Video’s online van Rotterdamse Popquiz + Uitreiking Rotterdam Music Awards

Nog even nagenieten van de Rotterdamse Popquiz en uitreiking Rotterdam Music Awards, van afgelopen november? Dat kan met de mooie sfeerfilmpjes die we van deze avond lieten maken.

» Lees verder

Interview: Niek Hilkmann (Ver Uit De Maat Festival)

Op zondag 21 december vindt weer het bij de liefhebbers als legendarisch bekendstaande festival Ver Uit De Maat plaats in WORM. Wij wilden meer weten over de achtergronden van dit multidisciplinaire festival en spraken met een van de huidige organisatoren, namelijk niemand minder dan de eigenwijze muzikant Niek Hilkmann.

» Lees verder

Speciale Kerstshow door Liptease in Dolhuis


De Kerstmarkt bracht traditioneel de kerstsfeer weer naar Dordrecht. Deze is nog maar net voorbij en het volgende evenement staat alweer gepland, namelijk zondag 21 december de kerstshow van Holland’s Got Talent finalist Liptease uit Rotterdam!

» Lees verder

Wolven met ‘gloeiende’ Stöma naar Roodkapje

In Roodkapje Rotterdam spelen zaterdag 20 december drie trio’s uit de voorhoede van de Nederlandse underground: het Rotterdamse Stöma (funkrockpunk), The Howl Ensemble (postrocknoise) en Orange Glow (indierock).

» Lees verder

Diverse Rotterdamse nominaties voor De IJzeren Podiumdieren

Jaarlijks bepalen de leden van de Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals (VNPF) welke vakbroeders uit hun gelederen dat jaar opvallend gepresteerd hebben. Dit jaar ontwaren we tussen alle genomineerden in de categorieën Beste Directeur, Beste Podium en Beste Marketeer ook professionals en een podium uit de Rotterdamse regio.

» Lees verder

Bombyx komt met nieuwe single I Can’t Forget

De live-single I Can’t Forget van de Rotterdamse band Bombyx is de eerste van de driedelige reeks: Bombyx: Live Off The Floor, een live-ep opgenomen in de Bullet Sound Studio’s.

» Lees verder