Benefietconcert a.s. zaterdag 20 december voor HipHopHuis

Vorige maand maakte het HipHopHuis bekend vanwege financiële problematiek een benefiet matinee te organiseren op zaterdag 20 december aanstaande in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

» Lees verder

Recensie Tommy Moustache

Tommy Moustache
cd-album
alternative jazz
Elevate

Zelf bestempelen de Rotterdamse heren hun creatie als ‘uplifting-schizofrenic-somewhat perplexing-exploding-alternative-zappjazz’. Het maffe tintje komt de instrumentale, alternatieve jazz alleen maar ten goede volgens onze recensent. Lees hier wat het debuutalbum van het besnorde gezelschap voor de luisteraar in petto heeft…

» Lees verder

Column Daisy Cools: Een onmogelijk plan

Rotterdamse singer/songwriter Daisy Cools heeft een behoorlijk lastig te realiseren, of zelfs onmogelijk, plan. Wekt dit je nieuwsgierigheid? Lees dan snel verder om erachter te komen wat het plan is!

» Lees verder

Video’s online van Rotterdamse Popquiz + Uitreiking Rotterdam Music Awards

Nog even nagenieten van de Rotterdamse Popquiz en uitreiking Rotterdam Music Awards, van afgelopen november? Dat kan met de mooie sfeerfilmpjes die we van deze avond lieten maken.

» Lees verder

Interview: Niek Hilkmann (Ver Uit De Maat Festival)

Op zondag 21 december vindt weer het bij de liefhebbers als legendarisch bekendstaande festival Ver Uit De Maat plaats in WORM. Wij wilden meer weten over de achtergronden van dit multidisciplinaire festival en spraken met een van de huidige organisatoren, namelijk niemand minder dan de eigenwijze muzikant Niek Hilkmann.

» Lees verder

Speciale Kerstshow door Liptease in Dolhuis


De Kerstmarkt bracht traditioneel de kerstsfeer weer naar Dordrecht. Deze is nog maar net voorbij en het volgende evenement staat alweer gepland, namelijk zondag 21 december de kerstshow van Holland’s Got Talent finalist Liptease uit Rotterdam!

» Lees verder