De Nacht Van De Kaap met Lee Towers, Loes Luca, Joke Bruijs, Hans Dulfer en DeWolff

De Nacht van de Kaap zet weer koers naar Katendrecht op zaterdag 5 september! Tijdens de Wereldhavendagen zorgt het festival voor vertier tot in de vroege uurtjes. Dit jaar beleeft het festival alweer haar zevende editie met o.a. een Ode aan het Meisjes van Plezier, een kroegentocht met internationale toppers en pikante details. Lees hier meer over het programma.

» Lees verder

Column Ai Ming Oei: #weddingsinger

Als je een puristische singer en songwriter bent met authenticiteit onrealistisch hoog in het vaandel, zoals Ai Ming Oei een paar jaar terug, kan het tóch zo zijn dat je ineens alsnog op een bruiloft speelt.

» Lees verder

Popunie clipoverzicht van juli 2015

Het Popunie clipoverzicht van juli staat klaar! Ook de afgelopen maand zijn er weer veel nieuwe videoclips verschenen van Rotterdamse acts en bands. Voor zover deze op onze radar verschenen, hebben we ze hier voor de liefhebbers op een rijtje gezet waarbij een aantal acts deze maand zelfs meerdere clips uitbracht!!

» Lees verder

Inschrijving Sena Grote Prijs van Rotterdam is verlengd t/m 9 augustus

Op veler verzoek is de inschrijfperiode van de Sena Grote Prijs van Rotterdam 2015 verlengd met één week. Je kunt je dus nog t/m 9 augustus inschrijven! De Sena Grote Prijs van Rotterdam (GPR) is dé competitie voor alle Rotterdamse Bands, Singer/Songwriters, Urban en Electronic acts uit groot Rotterdam. Er is van alles te winnen: gage voor de finaleshow, maar liefst €1.000,- voor de eerste prijs winnaars in elke categorie.

» Lees verder

Music Support Rotterdam: Lekker Zonder Stekker trapt spectaculair af met Keith Dunn

Onder het motto Lekker Zonder Stekker! organiseert Cretopia vanaf 2 augustus weer elke zondagmiddag live muziek in de intieme huiskamersetting van Toko 51. Bijzonder is dat iedereen van harte welkom is om mee te jammen na afloop van de concerten. Er wordt afgetrapt met een allereerste Gumbo Session die na 2 augustus elke eerste en derde zondag van de maand terugkeert om de blues in Rotterdam nieuw leven in te blazen. Keep The Blues Alive!

» Lees verder

De Popunie Luisteragenda van augustus 2015 staat online!

De Popunie Luisteragenda van augustus 2015 zit weer boordevol met tracks van Rotterdamse bands en acts. Dus luister hier waar je deze maand heen kunt in Rotterdam!

» Lees verder