Bellita Carol, grote winnares GPR 2013, kijkt terug

Bellita Carol deed in 2013 mee aan de Grote Prijs Rotterdam (vanaf dit jaar heet deze wedstrijd Sena Grote Prijs van Rotterdam). Ze won in de categorie Urban zowel de publieksprijs als de juryprijs en was daarmee de grote winnares! Wij spraken Bellita over haar deelname aan de Grote Prijs Rotterdam. 

» Lees verder

Steun Willow Mae met haar crowdfuncingproject

Verwonderen, ontroeren, verrassen, inspireren, dansen en zwijmelen. Kortom: genieten van emotie door muziek. Dat is precies wat de ‘rauw romantische muziek’ van Willow Mae doet. Help jij mee met haar crowdfunding project? Nog drie dagen en 7% te gaan. Moet lukken toch?

» Lees verder

The Afterveins, Bregje Sanne Lacourt, Bruno Rocco en Charl Delemarre in kwartfinale GPNL

Vorige week is de aanmeldperiode voor deelname aan de Grote Prijs van Nederland gesloten. De Rotterdamse deelnemers zijn The Afterveins, Bregje Sanne Lacourt, Bruno Rocco en Charl Delemarre.

» Lees verder

We Sell Guns op vijfde editie PopUp 010

Na de vorige editie houdt PopUp 010 het op 1 augustus weer oud en vertrouwd op twee acts op één locatie. Voor het eerst hebben ze een volledig Nederlandse line-up op een internationale locatie.

» Lees verder

Beroemde discotheek Hollywood Music Hall dicht

De beroemde uitgaansgelegenheid Hollywood Music Hall is deze week per direct dichtgegaan. Eigenaar Fred Diaz en zoon Juri Diaz laten de in de regio populaire megadiscotheek voor wat zij is en werken aan een ‘nieuw concept’. Dat moet na de zomer worden geopend op dezelfde plek aan de Delftsestraat in Rotterdam.

» Lees verder

Arts In Music presenteert eerste editie Tiend Fest

Op zaterdag 26 juli is de eerste editie van Tiend Fest. Dit multiculturele festival vindt plaats op het Tiendplein en Zijdewindeplein en presenteert het zomerse gevoel van jazz, latin en Caraïbische muziek in het hart van Rotterdam. Er wordt hier op deze dag een scala aan activiteiten georganiseerd dus reden genoeg om langs te gaan.

» Lees verder