Mieke van Veen doet Rotterdamse release in BIRD

Was je op 2 oktober niet bij de albumrelease van Mieke van Veen in Amsterdam? Niet getreurd! Komende zondagmiddag 30 november doet ze het nog eens goed over in haar eigen stad Rotterdam – en wel in BIRD, de kersverse winnaar van de Rotterdam Music Awards voor het beste poppodium.

» Lees verder

Diverse songwriters brengen een Tribute aan Johnny Cash en Dolly Parton

Op vrijdag 5 december vindt in Studio de Bakkerij de vijfde editie van Nieuwe Baksels plaats. De fijnste songwriters uit Rotterdam brengen deze avond een Tribute aan Johnny Cash en Dolly Parton in hun eigen stijl.

» Lees verder

BOSS start tweede pilot tour in Berkel

Op zaterdag 29 november vindt het eerste BOSS event van Zuid-Holland plaats in De Rotonde in Berkel en Rodenrijs. BOSS staat voor Bands on Stage Support. BOSS biedt bands de mogelijkheid om op te treden buiten hun gebruikelijke netwerkkringen.

» Lees verder

Singer/songwriteravond in Café-restaurant De Machinist met Roary Darker en The Yes Please

Op woensdag 26 november vindt de achtste singer/songwriteravond van het naseizoen plaats in het café van De Machinist. Vanaf 21:00 uur zullen The Yes Please en Roary Darker eigen repertoire ten gehore brengen.

» Lees verder

Hollandse Kost met Flip & De Noormannen, Meneer van Dalen en De Kift in LantarenVenster

Op 23 april 2011 zag Hollandse Kost het levenslicht. Het festival voor de alternatieve Nederlandstalige popmuziek vond voor de eerste keer plaats in het nieuwe LantarenVenster. Nu, eind november 2014 keert het festival terug met een ijzersterke line-up!

» Lees verder

Liverecensie: Finale Sena Grote Prijs van Rotterdam

Zaterdag 15 november was het zover, de Sena Grote Prijs van Rotterdam streek neer in Lantaren Venster. In vier categorieën streden 25 acts bestaande uit muzikanten en producers om het mooie en begeerde prijzenpakket. Een van onze plaatrecensenten bezocht het evenement en blikt terug op de optredens van een aantal finalisten. Lees hier zijn verslag…

» Lees verder