Gastcolumn Daisy Cools: De zesde dag

“Als je iets wil, onderneem dan actie.”, is de boodschap van Daisy Cools’ nieuwste column. Benieuwd naar haar ervaring en wat ze hiermee bedoeld? Lees dan gauw verder!

» Lees verder

Unieke samenwerking Popunie en OPEN voor uitreiking Sena Grote Prijs van Rotterdam 2014

Open Rotterdam wil de stad graag kennis laten maken met uniek Rotterdams muziektalent en gaat daarvoor in de toekomst nauw samenwerken met de Popunie. Als eerste stap gaan we in het radioprogramma ‘Erwin doet Open’ op 93.9FM vandaag de (halve) finalisten van de Sena Grote Prijs van Rotterdam bekend maken. Tussen 16.00 en 19.00 uur worden in deze unieke samenwerking alle 40 gelukkige bands en muzikanten gefeliciteerd via de officiële kanalen van OPEN Rotterdam en de Popunie.

» Lees verder

Interview: Monta

Het Eendracht Festival beleefde donderdag 17 juli een geslaagde vierde editie. Meer dan 130 Rotterdamse muzikanten, kunstenaars, organisaties en ondernemers lieten verspreid over zo’n vijftien festivallocaties op en rond het Eendrachtsplein zien hoeveel tofs Rotterdam te bieden heeft. En toch was het niet de kwantiteit, maar juist de kwaliteit van alle deelnemers, die de bezoekers in positieve zin wist te verbazen. Wij interviewen de drie winnaars van de publieksstemmen. Vandaag Monta!

» Lees verder

Recensie: Fame Feelings & Presmo II

Get To Know Us
download mixtape
hiphop

De Get To Know Us mixtape is het resultaat van de samenwerking tussen Fame Feelings en Presmo II en bevat in totaal acht tracks. Muzikaal gezien brengt de tape een energieke mix van oldschool boom-bap hiphop en keiharde 808 beats met rauwe raps en milde zangrefreintjes. Onze recensent ging enthousiast op onderzoek uit naar de mannen achter deze mixtape.

» Lees verder

Joshua Woods en We Sell Guns naar CAPSLOC

Op zaterdag 20 september zijn er bij Cultuurpodium CAPSLOC in Capelle aan den IJssel twee bands van Rotterdamse bodem te bewonderen. De filmische klanken van Joshua Woods en snoeiharde rock ’n roll van We Sell Guns laten horen dat de regio geen gebrek heeft aan muzikaal talent.

» Lees verder

Geef je op voor de Meet The Pro sessie Buma/Stemra, Sena en Norma

De vierde Meet The Pro sessie van 2014 gaat over Buma/Stemra, Sena en Norma en vindt plaats op woensdag 1 oktober op het Popunie kantoor. We hebben vier professionals uitgenodigd die je alle ins en outs gaan vertellen, dus wees erbij!

» Lees verder