Music Matters presents Lady Shaynah bij Islemunda Live

Op vrijdag 27 november vindt Islemunda Live plaats met dit keer niemand minder dan muziekambassadeur 2015: Lady Shaynah! De 20-jarige singer-songwriter won vorig jaar december de Music Matters Award. Deze keer mag ze schitteren tijdens haar eigen avond in Islemunda met gastartiest rapper Jay-Way. Verwacht van deze dame een energieke combinatie van soul, funk en pop met ‘a taste of jazz’ afgewisseld met intieme songs.

» Lees verder

Geef je op voor de Meet The Pro sessie Buma/Stemra, Sena en Norma

De laatste Meet The Pro sessie van 2015 gaat over Buma/Stemra, Sena en Norma en vindt plaats op woensdag 9 december op het Popunie kantoor. We hebben vier professionals uitgenodigd die je alle ins en outs gaan vertellen, dus wees erbij!

» Lees verder

Recensie: Maria Mendes

Innocentia
cd-album / download-album
exotic jazz met Portugese nostalgia

Na een optreden in de Blue Note Jazz Club in New York, op het Montreux Jazz Festival en een heuse tour door Brazilië, presenteert de van oorsprong Portugese jazz zangeres Maria Mendes op 26 november haar tweede album Innocentia in LantarenVenster. Hoe verder je verdwaalt in de mooie sfeer van het album, hoe meer je benieuwd wordt naar de live uitvoering van deze sterke nummers!

» Lees verder

Melissa Fortes presenteert debuutalbum

Op donderdag 10 december presenteert de Rotterdamse Melissa Fortes haar debuutalbum Sonho De Um Beija-flor in LantarenVenster. Na de releases van de singles Lullaby, Deixa A Chuva Passar en Levam Ma Bo, volgt nu de lancering van haar album. Melissa werd in 2013 genomineerd voor een Radio6 Soul & Jazz Award in de categorie Best Talent.

» Lees verder

Veelbelovende acts in Music Matters Award Finale

Op zondag 13 december vindt de negende editie plaats van de Music Matters Award in Theater Zuidplein! Maar liefst 11 finalisten strijden om de felbegeerde titel “Muziekambassadeur van Rotterdam”. De winnaar wint een stimuleringsbedrag van 10.000 euro.

» Lees verder

We Own Rotterdam vraagt om hulp

De meiden van We Own Rotterdam willen hun unieke uitgaans-platform updaten; ze willen graag dé guide blijven voor alle Rotterdamse events, meer reportages en artikelen plaatsen en persoonlijke accounts kunnen bieden voor alle organisatoren van events. Voor deze update van de site hebben ze echter wat financiële hulp nodig… Check snel hoe jij ze kunt helpen om Rotterdams origineelste en undergroundste uitgaansguide in leven te houden!

» Lees verder