Baroeg is op zoek naar talent voor Battle 4 BOA

Rotterdams hardste podium Baroeg zoekt bands die mee willen doen aan de Battle 4 BOA op 7 juni. Met deze talentenjacht ondersteunt het poppodium jonge en talentvolle bands die kans willen maken op een plek op het Baroeg Open Air festival. Tijdens deze bandwedstrijd strijden zes bands tegen elkaar om te bepalen wie op 19 september in het Zuiderpark mag aantreden.

» Lees verder

Popunie Music Support Rotterdam: Turkse avond

Op vrijdag 27 maart vindt er een Turkse avond plaats in De Olijventuin​ met muziek van Uçurtma Dem en Şahin. Deze avond is mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam!

» Lees verder

Interview: Elke van Zevenbergen – een multi-talent met inhoud

Het Eendracht Festival beleefde donderdag 5 februari een geslaagde vijfde editie met o.a. meer dan 100 Rotterdamse muzikanten. Tijdens elke editie worden er stembiljetten uitgedeeld waarmee het publiek haar drie favoriete acts kan supporten. Vanuit de Popunie Music Support Rotterdam regeling krijgen de drie acts met de meeste publieksstemmen een bescheiden geldbedrag om in hun carrière te investeren en de mogelijkheid zich te presenteren in een uitgebreid interview. Deze interviews worden verzorgd door het gloednieuwe mediaplatform ZINESTERS. Als eerste krijgt singer/songwriter Elke het woord…

» Lees verder

Bevrijdingsfestival Zuid-Holland groeit met o.a. Caro Emerald, Jungle By Night en veel Rotterdamse acts

Na het succes van vorig jaar krijgt Bevrijdingsfestival Zuid-Holland dit jaar een extra veld. In Het Park onder de Euromast wordt op 5 mei zeventig jaar vrijheid gevierd met de Ambassadeur van de Vrijheid Caro Emerald. Hiernaast o.a. Jungle By Night, Birth of Joy en vele Rotterdamse acts als Broederliefde, VictimVictim en de winnaars van de Sena Grote Prijs van Rotterdam: De Skaggerz, Caza en Charl Delemarre.

 

» Lees verder

Recensie: Meneer van Dalen

Plastic Rozen
cd-ep / download-ep
Nederlandstalige pop

Boegbeeld van Meneer van Dalen, mevrouw Sophie Reekers (zang en gitaar) heeft een groep talenten om zich heen verzameld die weet hoe je kleine liedjes uiterst sfeervol kan uitbouwen en verpakken.

» Lees verder

Publieksfavorieten in de halve finale van Band Boost

Op zaterdag 28 maart vindt de halve finale plaats van Band Boost 2015, dé bandcompetitie voor bands uit de regio Dordrecht. In de halve finale spelen alle bands die in de voorrondes de publieksprijs hebben gewonnen. Hieruit zal een vakjury één winnaar kiezen. Deze winnaar staat in de finale en maakt kans op onder meer een optreden op Wantijpop en twee dagen studiotijd.

» Lees verder