Tourverslag: The Sweet Release Of Death in Polen en Oostenrijk

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landsgrenzen. Dit keer lezen we over The Sweet Release Of Death die naar Polen en Oostenrijk afreisde.

» Lees verder

Gastcolumn Duende: De verzonnen verantwoordelijkheden van de muzikant

De titel zegt het al. Deze column gaat over twee verschillende soorten verzonnen verantwoordelijkheden waar de hedendaagse muzikant mee te kampen heeft.

» Lees verder

Recensie: My Own Army

Too Many Faces
cd-album / download-album
grunge
RVPrecords

Too Many Faces is de nieuwste plaat van de deels Rotterdamse rockband My Own Army. Ze maken grunge zoals Soundgarden dat vroeger al deed en onze recensent mocht zich dus klaarmaken voor een lekkere bak herrie!

» Lees verder

Column Ai Ming Oei: Op kamp

Geloof het of niet, maar Ai Ming Oei heeft aan een Gerard Joling songcamp meegedaan. Ben je net als wij benieuwd of ze hierbij in een glitterpak is gehesen en met een verentooi op het hoofd liedjes heeft gemaakt? Je leest het hier!

» Lees verder

Recensie: Jow

De Openbaring
mixtape
hiphop
Eastgarden Music

Dichtbij zichzelf is de alomvattende omschrijving van rapper Jow. Zijn mixtape De Openbaring is een persoonlijke plaat over het leven en de daarbij behorende struggles van de Rotterdamse rapper geworden.

» Lees verder

Muzikale scholieren gezocht voor UNICEF Talent Battle

Opnieuw organiseert UNICEF Nederland de UNICEF Talent Battle: een talentenjacht voor muziekformaties en bands van middelbare scholen. Door deel te nemen aan de talentenjacht steunen muzikale scholieren UNICEF en maken ze kans op exclusieve podiumtijd op poppodia, muziekprijzen én de UNICEF Talent Battle award.

» Lees verder