Recensie: JD

Maanlanding
download-mixtape
hiphop

Rapper Joel Domingos aka JD is slechts achttien jaar en brengt nu al de opvolger van zijn ep Barz uit, te weten de Maanlanding mixtape. In zes maanden tijd maakte hij met onder andere The Greyness en Lubbe een tape met veertien tracks.

» Lees verder

Let’s Jam in Cinema met Stanley Clementina

Let’s Jam is nu al bijna een jaar een succesvol en uniek ‘all inclusive’ muzikaal concept met een mix van livemuziek en een te gekke afterparty met dj’s. Op donderdag 31 juli is Stanley Clementina te bewonderen tijdens deze editie!

» Lees verder

Bellita Carol, grote winnares GPR 2013, kijkt terug

Bellita Carol deed in 2013 mee aan de Grote Prijs Rotterdam (vanaf dit jaar heet deze wedstrijd Sena Grote Prijs van Rotterdam). Ze won in de categorie Urban zowel de publieksprijs als de juryprijs en was daarmee de grote winnares! Wij spraken Bellita over haar deelname aan de Grote Prijs Rotterdam. 

» Lees verder

Steun Willow Mae met haar crowdfuncingproject

Verwonderen, ontroeren, verrassen, inspireren, dansen en zwijmelen. Kortom: genieten van emotie door muziek. Dat is precies wat de ‘rauw romantische muziek’ van Willow Mae doet. Help jij mee met haar crowdfunding project? Nog drie dagen en 7% te gaan. Moet lukken toch?

» Lees verder

The Afterveins, Bregje Sanne Lacourt, Bruno Rocco en Charl Delemarre in kwartfinale GPNL

Vorige week is de aanmeldperiode voor deelname aan de Grote Prijs van Nederland gesloten. De Rotterdamse deelnemers zijn The Afterveins, Bregje Sanne Lacourt, Bruno Rocco en Charl Delemarre.

» Lees verder

We Sell Guns op vijfde editie PopUp 010

Na de vorige editie houdt PopUp 010 het op 1 augustus weer oud en vertrouwd op twee acts op één locatie. Voor het eerst hebben ze een volledig Nederlandse line-up op een internationale locatie.

» Lees verder