Flip en de Noormannen viert feest

Zaterdag 29 november is het precies een jaar geleden dat de Rotterdamse band Flip en de Noormannen haar debuutalbum Bellse Parese uitbracht en dat wordt groots gevierd met een optreden in LantarenVenster tijdens het Hollandse Kost festival!

» Lees verder

Mark Blomsteel wint twee Dutch Country Music Awards

De in Nashville woonachtige Rotterdammer Mark Blomsteel bracht dit najaar zijn langverwachte album ‘Crank It’ uit en sleepte daarmee twee prestigieuze Dutch Country Music Awards in de wacht.

» Lees verder

Noord Ongehoord met Beach Coma en Sociale Onrust

Ook in de koude wintermaanden programmeert Klooster 7 in het Oude Noorden live muziek tijdens Noord Ongehoord. Op vrijdag 28 november wordt het podium betreden door de lokale bands Beach Coma en Sociale Onrust.

» Lees verder

Open podium Maassluis zoekt talent

Maassluis is op zoek naar enthousiaste, talentvolle, originele, gekke, spectaculaire en grappige acts. Denk je: “hier kan ik mij in vinden” en ben je tussen de 12 en 24 jaar? Meld je dan zo snel mogelijk aan!

» Lees verder

Veel Rotterdams talent op Noorderslag

In januari barst in Groningen het Eurosonic Noorderslag spektakel en de almaar uitdijende randprogrammering los. Eurosonic Noorderslag is het belangrijkste platform voor Europese muziek en is voor veel acts een belangrijke stap geweest bij hun (inter)nationale doorbraak. In het overweldigende aanbod komen we een aantal acts tegen uit Rotterdam.

» Lees verder

Ontheffing straatartiesten in Rotterdam

De gemeente Rotterdam wil graag een gezellig en levendig centrum en straatartiesten horen daarbij. In het centrum van Rotterdam is ruimte voor ongeveer 50 artiesten en 45 muzikanten en in Prins Alexander voor drie.

» Lees verder