Uitgelicht: A Festival Downtown

A Festival Downtown is een nieuw initiatief dat kwaliteit naar de muziekstraat van Rotterdam brengt. Op 3 en 4 oktober kun je op de Nieuwe Binnenweg zowel binnen als buiten genieten van vooruitstrevende acts.

» Lees verder

Rock ‘n’ Roll Highschool bestaat 12,5 jaar

Zaterdag 4 oktober bestaat Rock ‘n’ Roll Highschool 12,5 jaar en dat wordt gevierd met een nu al legendarische ubercoole all-inclusive party.

» Lees verder

Succesvolle singer/songwriter serie in De Machinist wordt voortgezet

De stichting Machinist Live is in het najaar van 2012 gestart met een singer/songwriterprogramma. De series verliepen succesvol, met optredens van onder andere Mark Lotterman, David Groeneweg, Youri Lentjes en Michael Prins. Genoeg reden om deze woensdagavonden voort te zetten. Vanaf 8 oktober zijn opnieuw tien avonden geprogrammeerd.

» Lees verder

Inschrijven Band Boost kan tot 10 oktober

De Band Boost is dé talentenjacht voor ambitieuze bands uit de regio Dordrecht. De competitie is een waar begrip in Dordrecht en vindt plaats in het Energiehuis. De voorrondes worden gehouden in de Talent Stage en de finale in de Power Stage.

» Lees verder

Tourverslag: Balcony Players in Amerika (deel 1: New York)

Balcony Players is een internationale klezmer/gypsy band, die al bijna vijf jaar bestaat. 
De bandleden komen uit Nederland, België, New Orleans en Peru, maar hebben elkaar ontmoet op het Rotterdams Conservatorium. Omdat de bassist uit New Orleans komt, heeft de band al twee keer eerder in New Orleans en andere steden in Amerika gespeeld. Nu gingen ze voor de derde keer terug naar Amerika en deze keer voor het eerst ook naar New York!

» Lees verder

Delft krijgt nieuw poppodium: Live! Op Jan’s dienblad

Begin oktober wordt er een nieuw poppodium geopend in de Prinsenstad. Met het vallen van het oude poppodium Speakers ontbreekt het in Delft aan een structureel podium.

» Lees verder