Toffler presents Nino&Frankie All Night Long

Zaterdag 25 oktober staan de twee Rotterdamse muziekpredikanten Nino&Frankie in Toffler, met een zeven uur (of langer) durende tour door hun gehele muziekcollectie. Verwacht dat naarmate de avond vordert, het tempo en de intensiteit zal oplopen naar het niveau van een CONTRA avond en zelfs verder. Kortom: the place to be!

» Lees verder

Popunie presenteert Wolf In Loveland op Haagse Popweek

De Popunie vaardigt weer een Rotterdamse act af tijdens de Haagse Popweek (17 t/m 26 oktober). In samenspraak met de organisatie van het festival is gekozen voor Wolf In Loveland. Zij spelen op donderdag 23 oktober in de Fiddler pub.

» Lees verder

Grote editie van Niko. in Perron

Na het grote succes van de wekelijkse donderdag edities in club Blender en de tweede verjaardag in Perron, heeft Niko. besloten dat er op zaterdag 25 oktober weer een grote editie van Niko. in Cultuurpodium Perron Rotterdam plaatsvindt.

» Lees verder

Popunie Music Support Rotterdam: Tessa Nikopoulos en Sommerhus in De Machinist

Op woensdag 22 oktober vindt de derde singer/songwriteravond van het naseizoen plaats in het café van De Machinist. Tessa Nikopoulos en Sommerhus zullen eigen repertoire ten gehore brengen, aangevuld met een kort optreden van Albeda College-student Silvia Bartolo.

» Lees verder

Een financiële bijdrage voor popconcerten op jouw podium?

Het nieuwe seizoen is volop bezig en er worden ongetwijfeld weer veel mooie popconcerten georganiseerd. Daarom brengen we graag de subsidie programmering incidentele concerten popmuziek onder de aandacht. Organiseer je wel eens concerten met Nederlandse bands? Deze concerten komen misschien wel in aanmerking voor een financiële bijdrage van het Fonds Podiumkunsten.

» Lees verder

Tourverslag: Feliciana in Nederland, Engeland en Zweden

De Popunie besteedt doorlopend aandacht aan ondernemende Rotterdamse muzikanten die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landsgrenzen. Ditmaal de in Rotterdam wonende zangeres Feliciana die zich ieder jaar een doel stelt. Voor dit jaar stond er “meer optreden in Nederland en het buitenland” op haar planning. Lees in dit tourverslag hoe het haar de afgelopen periode is vergaan en laat je inspireren.

» Lees verder