen 4 oktober hun eerste ep in V11. De band nam de zeven tracks op na ruim een jaar spelen en experimenteren op de do-it-yourself wijze.

» Lees verder

Bandcoach Nederland lanceert ROCKTOBER-DEAL!

Van 1 t/m 31 oktober 2014 profiteer je als band in Nederland van een waanzinnige aanbieding! Een topsessie (2 uur) van Bandcoach Nederland in jouw oefenruimte voor slechts 100 euro! Samen met een coach werk je aan muzikale en/of zakelijke vraagstukken. Lees hier meer!

» Lees verder

Popunie clipoverzicht van september 2014

De afgelopen maand zijn er veel nieuwe clips verschenen van acts/bands. We hebben een groot gedeelte op een rijtje gezet. Bekijk hier het Popunie clipoverzicht van september!

» Lees verder

Uitgelicht: A Festival Downtown

A Festival Downtown is een nieuw initiatief dat kwaliteit naar de muziekstraat van Rotterdam brengt. Op 3 en 4 oktober kun je op de Nieuwe Binnenweg zowel binnen als buiten genieten van vooruitstrevende acts.

» Lees verder

Rock ‘n’ Roll Highschool bestaat 12,5 jaar

Zaterdag 4 oktober bestaat Rock ‘n’ Roll Highschool 12,5 jaar en dat wordt gevierd met een nu al legendarische ubercoole all-inclusive party.

» Lees verder