Recensie: Mrs Hips

Mrs Hips EP, Volume 1
cd-ep / download-ep
funk, soul
Boom Tag Records

Muziek om bij stil te zitten, maakt Simone Roerade beslist niet. De 35-jarige zangeres, die in de jaren negentig over de hele wereld toerde met Candy Dulfer, was even een grote naam in Spanje. In het land scoorde ze zelfs een nummer 1-hit. Lees hier de recensie van de ep van haar band Mrs Hips.

» Lees verder

Gastcolumn Annet KommaRiero Brugel: Muziek meer dan baas

De artikelen over het nieuwe poppodium in Rotterdam vliegen je de laatste tijd om de oren. Onlangs vroegen we al via onze Facebook pagina om jullie mening. Columniste Annet KommaRiero Brugel laat ook graag van haar horen. Ben je het ermee eens?

» Lees verder

Recensie: Frédérique Spigt

The Medicine Show
cd-album / download album

folk, country, blues
Coast Company / coast to coast

De rasechte Rotterdammer Frédérique Spigt heeft sinds de jaren tachtig een behoorlijke muzikale reputatie opgebouwd. Onze recensent neemt haar nieuwe album The Medicine Show onder de loep.

» Lees verder

Geef je op voor de workshop Popfotografie van Marcel Kollen en Kamiel Scholten

In samenwerking met de Rotterdamse Popweek biedt OFF Rotterdam een workshop Popfotografie aan, onder leiding van fotografen Kamiel Scholten en Marcel Kollen. In de cursus wordt de nadruk gelegd op het vastleggen van de unieke Rotterdamse Popweek sfeer, waarbij muziek en publiek even belangrijk zijn.

» Lees verder

Uitgelicht: Elle Bandita en GOLD in De Kroepoekfabriek

Op 25 oktober komt Elle Bandita De Kroepoekfabriek voorzien van de nodige dosis rock met de hoofdletter R. Met het Rotterdamse GOLD als support.

» Lees verder

Toffler presents Nino&Frankie All Night Long

Zaterdag 25 oktober staan de twee Rotterdamse muziekpredikanten Nino&Frankie in Toffler, met een zeven uur (of langer) durende tour door hun gehele muziekcollectie. Verwacht dat naarmate de avond vordert, het tempo en de intensiteit zal oplopen naar het niveau van een CONTRA avond en zelfs verder. Kortom: the place to be!

» Lees verder