Roodkapje trekt in roemruchte Baja Beach Club voor Radicals #1

Van 9-19 april organiseert Roodkapje het Radicals #1 Festival in Rotterdam. Ze slaan hiervoor hun kamp op in het leegstaande pand van de roemruchte Baja Beach Club aan het Schouwburgplein. Hier is werk te zien van kunstenaars en zijn er gedurende het tiendaagse festival concerten, Road-on-the-Road tours in een rijdende bioscoop, een ‘fashion procession’ en een performance-event op de 20e etage van de Hofpoort (aan het Hofplein). En tijdens Motel Mozaique op zaterdag 11 april uiteraard de nodige muziek…

» Lees verder

Roots & Routes en Maaspodium presenteren: Melt

Poëzie, muziek en dans smelten samen tijdens Melt. Een uitdagend en vernieuwend concept waarbij verschillende disciplines bij elkaar komen. Roots & Routes Agency lanceert donderdag 2 april de 1e editie in het Rotterdamse Maaspodium.

» Lees verder

Column Maaike van Steenis: Genoeg bloemen en kratten bier?

Na een zoveelste goedbedoelde attentie na afloop van een lezing vroeg iemand mij “Eigenlijk heb ik liever gewoon een bedrag in een envelop in plaats van bloemen, wijn of bonnen. Ik begrijp dat het goed bedoeld is, maar daar heb ik uiteindelijk meer aan. Maar ik wil ook niemand voor het hoofd stoten. Dus hoe regel ik dat?” Omdat ik denk dat dit een vraag is waar ook veel muzikanten mee rondlopen, deel ik hier graag mijn antwoord…

» Lees verder

Studenten van Codarts presenteren The Big Day

Op zaterdag 28 maart nemen ruim 800 talentvolle studenten van Codarts het gehele gebouw van De Doelen over tijdens de tweede editie van The Big Day. Ze presenteren een bomvol programma met circa 120 optredens, demonstraties en workshops in de genres muziek, dans en circus.

» Lees verder

Baroeg is op zoek naar talent voor Battle 4 BOA

Rotterdams hardste podium Baroeg zoekt bands die mee willen doen aan de Battle 4 BOA op 7 juni. Met deze talentenjacht ondersteunt het poppodium jonge en talentvolle bands die kans willen maken op een plek op het Baroeg Open Air festival. Tijdens deze bandwedstrijd strijden zes bands tegen elkaar om te bepalen wie op 19 september in het Zuiderpark mag aantreden.

» Lees verder

Popunie Music Support Rotterdam: Turkse avond

Op vrijdag 27 maart vindt er een Turkse popmuziek avond plaats in De Olijventuin​ met muziek van Uçurtma Dem en Şahin. Deze avond is mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam!

» Lees verder