Meld je aan voor de volgende editie van het Eendracht Festival

De aanmeldingen voor Eendracht Festival 5.0 zijn gestart. Wil jij op het Eendracht Festival optreden met je band? Zit je in een kunstcollectief of een toneelgroep? Ben je comedian, bouw je toffe stellages of ben je op een andere manier creatief bezig? Lees dan snel verder!

» Lees verder

Mrs Hips komt met eerste ep

Schud je heupen los, want Mrs Hips gaat terug naar haar roots. In de jaren ‘90 maakte Rotterdamse zangeres Simone Roerade een wereldtour met Candy Dulfer, scoorde een nummer 1-hit in Spanje met haar band Hips en zong ze met veel bekende artiesten in binnen- en buitenland.

» Lees verder

Recensie: In Previous Chapters

Absentee
cd-ep
indiepop / experimenteel

Na een aantal optredens, waaronder tijdens een Eendracht Festival eind vorig jaar, presenteerde In Previous Chapters onlangs hun debuut-ep in Kopi/Soesoe op Katendrecht. Een uiterst sfeervolle avond. Een van onze recensenten ging eens goed zitten voor de plaat van het Popacademie duo.

» Lees verder

Column Chris Anderson: Can 50.000 Facebook likes be wrong?

Facebook introduceerde al een tijdje geleden een paar opties om je bereik te vergroten door middel van promotie campagnes. De ‘like’ is almachtig, en hoe meer likes je hebt des te meer potentiële klanten je kan bereiken. Theoretisch gezien zijn meer likes dus een goede manier om jezelf te promoten, maar in de praktijk werkt dit jammer genoeg wat anders. Chris vertelt.

» Lees verder

Vanaf december nieuw poppodium in Leiden

Donderdag 4 december kan voor de stad Leiden alvast worden genoteerd als een historische dag. Vanaf die datum is de stad namelijk een kwaliteitspodium rijker: Gebr. De Nobel!

» Lees verder

Willow Mae haalt 17.045 euro op met crowdfunding

Willow Mae heeft met haar crowdfunding project op Voordekunst 17.045 euro op kunnen halen. Dit betekent niet alleen opnames voor de cd, maar ook een PR-campagne. Onmisbaar in deze tijden voor een artiest. Het album wordt medio 2015 verwacht.

» Lees verder