Interview met Derk-Jan ten Wolde (DJ Sounds)

Onze reporter Rikke Korswagen nam een kijkje achter de winkelruit van DJ Sounds en ontmoette eigenaar Derk-Jan ten Wolde. Geen loze verkooppraatjes maar deskundige en eerlijke adviezen. Al ruim dertig jaar is DJ Sounds een begrip in de wereld van professionele audio-techniek. Er ontstaat een gesprek over de winkel, de vaste klanten, drive-in shows, het dj-bestaan, amateurs en professionals..

» Lees verder

Joia maakt uniek eerbetoon aan Herman van Veen

“Ik hou van jou, maar anders.” Deze tot de verbeelding sprekende woorden uit het lied Anders Anders van Herman van Veen zijn voor het aanstormend talent Joia aanleiding voor een uniek eerbetoon aan het lied en diens schepper, die dit jaar 70 is geworden. Ze werd gegrepen door de woorden, nam haar eigen versie op en besloot naast een videoclip ook een documentairereeks te maken…

» Lees verder

Rotorock in Rotonde

RotoRock, het jaarlijkse festival van Muziekpodium Rotonde in Berkel en Rodenrijs​, viert op 11 juli alweer haar 21e editie! Dit jaar met een toffe line-up van: Playyard​, Twisted, The Pendulum’s Motion​, Sink The Bismarck, Jacklust​, LAF​, Raise The Ace en The Brazilian Wax Effect​!

» Lees verder

ADE Beats is opvolger van Rotterdam Beats

Dit najaar zal er geen Rotterdam Beats plaatsvinden. De conferentie zal opgaan in het Amsterdam Dance Event van Buma, dat eerder al gezien werd als een ‘partner-event’. Het evenement begon ooit als Buma Rotterdam Beats, maar Buma Cultuur trok zich er vorig jaar uit terug. Een zelfstandige doorstart bleek niet levensvatbaar dus het evenement gaat verder onder de noemer ADE Beats.

» Lees verder

Popunie clipoverzicht van juni 2015

Het Popunie clipoverzicht van juni staat klaar! Ook de afgelopen maand zijn er weer veel nieuwe videoclips verschenen van Rotterdamse acts en bands. Voor zover deze op onze radar verschenen, hebben we ze hier voor de liefhebbers op een rijtje gezet.

» Lees verder

Schrijf je in voor de Sena Grote Prijs van Rotterdam!

Je kunt jouw band of act tot 1 augustus weer inschrijven voor de Sena Grote Prijs van Rotterdam! De Sena Grote Prijs van Rotterdam (GPR) is dé competitie voor alle Rotterdamse Bands, Singer/Songwriters, Urban en Electronic acts. Er is van alles te winnen: gages voor de finale, prijzengeld, optredens, een bekostigde releaseparty, promotie en masterclasses. Doe dus mee als je met jouw band/act een stap voorwaarts wilt maken in je muzikale carrière en overtuig de jury van je ambities en muzikale kwaliteiten.

» Lees verder