HeavyLight brengt videoclip nieuwe single Close To You uit

Maandag 2 maart lanceert de rockband HeavyLight de videoclip van hun nieuwe single Close To You, die op 20 februari verscheen op iTunes, Spotify en Deezer. De clip is geregisseerd door Set Vexy, die eerder videoclips voor onder andere BLØF en Destine heeft geschoten.

» Lees verder

Nieuw onafhankelijk platenlabel in Rotterdam: Brandy Alexander Recordings.

Sinds februari 2015 is de Nederlandse muziekindustrie een onafhankelijk kwaliteitslabel rijker: Brandy Alexander Recordings (BarRecordings).

» Lees verder

Capsloc hardcore festival: Smashfest 2015!

Op 27 juni vindt de tweede editie plaats van Smashfest! in Capsloc te Capelle aan den IJssel. In totaal zullen er dit jaar acht bands hun opwachting maken op het Jupiler-podium nabij Rotterdam. Naast Rolo Tomassi (UK) is ondermeer het Rotterdamse From the Heart al bevestigd..

» Lees verder

Kunstbende wint Jan Smeets Award 2015

Jan Smeets: ‘Als er één organisatie het absoluut goed doet voor jong talent, dan is het Kunstbende wel!’
Tijdens de Perspresentatie van Pinkpop 2015 in Paradiso heeft Pinkpop-directeur Jan Smeets de vierde Jan Smeets Award uitgereikt aan Kunstbende. Volgens Smeets geeft Kunstbende jonge talenten op een laagdrempelige manier de kans om zichzelf te ontplooien tot ware (pop)artiesten.

» Lees verder

Recensie: The Tambles

The Tambles
cd-ep / 12″ vinyl
rock ‘n roll / garageblues

The Tambles leveren een herkenbare en energieke debuut ep af met zes korte tracks. Recht op het doel af, met gestrekt been er in want it’s only rock ‘n roll and we like it! Dit is nog maar het veelbelovende begin van een vat waar nog veel meer in zit…

» Lees verder

HPC Winterfest wederom groot succes

Op zaterdag 21 februari 2015 stond het pand van het Haags Pop Centrum volledig in het teken van de zevende editie van het HPC Winterfest. Met optredens van meer dan 50 bands verdeeld over de twee podia en oefenstudio’s was er voor ieder wat wils tijdens het winterse festival.

» Lees verder