Live-verslag: Betoverend! Book Of Eli in Chateau Dossin te Visé

Groot Rotterdams-muzieksupporter Theo Stepper reisde speciaal af naar Franstalig België, waar hij Book Of Eli bezocht tijdens de ‘Chateaux Tour’ van de band. Wat hij beleefde tijdens het concert in Chateau Dossin te Visé was bijna onbeschrijfelijk. Bijna…

» Lees verder

Tourverslag: Mark Lotterman op Isle of Wight

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landsgrenzen. Van 13 tot 15 mei verbleef Mark Lotterman met het project Holland op Isle Of Wight in Engeland. Hij geeft erg handige tips en bovendien kwam Mark ook tijdens deze tour opnieuw tot waardevolle inzichten.

» Lees verder

Recensie: Rudebeats

On Repeat
download-ep

hiphop / singer/songwriter / R&B

Op de debuut-ep On Repeat van Rudebeats is goed te horen dat we hier met een uitgebalanceerde artiest te maken hebben. De productie is smooth, de opbouw is mooi en de vocalen zijn helder.

» Lees verder

Popunie Live presenteert Lwela Kasulwe in BIRD

Op dinsdag 26 juli is er weer een Popunie Live presents Homegrown. In het café van BIRD hebben we dit keer Lwela Kasulwe op het programma staan.

» Lees verder

Recensie: Mitch Rivers

Mitch Rivers
download-ep
blues / country / 70’s
Electrosaurus Records

Dit is de nieuwe ep van Mitchell Rivers, gezegend met een zeer welluidende stem en prachtig gitaarspel. Mitch leeft voor zijn muziek, iedere dag, ieder moment. Sinds zijn vroege jaren is hij verslingerd aan de blues en laat hij zich meeslepen door de verhalen achter de songs of zoals hij zelf zegt: “Het niets hebben, het kapot gaan” dat ervoor zorgt dat een goede bluessong meer is dan de som der delen.

» Lees verder

Popunie Live presenteert acht bands op Eendracht Festival 7.0!

Zoals we al eerder melden is het donderdag 21 juli weer tijd voor het Eendracht Festival. We doen voor de derde keer mee als ‘host’ en Popunie Live bestiert een buitenpodium voor Café De Zondebok en t’ Zwarte Schaap waar we acht ijzersterke Rotterdamse bands presenteren.

» Lees verder