Tweede editie Undergrounds met Démira en Mitch Rivers in Podium Grounds

Op vrijdag 24 maart is de tweede editie van UNDERGROUNDS in Podium Grounds. Deze avond biedt plaats aan nieuwe bands die grenzen verkennen en overschrijden, zich niet storen aan stijlen en verwachtingen en passie tonen voor het mixen van de meest uiteenlopende muziekstromingen. Tijdens deze editie staan Démira en Mitch Rivers op het podium.

» Lees verder

Investeer in Talent: Sander Nijbroek

Sander Nijbroek (zanger, gitarist en liedjesschrijver) is na een studie aan het Rotterdams Conservatorium de frontman geworden van feestband Hottub Heroes. Hiermee reisde hij door het ganse land en speelde voor duizenden mensen op de mooiste festivals en podia van Nederland. Nu wil hij een volgende stap maken en roept daarvoor de hulp in van het publiek door middel van een campagne op crowdfunding platform VoorDeKunst.

» Lees verder

Kunstbende en Rabobank sturen jonge cultuurmakers naar Lowlands

Kunstbende, de landelijke wedstrijd voor jong creatief talent, bundelt de komende vier jaar haar krachten met de Rabobank. Gezamenlijke missie: jongeren van 13 t/m 18 jaar helpen bij de ontwikkeling van hun creatieve talent. Hierdoor wordt Nederland verrijkt met een nieuwe generatie cultuurmakers. Een nieuwe Kunstbende-area op Lowlands 2017 vormt het hoogtepunt van deze samenwerking.

» Lees verder

Schrijf je nu in voor de Metropolis Talent Stage!

Wie droomt er nu niet van, spelen op Metropolis?! En het kan zomaar, want op de Talent Stage (powered by Popunie) heeft het Metropolis Festival op zondag 2 juli plek voor een aantal jonge, talentvolle Nederlandse muzikanten. De inschrijving is nu geopend en aanmelden kan tot en met dinsdag 30 mei.

» Lees verder

Recensie: Hearing Dogs For Deaf People

Flowers Stuffed With Nitric Oxide
cd- / download-ep
grunge / garagerock

Deze ep met vier songs is het eerste wapenfeit van de piepjonge Rotterdamse band Hearing Dogs For Deaf People (HD4DP). Vanaf de eerste noot wordt je als het ware aan de hand genomen en rondgeleid in de high energy wereld van HD4DP.

» Lees verder

Interview: Radiostation Operator wil Rotterdam muzikaal verbinden

In april moet hét nieuwe radiostation van Rotterdam haar intrede maken, en dat is hard werken. Op 24 maart houdt Operator een Fundraising Club Night in BAR waar geld opgehaald wordt voor dit nieuwe initiatief. Eline Schellekens interviewde voor ons de vijf bevlogen initiatiefnemers.

» Lees verder