Recensie: Maria Mendes

Innocentia
cd-album / download
exotic jazz met Portugese nostalgia

Na een optreden in de Blue Note Jazz Club in New York, op het Montreux Jazz Festival en een heuse tour door Brazilië, presenteert de van oorsprong Portugese jazz zangeres Maria Mendes op 26 november haar tweede album Innocentia in LantarenVenster. Hoe verder je verdwaalt in de mooie sfeer van het album, hoe meer je benieuwd wordt naar de live uitvoering van deze sterke nummers!

» Lees verder

Melissa Fortes presenteert debuut album

Op donderdag 10 december presenteert de Rotterdamse Melissa Fortes haar debuut album Sonho De Um Beija-flor in LantarenVenster. Na de releases van haar singles Lullaby, Deixa A Chuva Passar en Levam Ma Bo, volgt nu de lancering van haar album. Melissa werd in 2013 genomineerd voor een Radio6 Soul & Jazz Award in de categorie Best Talent.

» Lees verder

Veelbelovende acts in Music Matters Award Finale

Op zondag 13 december vindt de negende editie plaats van de Music Matters Award in Theater Zuidplein! Maar liefst 11 finalisten strijden om de felbegeerde titel “Muziekambassadeur van Rotterdam”. De winnaar wint een stimuleringsbedrag van 10.000 euro.

» Lees verder

We Own Rotterdam vraagt om hulp

De meiden van We Own Rotterdam willen hun unieke uitgaans-platform updaten; ze willen graag dé guide blijven voor alle Rotterdamse events, meer reportages en artikelen plaatsen en persoonlijke accounts kunnen bieden voor alle organisatoren van events. Voor deze update van de site hebben ze echter wat financiële hulp nodig… Check snel hoe jij ze kunt helpen om Rotterdams origineelste en undergroundste uitgaansguide in leven te houden!

» Lees verder

The American Roadshow

Er is een nieuwe concerttour van Rotterdamse bodem: The American Roadshow! Spannende, nieuwe en al meer gevestigde binnen- én buitenlandse artiesten met links naar het Amerikaanse, toeren door de regio met een compleet avondvullend programma.

» Lees verder

Music Support Rotterdam: open podium, afgesloten door The Maybellenes in De Machinist

Aanstaande woensdag 25 november vindt de zevende singer/songwriteravond van het naseizoen plaats in De Machinist. Vanaf 21 uur staat het podium open voor een ieder die zijn/haar liedjes wil laten horen. De avond wordt afgesloten met een optreden van The Maybellenes, publiekswinnaar van de Sena Grote Prijs Van Rotterdam 2015 .

» Lees verder