Interview: Enio Ramalho (Electrophone)

Verslaggever Rikke Korswagen bracht een bezoek aan het startende Electrophone van Jasper Bosscher en Enio Ramalho: een bedrijf voor muziek- en beeldproducties.

» Lees verder

De Unicef Talent Battle: zet je talent in voor het goede doel!

Ben jij een held achter het keyboard of op de gitaar? Zing jij de sterren van de hemel? Kan je heel goed rappen? Kortom: hou jij van muziek maken? Zet dan jouw talent in tijdens de UNICEF Talent Battle 2015. Dit is een talentenjacht speciaal voor muzikale jongeren tussen de 13 en 18 jaar die naast muziek maken graag nog iets extra’s willen doen, namelijk; hun muzikale talent inzetten voor UNICEF.

» Lees verder

De Nacht Van De Kaap met Lee Towers, Loes Luca, Joke Bruijs, Hans Dulfer en DeWolff

De Nacht van de Kaap zet weer koers naar Katendrecht op zaterdag 5 september! Tijdens de Wereldhavendagen zorgt het festival voor vertier tot in de vroege uurtjes. Dit jaar beleeft het festival alweer haar zevende editie met o.a. een Ode aan het Meisjes van Plezier, een kroegentocht met internationale toppers en pikante details. Lees hier meer over het programma.

» Lees verder

Column Ai Ming Oei: #weddingsinger

Als je een puristische singer en songwriter bent met authenticiteit onrealistisch hoog in het vaandel, zoals Ai Ming Oei een paar jaar terug, kan het tóch zo zijn dat je ineens alsnog op een bruiloft speelt.

» Lees verder

Popunie clipoverzicht van juli 2015

Het Popunie clipoverzicht van juli staat klaar! Ook de afgelopen maand zijn er weer veel nieuwe videoclips verschenen van Rotterdamse acts en bands. Voor zover deze op onze radar verschenen, hebben we ze hier voor de liefhebbers op een rijtje gezet waarbij een aantal acts deze maand zelfs meerdere clips uitbracht!!

» Lees verder

Inschrijving Sena Grote Prijs van Rotterdam is verlengd t/m 9 augustus

Op veler verzoek is de inschrijfperiode van de Sena Grote Prijs van Rotterdam 2015 verlengd met één week. Je kunt je dus nog t/m 9 augustus inschrijven! De Sena Grote Prijs van Rotterdam (GPR) is dé competitie voor alle Rotterdamse Bands, Singer/Songwriters, Urban en Electronic acts uit groot Rotterdam. Er is van alles te winnen: gage voor de finaleshow, maar liefst €1.000,- voor de eerste prijs winnaars in elke categorie.

» Lees verder