Beroemde discotheek Hollywood Music Hall dicht

De beroemde uitgaansgelegenheid Hollywood Music Hall is deze week per direct dichtgegaan. Eigenaar Fred Diaz en zoon Juri Diaz laten de in de regio populaire megadiscotheek voor wat zij is en werken aan een ‘nieuw concept’. Dat moet na de zomer worden geopend op dezelfde plek aan de Delftsestraat in Rotterdam.

» Lees verder

Arts In Music presenteert eerste editie Tiend Fest

Op zaterdag 26 juli is de eerste editie van Tiend Fest. Dit multiculturele festival vindt plaats op het Tiendplein en Zijdewindeplein en presenteert het zomerse gevoel van jazz, latin en Caraïbische muziek in het hart van Rotterdam. Er wordt hier op deze dag een scala aan activiteiten georganiseerd dus reden genoeg om langs te gaan.

» Lees verder

Gastcolumn Maaike van Steenis: Hoe enthousiasme ervoor zorgt dat je gigs misloopt

Als je niet geprikkeld wordt door de titel ‘Hoe enthousiasme ervoor zorgt dat je gigs misloopt’ dan weten wij het ook niet meer. Leer van de nieuwe column van Maaike!

» Lees verder

Nog 1 week inschrijven Sena Grote Prijs van Rotterdam

De Sena Grote Prijs van Rotterdam (GPR) is dé competitie voor alle Bands, Singer/Songwriters, Urban en Electronic acts uit groot Rotterdam. Er is van alles te winnen, gages voor de finale, prijzengeld, optredens, promotie en een uitgebreid, educatief natraject. Je kunt je nog 1 week via de website inschrijven met je demo.

» Lees verder

Recensie: Pro-X

EP4Free (Vol.1)
download-ep
hiphop

De naam Pro-X – The Unknown Professional, is deze man eigenlijk op het lijf geschreven. Ondanks zijn grote staat van dienst, is hij vooralsnog niet bekend bij het grote publiek. Hoogste tijd dat dit gaat veranderen dus maak hier kennis met Pro-X!

» Lees verder

Tourverslag: GOLD in Zweden

De Rotterdamse band GOLD is onlangs naar Zweden geweest voor een optreden op het bescheiden maar gerenommeerde metalfestival Muskelrock. Lees hier hoe de band de eerste stappen om iets op te bouwen in Scandinavië zette en hierbij te werk ging.

» Lees verder