Tourverslag: The Afterveins in Polen

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landsgrenzen. De winnaar van de Grote Prijs van Rotterdam 2013 The Afterveins had al wat ervaring in het buitenland en kon er via het Stage Europe Network (SEN) uitwisselingsprogramma ditmaal op uit richting Polen. In dit tourverslag vertellen ze over hun bizarre avontuur.

» Lees verder

Art Rocks muziekcompetitie verlengd: meld je aan vóór 10 november!

Muzikanten uit diverse genres hebben één week extra om deel te nemen aan de muziekcompetitie Art Rocks en kans te maken op een finaleplek tijdens Eurosonic Noorderslag en een geldprijs van 1000 euro. Nog tot en met 9 november kunnen tracks worden ingezonden.

» Lees verder

Popunie clipoverzicht van oktober 2014

De afgelopen maand zijn er veel nieuwe clips verschenen van acts/bands. We hebben een groot gedeelte op een rijtje gezet. Bekijk hier het Popunie clipoverzicht van oktober!

» Lees verder

De Popunie luisteragenda van november 2014 staat online

Daar is ie weer, de maandelijkse Popunie Luisteragenda. Voor november hebben we weer een mooie line up van artiesten, met natuurlijk veel acts die in de Rotterdamse Popweek spelen. Luister hem hier!

» Lees verder

Gastcolumn CATA: Actie Noorderlicht

Driekwart jaar geleden zat CATA in haar afgetakelde joggingbroek en warmgedraaide laptop op schoot, on-charmant huilend op de bank. Ontroerd door Sanne van Mourik en iedereen om haar heen die haar moest missen schreef ze Noorderlicht. In deze column vertelt ze over haar actie en JIJ kan haar helpen!

» Lees verder

Recensie: Disko Matique

Volgens onze recensent levert Disko Matique met de single-ep Alpha Beta een prima medicijn tegen een naderende herfstdip. Dus waar wacht je nog op? Lezen die recensie en aanschaffen die muziek!

» Lees verder