Vier Koningsdag in hartje Rotterdam!

Op zaterdag 26 april is de eerste Koningsdag. Gehuld in een oranje kostuum struin je de stad door, maar waar moet je zijn? Popunie heeft een aantal evenementen op een rijtje gezet van zowel Koningsnacht als Koningsdag in Rotterdam en omstreken.

» Lees verder

Help mee met de single van Rotterdamse band The Four

Met nog maar een paar dagen te gaan totdat ze de studio ingaan heeft The Four een kleine actie opgezet, namelijk een downloadbaar muziekpakketje van tien nummers op Bandcamp. Alle winst die de band maakt wordt teruggestopt in de single. Lees hier hoe je kunt helpen!

» Lees verder

The Cosmic Carnival op gratis Life I Live Festival

Het programma van de vierde editie van het gratis toegankelijke Life I Live Festival in Den Haag is compleet. De teller staat nu op vijfentwintig acts staat, waaronder de Rotterdamse band The Cosmic Carnival. Bekijk de gehele line-up hier!

» Lees verder

Recensie: Echo Grid

Eventide
download-album
ambient/IDM
CRL Studios / Stereoscenic

Vorig jaar gaf Chris Anderson zijn visitekaartje af als [Aphelion] met een paar mooie releases. Inmiddels is zijn artiestennaam gewijzigd en gaat hij nu door het leven als Echo Grid. De producer heeft ondertussen getekend bij CRL Studios en Stereoscenic waarvan Eventide nu het eerste product is.

» Lees verder

Roots & Routes presenteert: Tim Verhaal en Jamie Patiwael in RAAF

Iedere maand organiseert RAAF samen met Roots & Routes een avond barstensvol muzikaal talent. Deze editie alternatieve popmuziek van Schiedammer Tim Verhaal en countrymuziek van Jamie Patiwael!

» Lees verder

Flip Noorman wint Wim Sonneveldprijs 2014

Flip Noorman heeft zondag met zijn band de Wim Sonneveldprijs 2014 gewonnen voor Bellse Parese. De in Rotterdam wonende singer/songwriter is volgens de jury een ware aanwinst voor de kleinkunst.

» Lees verder