The Cosmic Carnival op gratis Life I Live Festival

Het programma van de vierde editie van het gratis toegankelijke Life I Live Festival in Den Haag is compleet. De teller staat nu op vijfentwintig acts staat, waaronder de Rotterdamse band The Cosmic Carnival. Bekijk de gehele line-up hier!

» Lees verder

Recensie: Echo Grid

Eventide
download-album
ambient/IDM
CRL Studios / Stereoscenic

Vorig jaar gaf Chris Anderson zijn visitekaartje af als [Aphelion] met een paar mooie releases. Inmiddels is zijn artiestennaam gewijzigd en gaat hij nu door het leven als Echo Grid. De producer heeft ondertussen getekend bij CRL Studios en Stereoscenic waarvan Eventide nu het eerste product is.

» Lees verder

Roots & Routes presenteert: Tim Verhaal en Jamie Patiwael in RAAF

Iedere maand organiseert RAAF samen met Roots & Routes een avond barstensvol muzikaal talent. Deze editie alternatieve popmuziek van Schiedammer Tim Verhaal en countrymuziek van Jamie Patiwael!

» Lees verder

Flip Noorman wint Wim Sonneveldprijs 2014

Flip Noorman heeft zondag met zijn band de Wim Sonneveldprijs 2014 gewonnen voor Bellse Parese. De in Rotterdam wonende singer/songwriter is volgens de jury een ware aanwinst voor de kleinkunst.

» Lees verder

The Kik presenteert tweede album in Rotown

Op vrijdag 25 april presenteert The Kik hun langverwachte tweede album in Rotown. Kaarten voor deze bijzondere late-nite show kosten slechts twee euro en zijn op de avond zelf uitsluitend verkrijgbaar aan de deur.

» Lees verder

Savoy Room in BIRD tijdens Home Grown

Savoy Room ken je misschien nog van de Grote Prijs Rotterdam 2013, waar ze de publieksprijs in de categorie Bands wonnen. Op donderdag 24 april is de band te zien in BIRD.

» Lees verder