Rotterdams label KANS brengt nieuwe video van MarryMarv en Maximus uit

Het Rotterdamse label KANS brengt, na Overdose van Elise Dinfena, de video John F Kennedy uit van MarryMarv en Maximus. Voor de track werkten zij samen met ReyMuzik en de track is opgenomen bij Syndrummusic. De video is geschoten door Pirivisuals. Bekijk de clip hier!

» Lees verder

Oliver Alexander wint Waterpop Contest

Afgelopen vrijdagavond heeft Oliver Alexander de Waterpop Singer-Songwriter Contest gewonnen. Dankzij deze overwinning speelt hij op 9 augustus op het popfestival Waterpop in Wateringen.

» Lees verder

Win je eigen videoclip

Fonds1818<24 is in samenwerking met het Haags Pop Centrum een wedstrijd gestart waarbij vijf acts uit de regio een professionele videoclip kunnen winnen ter waarde van maximaal 3000 euro. Lees hier meer!

» Lees verder

Interview: Hollywood & Vine

Het gaat goed met dj-duo Hollywood & Vine. Ze organiseren vele feesten in Rotterdam in onder andere BAR en Roodkapje en er komt binnenkort zelfs een ep aan! Een goed moment dus voor een artikel over dit energieke tweetal. Wij gingen eens langs bij Elke Verschoor!

» Lees verder

Albumrelease Gery Mendes in LantarenVenster

Zeven jaar na de release van zijn debuut This Is Not An Album, This Is A Phase, presenteert de Rotterdamse Gery Mendes, ook bekend onder de naam GMB, op 21 april in LantarenVenster de opvolger: het album Caminho.

» Lees verder

Recensie: Elle Bandita

Elle Bandita
cd-album
punkpop
Caroline Benelux

Op haar nieuwe album breidt Ryanne van Dorst haar muzikale idioom weer verder uit. Het nieuwe album van Elle Bandita verscheen op 4 april. De albumpresentatie in Rotown was zaterdag 29 maart. Lees hier de recensie van het album!

» Lees verder