Veel Rotterdams talent op Noorderslag

In januari barst in Groningen het Eurosonic Noorderslag spektakel en de almaar uitdijende randprogrammering los. Eurosonic Noorderslag is het belangrijkste platform voor Europese muziek en is voor veel acts een belangrijke stap geweest bij hun (inter)nationale doorbraak. In het overweldigende aanbod komen we een aantal acts tegen uit Rotterdam.

» Lees verder

Ontheffing straatartiesten in Rotterdam

De gemeente Rotterdam wil graag een gezellig en levendig centrum en straatartiesten horen daarbij. In het centrum van Rotterdam is ruimte voor ongeveer 50 artiesten en 45 muzikanten en in Prins Alexander voor drie.

» Lees verder

Mieke van Veen doet Rotterdamse release in BIRD

Was je op 2 oktober niet bij de albumrelease van Mieke van Veen in Amsterdam? Niet getreurd! Komende zondagmiddag 30 november doet ze het nog eens goed over in haar eigen stad Rotterdam – en wel in BIRD, de kersverse winnaar van de Rotterdam Music Awards voor het beste poppodium.

» Lees verder

Diverse songwriters brengen een Tribute aan Johnny Cash en Dolly Parton

Op vrijdag 5 december vindt in Studio de Bakkerij de vijfde editie van Nieuwe Baksels plaats. De fijnste songwriters uit Rotterdam brengen deze avond een Tribute aan Johnny Cash en Dolly Parton in hun eigen stijl.

» Lees verder

BOSS start tweede pilot tour in Berkel

Op zaterdag 29 november vindt het eerste BOSS event van Zuid-Holland plaats in De Rotonde in Berkel en Rodenrijs. BOSS staat voor Bands on Stage Support. BOSS biedt bands de mogelijkheid om op te treden buiten hun gebruikelijke netwerkkringen.

» Lees verder

Singer/songwriteravond in Café-restaurant De Machinist met Roary Darker en The Yes Please

Op woensdag 26 november vindt de achtste singer/songwriteravond van het naseizoen plaats in het café van De Machinist. Vanaf 21:00 uur zullen The Yes Please en Roary Darker eigen repertoire ten gehore brengen.

» Lees verder