Live-verslag: Stage Europe Network – Vijf lullo alsjeblieft!

Home is where… is het vijfde Nederlandse multilaterale uitwisselingsproject als resultaat van Stage Europe Network (SEN); een samenwerkingsverband van zeven culturele organisaties afkomstig uit Duitsland, Frankrijk, Nederland, Noorwegen, Polen, IJsland en Estland. Doel van SEN is om de ervaring van jonge muzikanten en fotografen/videomakers te verbinden, te vergroten en om de jonge bands te promoten binnen Europa. Popunie is de Nederlandse partner in het project. Lees hier het persoonlijke verslag van de Rotterdamse studente Saar Gerssen die meeging om het project op foto vast te leggen.

» Lees verder

Win kaarten voor het Blijdorp Festival met o.m. De Likt!

Op zaterdag 13 augustus 2016 is het Blijdorp Festival terug in het best verborgen stukje groen midden in Rotterdam: het Roel Langerakpark! Verwacht meer kwaliteit dan ooit; een mooier decor, de beste artiesten en een uitgebreide samenwerking met Rotown. WIN KAARTEN voor het festival via Popunie!

» Lees verder

Live-verslag: Betoverend! Book Of Eli in Chateau Dossin te Visé

Groot Rotterdams-muzieksupporter Theo Stepper reisde speciaal af naar Franstalig België, waar hij Book Of Eli bezocht tijdens de ‘Chateaux Tour’ van de band. Wat hij beleefde tijdens het concert in Chateau Dossin te Visé was bijna onbeschrijfelijk. Bijna…

» Lees verder

Tourverslag: Mark Lotterman op Isle of Wight

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landsgrenzen. Van 13 tot 15 mei verbleef Mark Lotterman met het project Holland op Isle Of Wight in Engeland. Hij geeft erg handige tips en bovendien kwam Mark ook tijdens deze tour opnieuw tot waardevolle inzichten.

» Lees verder

Recensie: Rudebeats

On Repeat
download-ep

hiphop / singer/songwriter / R&B

Op de debuut-ep On Repeat van Rudebeats is goed te horen dat we hier met een uitgebalanceerde artiest te maken hebben. De productie is smooth, de opbouw is mooi en de vocalen zijn helder.

» Lees verder

Popunie Live presenteert Lwela Kasulwe in BIRD

Op dinsdag 26 juli is er weer een Popunie Live presents Homegrown. In het café van BIRD hebben we dit keer Lwela Kasulwe op het programma staan.

» Lees verder