St. Polaroid presenteert debuutalbum in Theater Walhalla

Op vrijdag 5 juni komt dan eindelijk de langverwachte debuutplaat uit van de Rotterdamse band St. Polaroid. Dit wordt op de dag zelf goed gevierd in theater Walhalla. Mensen die een kaartje kopen krijgen daarbij gratis het album op gekleurd vinyl of ouderwets op cd. Bevriende singer/songwriter Arjan Brandsma – uit het oosten van het land – zal de avond openen.

» Lees verder

EP Release Southbound in Kantine Walhalla

Na een release in het Deense komt Roufaida Aboutaleb terug naar Nederland om op 12 juni de kersverse ep Open Water van haar nieuwe project Southbound te presenteren in RotterdamOp deze avond zal muziek, dans en beeldende kunst bij elkaar komen op één podium.

 

» Lees verder

Recensie: Stringcaster

So Inconvenient
cd-ep / download-ep
bluegrass / hillbilly / americana

Aan ervaring en veelzijdigheid geen gebrek bij Stringcaster, maar de afspraak is dat het in deze band gaat om bluegrass, hillbilly en aanverwanten in een zo puur mogelijke vorm. Dat is andermaal gelukt op So Inconvenient, de onlangs verschenen ep die de derde uitgave van Stringcaster is. Vier songs staan er op, waarvan er drie goed zijn voor hossend publiek en het drink- en rooklied Rock This Joint ongetwijfeld een succesvolle meezinger wordt.

» Lees verder

Column Maaike Van Steenis: Hoe voorkom je dat je opdrachtgever niet betaalt?

Ik ga niet beweren dat betaalproblemen altijd te voorkomen zijn. Wel heb ik inmiddels geleerd dat er een paar dingen zijn die je kunt doen om te zorgen dat je er zo min mogelijk mee te maken krijgt.

» Lees verder

Recensie: Silver Linings

Setbacks & Remedies
download-album
poppunk / emorock

Silver Linings weet precies te vangen wat emopoppunk zo onweerstaanbaar maakt: de juiste energie en dynamiek in de songs en een frontvrouw met indrukwekkende vocale capaciteiten die de ‘teenage angst’ van de gemiddelde puber precies juist weet te verwoorden.

» Lees verder

Recensie: Caza

Kimpéman
download-ep
hiphop

Caza is een geweldige nieuwe aanwinst is voor de Nederlandse clubscene. Zijn positieve energie en kenmerkende stijl zijn verfrissend en onderscheidend. Als Caza in dit tempo doorgaat kan binnenkort niemand meer om hem heen!

» Lees verder