Geef je op voor de Meet The Pro sessie Buma/Stemra, Sena en Norma

De vierde Meet The Pro sessie van 2014 gaat over Buma/Stemra, Sena en Norma en vindt plaats op woensdag 1 oktober op het Popunie kantoor. We hebben vier professionals uitgenodigd die je alle ins en outs gaan vertellen, dus wees erbij!

» Lees verder

Wolf in Loveland op rand van doorbraak in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk

De Rotterdamse folkgroep Wolf in Loveland staat op het punt te vertrekken naar het prestigieuze Reeperbahn Festival in Hamburg, Duitsland. De Rotterdamse formatie rondom frontman Jan Minnaard is gevraag om in twee showcases te laten zien wat ze in huis heeft.

» Lees verder

Interview: Gita Buhari

Het Eendracht Festival beleefde donderdag 17 juli een geslaagde vierde editie. Meer dan 130 Rotterdamse muzikanten, kunstenaars, organisaties en ondernemers lieten verspreid over zo’n vijftien festivallocaties op en rond het Eendrachtsplein  zien hoeveel tofs Rotterdam te bieden heeft. En toch was het niet de kwantiteit, maar juist de kwaliteit van alle deelnemers, die de bezoekers in positieve zin wist te verbazen. Wij interviewen de drie winnaars van de publieksstemmen. Vandaag Gita Buhari!

» Lees verder

Opwindende editie van 24 uur Cultuur

Het nieuwe culturele seizoen in Rotterdam is afgelopen weekend geopend met een opwindende editie van 24 uur Cultuur. Tijdens het evenement, waarbij de Rotterdamse kunstinstellingen zich van hun beste kant laten zien, konden de bezoekers kiezen uit meer dan 180 verschillende programma’s op 65 locaties.

» Lees verder

Bregje Sanne Lacourt, Charl Delemarre en The Afterveins in halve finale Grote Prijs van Nederland

Drie Rotterdamse acts weten zich te plaatsen voor de halve finale van de Grote Prijs van Nederland. De in totaal zes halve finales vinden plaats van 18 oktober tot en met 1 november.

» Lees verder

De Skaggerz presenteert debuutalbum in Rotown

Rotown Showcase biedt een platform voor jonge Rotterdamse bands om hun eigen geluid ten gehore te kunnen brengen. Waar het ooit gebonden was aan Rotterdamse opleidingen, biedt het nu ruimte voor alle groeiende bands hun ep/lp te releasen of simpelweg een nieuw project levensvatbaarheid op het podium te geven. Zo ook met de Rotterdamse band De Skaggerz.

» Lees verder