Interview: Cindy van All For Nothing

Je zal maar in een succesvolle band zitten en de hele wereld rondreizen; de droom van menig muzikant. Touren met de grootste bands, spelen op de grootste festivals en de meest opmerkelijke steden bezoeken. De Rotterdamse hardcoreband All For Nothing doet dit al een aantal jaar. Hoogste tijd om eens bij te praten met Cindy, het onmiskenbare middelpunt van de band.

» Lees verder

Recensie: Dee’s Honeytones

Hot Damn
cd-album
vintage rockabilly

De Rotterdamse band Dee’s Honeytones heeft onlangs hun debuutplaat gereleased in Rotown. Hou je van rockabilly, rock ‘n roll en country? Luisteren die plaat!

» Lees verder

Rotterdams label KANS brengt nieuwe video van MarryMarv en Maximus uit

Het Rotterdamse label KANS brengt, na Overdose van Elise Dinfena, de video John F Kennedy uit van MarryMarv en Maximus. Voor de track werkten zij samen met ReyMuzik en de track is opgenomen bij Syndrummusic. De video is geschoten door Pirivisuals. Bekijk de clip hier!

» Lees verder

Oliver Alexander wint Waterpop Contest

Afgelopen vrijdagavond heeft Oliver Alexander de Waterpop Singer-Songwriter Contest gewonnen. Dankzij deze overwinning speelt hij op 9 augustus op het popfestival Waterpop in Wateringen.

» Lees verder

Win je eigen videoclip

Fonds1818<24 is in samenwerking met het Haags Pop Centrum een wedstrijd gestart waarbij vijf acts uit de regio een professionele videoclip kunnen winnen ter waarde van maximaal 3000 euro. Lees hier meer!

» Lees verder

Interview: Hollywood & Vine

Het gaat goed met dj-duo Hollywood & Vine. Ze organiseren vele feesten in Rotterdam in onder andere BAR en Roodkapje en er komt binnenkort zelfs een ep aan! Een goed moment dus voor een artikel over dit energieke tweetal. Wij gingen eens langs bij Elke Verschoor!

» Lees verder