Succesvolle singer/songwriter serie in De Machinist wordt voortgezet

De stichting Machinist Live is in het najaar van 2012 gestart met een singer/songwriterprogramma. De series verliepen succesvol, met optredens van onder andere Mark Lotterman, David Groeneweg, Youri Lentjes en Michael Prins. Genoeg reden om deze woensdagavonden voort te zetten. Vanaf 8 oktober zijn opnieuw tien avonden geprogrammeerd.

» Lees verder

Inschrijven Band Boost kan tot 10 oktober

De Band Boost is dé talentenjacht voor ambitieuze bands uit de regio Dordrecht. De competitie is een waar begrip in Dordrecht en vindt plaats in het Energiehuis. De voorrondes worden gehouden in de Talent Stage en de finale in de Power Stage.

» Lees verder

Tourverslag: Balcony Players in Amerika (deel 1: New York)

Balcony Players is een internationale klezmer/gypsy band, die al bijna vijf jaar bestaat. 
De bandleden komen uit Nederland, België, New Orleans en Peru, maar hebben elkaar ontmoet op het Rotterdams Conservatorium. Omdat de bassist uit New Orleans komt, heeft de band al twee keer eerder in New Orleans en andere steden in Amerika gespeeld. Nu gingen ze voor de derde keer terug naar Amerika en deze keer voor het eerst ook naar New York!

» Lees verder

Delft krijgt nieuw poppodium: Live! Op Jan’s dienblad

Begin oktober wordt er een nieuw poppodium geopend in de Prinsenstad. Met het vallen van het oude poppodium Speakers ontbreekt het in Delft aan een structureel podium.

» Lees verder

Spelen in Paradiso via Pinguin Radio

Spelen in Paradiso is de droom van elke band. Het kan via de 2minutenshow van Pinguin Radio! Maar het is nog veel mooier: als jij een track upload van jouw band wordt jouw band  sowieso gedraaid op Pinguin Radio. 2Minuten!

» Lees verder

Recensie: Feis

Gebouwd Voor Dit
cd-ep / download ep
hiphop
Top Notch

Gebouwd Voor Dit werd in het beginstadium door Feis zelf aan de man gebracht. De tien-tracks tellende ep is slecht een voorproefje voor het album Hard Van Buiten, Gebroken Van Binnen dat in het najaar moet uitkomen.

» Lees verder