Lokaal talent in de spotlights tijdens Home Grown in BIRD

In september vinden er nieuwe Home Grown-concerten plaats in BIRD. Jonge muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen. Bekijk hier wie je allemaal in september kunt aanschouwen!

» Lees verder

QuiteQuiet Records, het stilste platenlabel van Nederland, tekent eerste act

QuiteQuiet Records is een nieuw platenlabel die de stilte rondom muziek omarmt. Het label brengt lp’s en cd’s die alle aandacht verdienen op de markt en richt zich volledig op de breekbaarheid en intimiteit van de muziek. Een lust voor muzikanten, een must voor het publiek.

» Lees verder

010Sessies in RAAF met Lula Bir

Iedere maand organiseert RAAF, in samenwerking met Urban City Guide en de Popunie, 010Sessies. Hier krijgt jong, muzikaal Rotterdams talent de kans zichzelf te presenteren op het podium. Het Rotterdams talent druipt er vanaf.

» Lees verder

Art Rocks 2014 van start: kunst en muziek smelten samen in landelijke muziekcompetitie

Museum Boijmans Van Beuningen, Groninger Museum en Centraal Museum Utrecht dagen muzikanten uit om zich te laten inspireren door iconen uit hun museumcollecties. Doe mee aan de muziekcompetitie, haak aan bij de masterclasses of kom kijken en luisteren naar de uiteenlopende events die in de musea worden georganiseerd. De inschrijving van deze nieuwe editie van Art Rocks start op 1 september.

» Lees verder

Popunie clipoverzicht van augustus 2014

De afgelopen maand zijn er veel nieuwe clips verschenen van acts/bands. We hebben een groot gedeelte op een rijtje gezet. Bekijk hier het Popunie clipoverzicht van augustus!

» Lees verder

DÂKFEST met Phoenix City Retaliators, St. Polaroid en meer

Let’s go out with a bang! Zondag 31 augustus maakt de organisatie van DÂK er nog één keer een knalfuif van. De hele dag een muzikale mengelmoes van Rotterdamse bands. Reggae, jazz, ska, gipsy, indie folk en nog meer, aangevuld met dj’s die ieder weekend de Rotterdamse clubs op hun kop zetten. Swingen dus!

» Lees verder