Albumrelease Gery Mendes in LantarenVenster

Zeven jaar na de release van zijn debuut This Is Not An Album, This Is A Phase, presenteert de Rotterdamse Gery Mendes, ook bekend onder de naam GMB, op 21 april in LantarenVenster de opvolger: het album Caminho.

» Lees verder

Recensie: Elle Bandita

Elle Bandita
cd-album
punkpop
Caroline Benelux

Op haar nieuwe album breidt Ryanne van Dorst haar muzikale idioom weer verder uit. Het nieuwe album van Elle Bandita verscheen op 4 april. De albumpresentatie in Rotown was zaterdag 29 maart. Lees hier de recensie van het album!

» Lees verder

Ook nieuwe clip voor Cherisha Etnel

Nieuwe videoclips schieten als paddenstoelen uit de grond. Dat belooft wat voor het Popunie clipoverzicht van april! Nu heeft ook Rotterdamse Cherisha Etnel een nieuwe clip uitgebracht. Bekijk ‘m hier!

» Lees verder

Crowdfunding project voor Rotterdamse rapper Mizt aan de Maas

Mizt aan de Maas lanceert de titelsong van zijn boek Quasa’s Pepertje. De song heet Godin Van De Tropen. De Rotterdamse rapper is een Voordekunst crowdfunding actie gestart om de boekpresentatie en videoclip te financieren. Help jij mee?

» Lees verder

Nieuwe clip voor Rotterdamse Feliciana Cacciapuoti

Vele kennen Feliciana’s nummer 1-hit Wild ‘N Young waarvan Noisey succesvol de première op zich had genomen. Ze laat een andere kant van zichzelf horen met haar nieuwe single Real Deal, waar van ze onlangs de video van heeft gereleased.

» Lees verder

Broederliefde en meer op tweede editie Robin Rotterdam Unlimited

De mannen van Broederliefde zijn hiphophelden in wording. Broederliefde telt tien leden, die al van jongs af aan een hechte vriendengroep vormen. Momenteel staat Broederliefde op nummer 1 in de XChart van FunX met het nummer In Love (samen met Dio). Broederliefde is gratis te zien tijdens Robin Rotterdam Unlimited. Bekijk hier welke artiesten er nog meer te bewonderen zijn op het Rotterdamse festival (18 – 20 juli)!

» Lees verder