Music Support: Muziekprogramma tijdens Rotterdam.Photo 2016 expositie ‘Identity’

Dit jaar is er veel live-muziek van Rotterdamse artiesten tijdens de Rotterdam Art Week van woensdag 10 t/m zondag 14 februari. Onder andere de muziekprogrammering van het fotofestival Rotterdam.Photo op het Deliplein wordt financieel mede mogelijk gemaakt door Popunie Music Support Rotterdam.

» Lees verder

Music Support: Muziekprogramma tijdens Rotterdam Contemporary Art Fair

Dit jaar is er weer veel live-muziek van Rotterdamse artiesten tijdens de Rotterdam Art Week van woensdag 10 t/m zondag 14 februari. Onder andere de muziekprogrammering van de Rotterdam Contemporary Art Fair wordt financieel mede mogelijk gemaakt door Popunie Music Support Rotterdam.

» Lees verder

Music Support: Winterdagen en Elisabeth Daniel in De Machinist

Op woensdag 10 februari vindt de vijfde singer/songwriteravond van het nieuwe jaar plaats in De Machinist. Vanaf 21 uur spelen het Rotterdamse trio Winterdagen en de Belgische zangeres Elisabeth Daniel in het café.

» Lees verder

Recensie: Sommerhus

Is There Such A Thing As Too Much Love?
cd-album / download-album
singer/songwriter / folk / pop
QuiteQuiet Records

Daar is het tweede album Is There Such A Thing As Too Much Love? van het Rotterdamse kamerpopduo Sommerhus​, uitgebracht door het label QuiteQuiet Records​, dat is gespecialiseerd in stille en akoestische pop. Singer/songwriter en gitarist Vera Jessen Jührend en zanger en contrabassist Peter Jessen zorgen voor een sterke samenzang en mysterieuze klanken op deze nieuwe plaat.

 

» Lees verder

Recensie: Frank Rensen

Fragments
cd-ep /download-ep
singer/songwriter / seventies

Fragments is het nieuwe album van Frank Rensen. Met name Little Suzy en Old Friend hebben dat heerlijke jaren zeventig geluid, dat je wellicht herkent van artiesten als Don McLean. Ook is de plaat knap geproduceerd: warm en helder tegelijk.

» Lees verder

Interview met Roufaida Aboutaleb en Andrea Renon (Southbound): A constant conversation between art forms

Southbound was de grote winnaar van onze Sena Grote Prijs van Rotterdam 2015 in de categorie bands. Daarnaast genomineerd voor de Rotterdam Music Awards en onlangs finalist in de Grote Prijs van Nederland. In 2016 staan ze niet alleen op Motel Mozaique, maar zullen ook te zien zijn op het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland. Reden genoeg om eens af te spreken met Roufaida Aboutaleb en Andrea Renon, de kern van de groep.

» Lees verder