Black Gospel Experience, R.A.P. meets gospel in Theater Zuidplein

Op zaterdag 27 september organiseert stichting More Gospel voor het eerst de spetterende show Black Gospel Experience, R.A.P. meets gospel in Theater Zuidplein. Tijdens deze enerverende en swingende show krijgen de bezoekers een combinatie van gospel en rap te horen.

» Lees verder

Nieuw: Hiphop Café in Grounds

Hiphop Café wil een maandelijkse ontmoetingsplek bieden aan Rotterdamse hiphopliefhebbers en de hiphop cultuur in de stad uitdragen. Daarnaast heeft het Hiphop Café als doel het huidige politieke klimaat en de daarbij gepaard gaande beeldvorming over jongeren in de hiphop scene een positief tegengeluid te bieden.

» Lees verder

Roots & Routes International presenteert internationale conferentie

Jonge artiesten in het huidige Europa hebben met vele uitdagingen te maken. Naast het hebben van sublieme artistieke skills, worden ze geacht sterke ondernemers skills te ontwikkelen, om hun eigen financiën te beheren en zichzelf als freelance artiest/ondernemer in de markt te zetten. Roots & Routes organiseert vrijdag 26 september een internationale conferentie over dit thema.

» Lees verder

Duncan Idaho presenteert nieuw album in Rotown

Op donderdag 25 september presenteert Duncan Idaho haar nieuwe album Riddles in Rotown. Benieuwd naar de aanstekelijke songs van deze Rotterdamse band? Kom dan zeker even langs!

» Lees verder

Orpheus opent nieuw Let’s Jam seizoen in Cinéma Rotterdam

Het is weer het begin van het Let’s Jam seizoen in Cinéma! Na een zomerstop van twee maanden is op donderdag 25 september de kick-off van het seizoen 2014/2015. Let’s Jam is nu al meer dan een jaar een succesvol en uniek ‘all inclusive’ muzikaal concept met een mix van livemuziek en een te gekke afterparty met dj’s.

» Lees verder

Veelbelovend muziekprogramma Route du Nord

Tijdens de twaalfde editie van Route du Nord staat het Rotterdamse ZoHo het laatste weekend van september geheel in het teken van kunstexposities, performance, literatuur, feest en muziek. Het muziekprogramma bevat onder andere het festival Route Souterraine op de zaterdagavond en een meer ingetogen singer/songwritermiddag van Music Matters op de zondagmiddag.

» Lees verder