Standup ’69 releast eerste ep in V11

De Rotterdamse ‘noisy indie space rockers’ van Standup ’69 releasen 4 oktober hun eerste ep in V11. De band nam de zeven tracks op na ruim een jaar spelen en experimenteren op de do-it-yourself wijze.

» Lees verder

Bandcoach Nederland lanceert ROCKTOBER-DEAL!

Van 1 t/m 31 oktober 2014 profiteer je als band in Nederland van een waanzinnige aanbieding! Een topsessie (2 uur) van Bandcoach Nederland in jouw oefenruimte voor slechts 100 euro! Samen met een coach werk je aan muzikale en/of zakelijke vraagstukken. Lees hier meer!

» Lees verder

Popunie clipoverzicht van september 2014

De afgelopen maand zijn er veel nieuwe clips verschenen van acts/bands. We hebben een groot gedeelte op een rijtje gezet. Bekijk hier het Popunie clipoverzicht van september!

» Lees verder

Uitgelicht: A Festival Downtown

A Festival Downtown is een nieuw initiatief dat kwaliteit naar de muziekstraat van Rotterdam brengt. Op 3 en 4 oktober kun je op de Nieuwe Binnenweg zowel binnen als buiten genieten van vooruitstrevende acts.

» Lees verder

Rock ‘n’ Roll Highschool bestaat 12,5 jaar

Zaterdag 4 oktober bestaat Rock ‘n’ Roll Highschool 12,5 jaar en dat wordt gevierd met een nu al legendarische ubercoole all-inclusive party.

» Lees verder

Succesvolle singer/songwriter serie in De Machinist wordt voortgezet

De stichting Machinist Live is in het najaar van 2012 gestart met een singer/songwriterprogramma. De series verliepen succesvol, met optredens van onder andere Mark Lotterman, David Groeneweg, Youri Lentjes en Michael Prins. Genoeg reden om deze woensdagavonden voort te zetten. Vanaf 8 oktober zijn opnieuw tien avonden geprogrammeerd.

» Lees verder