Geef je op voor de workshop Popfotografie van Marcel Kollen en Kamiel Scholten

In samenwerking met de Rotterdamse Popweek biedt OFF Rotterdam een workshop Popfotografie aan, onder leiding van fotografen Kamiel Scholten en Marcel Kollen. In de cursus wordt de nadruk gelegd op het vastleggen van de unieke Rotterdamse Popweek sfeer, waarbij muziek en publiek even belangrijk zijn.

» Lees verder

Uitgelicht: Elle Bandita en GOLD in De Kroepoekfabriek

Op 25 oktober komt Elle Bandita De Kroepoekfabriek voorzien van de nodige dosis rock met de hoofdletter R. Met het Rotterdamse GOLD als support.

» Lees verder

Toffler presents Nino&Frankie All Night Long

Zaterdag 25 oktober staan de twee Rotterdamse muziekpredikanten Nino&Frankie in Toffler, met een zeven uur (of langer) durende tour door hun gehele muziekcollectie. Verwacht dat naarmate de avond vordert, het tempo en de intensiteit zal oplopen naar het niveau van een CONTRA avond en zelfs verder. Kortom: the place to be!

» Lees verder

Popunie presenteert Wolf In Loveland op Haagse Popweek

De Popunie vaardigt weer een Rotterdamse act af tijdens de Haagse Popweek (17 t/m 26 oktober). In samenspraak met de organisatie van het festival is gekozen voor Wolf In Loveland. Zij spelen op donderdag 23 oktober in de Fiddler pub.

» Lees verder

Grote editie van Niko. in Perron

Na het grote succes van de wekelijkse donderdag edities in club Blender en de tweede verjaardag in Perron, heeft Niko. besloten dat er op zaterdag 25 oktober weer een grote editie van Niko. in Cultuurpodium Perron Rotterdam plaatsvindt.

» Lees verder

Popunie Music Support Rotterdam: Tessa Nikopoulos en Sommerhus in De Machinist

Op woensdag 22 oktober vindt de derde singer/songwriteravond van het naseizoen plaats in het café van De Machinist. Tessa Nikopoulos en Sommerhus zullen eigen repertoire ten gehore brengen, aangevuld met een kort optreden van Albeda College-student Silvia Bartolo.

» Lees verder