Golden Caves wint Band Boost 2015

Op zaterdag 25 april vond de finale plaats van Band Boost 2015, dé talentenjacht voor bands uit de regio Dordrecht. Tijdens deze spannende avond in de Power Stage van het Energiehuis ging de Rotterdamse atmosferische rockband Golden Caves er met de eerste prijs van door.

» Lees verder

Tourverslag Jochem Smaal: Recordings on the road (deel 2)

Afgestudeerd sound engineer Jochem Smaal reist twee maanden lang door Europa. Van Nederland naar Italië in een groene auto om bands op te nemen op locatie. In ruil hiervoor krijgt hij een plek om te slapen, te eten en wat geld voor benzine. Zijn indrukken schreef hij voor ons op in een drie-delig tourverslag.

» Lees verder

Recensie: Finesselande

Enigma
download-ep

hiphop / urban

Veel dikke 808 trap-beats met r&b-achtige refreintjes en raps die letterlijk van de hak op de tak springen. Deze stijl is heel erg van deze tijd en Finesselande gaat lekker mee in de flow van acts die vergelijkbare muziek maken in Nederland.

» Lees verder

Recensie: Anja Wessels

One
cd-album / download-album
singer/songwriter / pop

Debuutplaat One biedt veel meer dan een goede stem alleen. In de talentenjachten heeft Anja nooit kunnen laten horen dat ze ook boeiende en vooral catchy popsongs kan schrijven. Gelukkig is er nu deze plaat!

» Lees verder

Column YMP: De zomer hoog in je bol

De zomer staat voor de deur, dat betekent dat we uit onze winterdip zijn ontwaakt. Wij mensen gaan spontaan weer naar de sportschool voor dat strandlijf. Laten we eerlijk zijn, iedereen wilt er goed uit zien als het 21 graden is op 20 juli. De zomer betekent eigenlijk niets anders dan festivals, kunst en samenhorigheid…

» Lees verder

Kunstbende Zuid-Holland viert 25e verjaardag in Paard van Troje!

Kunstbende is de landelijke wedstrijd voor jong creatief talent in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar. Dit jaar is de 25e verjaardag van de Kunstbende. Het thema is daarom ook FEEST! en er wordt flink uitgepakt. De voorronde in Zuid-Holland is op zondag 3 mei in het Paard van Troje in Den Haag.

» Lees verder