Gastcolumn Maaike van Steenis: Hoe enthousiasme ervoor zorgt dat je gigs misloopt

Als je niet geprikkeld wordt door de titel ‘Hoe enthousiasme ervoor zorgt dat je gigs misloopt’ dan weten wij het ook niet meer. Leer van de nieuwe column van Maaike!

» Lees verder

Nog 1 week inschrijven Sena Grote Prijs van Rotterdam

De Sena Grote Prijs van Rotterdam (GPR) is dé competitie voor alle Bands, Singer/Songwriters, Urban en Electronic acts uit groot Rotterdam. Er is van alles te winnen, gages voor de finale, prijzengeld, optredens, promotie en een uitgebreid, educatief natraject. Je kunt je nog 1 week via de website inschrijven met je demo.

» Lees verder

Recensie: Pro-X

EP4Free (Vol.1)
download-ep
hiphop

De naam Pro-X – The Unknown Professional, is deze man eigenlijk op het lijf geschreven. Ondanks zijn grote staat van dienst, is hij vooralsnog niet bekend bij het grote publiek. Hoogste tijd dat dit gaat veranderen dus maak hier kennis met Pro-X!

» Lees verder

Tourverslag: GOLD in Zweden

De Rotterdamse band GOLD is onlangs naar Zweden geweest voor een optreden op het bescheiden maar gerenommeerde metalfestival Muskelrock. Lees hier hoe de band de eerste stappen om iets op te bouwen in Scandinavië zette en hierbij te werk ging.

» Lees verder

Geslaagde editie Robin Rotterdam Unlimited 2014

Ruim 900.000 bezoekers hebben het hele weekend genoten van de tweede editie van het city festival Robin Rotterdam Unlimited. Popunie Live presenteerde op zondagmiddag de City Hall Stage optredens van Bongomatik, Nishe en Phoenix City Retaliators.

» Lees verder

Zomerterras en De Kroepoekfabriek gaan samen voor muziek in de stad

Ook dit jaar werken De Kroepoekfabriek en het Zomerterras weer samen. Voor het vierde jaar op een rij alweer… time flies. De Kroepoekfabriek levert wederom een bijdrage aan de muzikale invulling van het Vlaardingse festival.

» Lees verder