Column Chris Anderson: Can 50.000 Facebook likes be wrong?

Facebook introduceerde al een tijdje geleden een paar opties om je bereik te vergroten door middel van promotie campagnes. De ‘like’ is almachtig, en hoe meer likes je hebt des te meer potentiële klanten je kan bereiken. Theoretisch gezien zijn meer likes dus een goede manier om jezelf te promoten, maar in de praktijk werkt dit jammer genoeg wat anders. Chris vertelt.

» Lees verder

Vanaf december nieuw poppodium in Leiden

Donderdag 4 december kan voor de stad Leiden alvast worden genoteerd als een historische dag. Vanaf die datum is de stad namelijk een kwaliteitspodium rijker: Gebr. De Nobel!

» Lees verder

Willow Mae haalt 17.045 euro op met crowdfunding

Willow Mae heeft met haar crowdfunding project op Voordekunst 17.045 euro op kunnen halen. Dit betekent niet alleen opnames voor de cd, maar ook een PR-campagne. Onmisbaar in deze tijden voor een artiest. Het album wordt medio 2015 verwacht.

» Lees verder

Tourverslag: The Sweet Release Of Death in Polen en Oostenrijk

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landsgrenzen. Dit keer lezen we over The Sweet Release Of Death die naar Polen en Oostenrijk afreisde.

» Lees verder

Gastcolumn Duende: De verzonnen verantwoordelijkheden van de muzikant

De titel zegt het al. Deze column gaat over twee verschillende soorten verzonnen verantwoordelijkheden waar de hedendaagse muzikant mee te kampen heeft.

» Lees verder

Recensie: My Own Army

Too Many Faces
cd-album / download-album
grunge
RVPrecords

Too Many Faces is de nieuwste plaat van de deels Rotterdamse rockband My Own Army. Ze maken grunge zoals Soundgarden dat vroeger al deed en onze recensent mocht zich dus klaarmaken voor een lekkere bak herrie!

» Lees verder