HipHop Meets Dancehall in Rotonde

Zaterdagavond 7 maart gat het los in Muziekpodium de Rotonde bij het evenement HipHopMeetsDancehall! Een keur aan lokale artiesten brengt je in hogere sferen, dus support your scene en zorg dat je erbij bent dan mis je niets!

» Lees verder

Locked & Loaded Collective bij Capsloc

Met het Locked & Loaded Collective haalt CAPSLOC jonge honden op het podium met een liefde voor ruige bluesrock. Locked & Loaded verzorgt een avondvullend programma in een kenmerkende stijl.

» Lees verder

Eerste voorronde Grote Prijs van Schiedam

Op vrijdag 6 maart organiseert Podiumcafé de Graauwe Hengst de eerste voorronde van de Grote Prijs van Schiedam. Op deze avond gaan vier bands de strijd met elkaar aan voor een plaats in de finale van 27 maart a.s.

» Lees verder

Recensie: Neda Boin

When Lambs Become Lions
download-ep

urban / soul / singer/songwriter

In 2013 werd Neda Boin tweede bij de Grote Prijs van Rotterdam, in de categorie singer/songwriter. Een jaar later won ze zowel de jury- als publieksprijs van de Music Matters Award. En nu verschijnen op When Lambs Become Lions vijf zelfgeschreven songs waarin ze vol overtuiging haar maatschappelijk betrokken teksten zingt. Neda heeft met haar muziek duidelijk een hoger doel…

» Lees verder

De Popunie luisteragenda van maart 2015 staat online!

De Popunie Luisteragenda van maart 2015 zit weer boordevol met tracks van Rotterdams talent. Luister hier waar je deze maand heen kan in Rotterdam!

» Lees verder

Recensie: Life’s Electric

Catalyst
cd-ep / download-ep
rock

Een vol geluid, catchy refreinen en een kop-en-een-staart aanpak van liedjes schrijven: Eén luisterbeurt is voldoende om overtuigd te raken van Life’s Electric. Een meer dan uitstekend visitekaartje en laat het een katalysator zijn voor meer…

» Lees verder