Melissa Fortes presenteert debuut album

Op donderdag 10 december presenteert de Rotterdamse Melissa Fortes haar debuut album Sonho De Um Beija-flor in LantarenVenster. Na de releases van haar singles Lullaby, Deixa A Chuva Passar en Levam Ma Bo, volgt nu de lancering van haar album. Melissa werd in 2013 genomineerd voor een Radio6 Soul & Jazz Award in de categorie Best Talent.

» Lees verder

Veelbelovende acts in Music Matters Award Finale

Op zondag 13 december vindt de negende editie plaats van de Music Matters Award in Theater Zuidplein! Maar liefst 11 finalisten strijden om de felbegeerde titel “Muziekambassadeur van Rotterdam”. De winnaar wint een stimuleringsbedrag van 10.000 euro.

» Lees verder

We Own Rotterdam vraagt om hulp

De meiden van We Own Rotterdam willen hun unieke uitgaans-platform updaten; ze willen graag dé guide blijven voor alle Rotterdamse events, meer reportages en artikelen plaatsen en persoonlijke accounts kunnen bieden voor alle organisatoren van events. Voor deze update van de site hebben ze echter wat financiële hulp nodig… Check snel hoe jij ze kunt helpen om Rotterdams origineelste en undergroundste uitgaansguide in leven te houden!

» Lees verder

The American Roadshow

Er is een nieuwe concerttour van Rotterdamse bodem: The American Roadshow! Spannende, nieuwe en al meer gevestigde binnen- én buitenlandse artiesten met links naar het Amerikaanse, toeren door de regio met een compleet avondvullend programma.

» Lees verder

Music Support Rotterdam: open podium, afgesloten door The Maybellenes in De Machinist

Aanstaande woensdag 25 november vindt de zevende singer/songwriteravond van het naseizoen plaats in De Machinist. Vanaf 21 uur staat het podium open voor een ieder die zijn/haar liedjes wil laten horen. De avond wordt afgesloten met een optreden van The Maybellenes, publiekswinnaar van de Sena Grote Prijs Van Rotterdam 2015 .

» Lees verder

Vlogs Saar Gerssen: De Rotterdamse Popweek 2015

Tijdens de Rotterdamse Popweek ging Rotterdam- en festivalliefhebber Saar Gerssen op pad voor de Popunie. Ze struinde over de Rotterdamse straten van het ene naar het andere feestje, naar optredens van lokale helden tot internationale grootheden, van grote venues tot aan de vuige uithoeken van de R’damse popscene en legde haar avonturen vast in 4 vlogs. Wij belichten vaak vanuit het muzikantenperspectief de popscene in Rotterdam, maar hoe beleven het publiek, de festivalgangers en de muziekliefhebbers de Rotterdamse popscene? Saar geeft een sneaky peak…

» Lees verder