Kunstbende Zuid-Holland op Swan Market

Op maandag 21 april strijkt het Swan Market Festival weer neer in het Museumpark in Rotterdam van 12:00 uur tot 18:00 uur. Hier is Kunstbende Zuid-Holland ook bij aanwezig, met twee stands voor de winnaars uit de categorieën Expo en Fashion.

» Lees verder

Kom naar Record Store Day!

Aanstaande zaterdag 19 april is het Record Store Day! Naast vele interessante releases die uitgebracht worden, zijn er ook diverse optredens. Het tijdschema (ovb) van Plaatboef, Velvet Music Rotterdam, Velvet Music Dordrecht en Velvet Music Delft is hier te vinden!

» Lees verder

Recensie: Mayra Orchestra

World Of Wonder
cd-album / download-album / dvd
symfonische pop

Na een succesvolle crowdfundingcampagne lanceerde Mayra Orchestra in december 2013 een cd samen met een live dvd. De muziek, de presentatie, de aankleding, het logo, de website; alles ademt een sfeer van kwaliteit, professionaliteit en een grote belofte voor de toekomst.

» Lees verder

Nieuwe Rotterdamse rapformatie I.K.E.A brengt eerste video uit

I.K.E.A is een nieuwe Rotterdamse rapformatie bestaande uit B-Fresh, ZACK INK, Berry, MadMoney, Fasterr en Knowledge. Die eerste drie brengen vandaag hun eerste video uit getiteld Juiste Plek. Bekijk de clip hier!

» Lees verder

Popunie Music Support Rotterdam: VROOOM in WORM

Het collectief VROOOM organsieert zondag 20 april een avond in WORM. Op het programma staat onder andere de bezwerende slowmo ambient van de Rotterdamse act Barhûs en de breekbare, maar gecontroleerde improv van Costa Ernsting.

» Lees verder

Column Jeroen van de Beek > Grrruwelijk: Walhalla voor muziekliefhebber met open geest

Columnist Jeroen van de Beek schreef eerder over twee Rotterdamse initiatieven die (beginnende) dj’s de kans geven hun kunnen aan de wereld te tonen: 15 Minuten Draaien (Rotown) en Piek-Up! (Piek). Sinds begin maart is daar een derde aan toegevoegd: Grrruwelijk.

» Lees verder