Rotterdams beste oud & nieuw programma’s

Weet jij al waar je Oud & Nieuw viert? In Rotterdam is er keuze te over want de lijst met Oud & Nieuw feesten is bijna zo lang als de Coolsingel! Dansend, rockend, twerkend of bouncend en of je nu een echt feestbeest bent, een romanticus, jong, oud of alles er tussenin: op oudejaarsnacht is er genoeg te beleven in Rotjeknor. Sommige feesten op Oud & Nieuw zijn al uitverkocht, dus wie wat bijzonders wil, moet zich haasten. Wij zetten een selectie highlights voor je op een rijtje.

» Lees verder

Dien nu je plannen in voor Popunie Music Support Rotterdam 2015!

Verlevendiging van de (binnen)stad door meer live muziek heeft prioriteit in Rotterdam. De Popunie heeft hiervoor de regeling Music Support Rotterdam ontworpen die in de periode 2013-2016 door de gemeente ondersteund wordt en vast onderdeel uitmaakt van ons projectenaanbod voor de stad. Music Support Rotterdam staat open voor aanvragers die geen gelden ontvangen uit het Cultuurplan 2013-2016 van de gemeente Rotterdam en bestaat uit twee regelingen…

» Lees verder

Rotterdamse clubnacht CONTRA trapt af in de Ferro Dome

Clubconcept CONTRA, onder leiding van dj-duo Nino&Frankie, verliet in mei dit jaar uit de vaste clubs met de belofte om terug te komen op unieke locaties in de stad. En nu is het zover: de jonge Rotterdamse techno-organisatie houdt op vrijdag 26 december het allereerste dance-evenement in de gloednieuwe Ferro Dome!

» Lees verder

Benefietconcert a.s. zaterdag 20 december voor HipHopHuis

Vorige maand maakte het HipHopHuis bekend vanwege financiële problematiek een benefiet matinee te organiseren op zaterdag 20 december aanstaande in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

» Lees verder

Recensie Tommy Moustache

Tommy Moustache
cd-album
alternative jazz
Elevate

Zelf bestempelen de Rotterdamse heren hun creatie als ‘uplifting-schizofrenic-somewhat perplexing-exploding-alternative-zappjazz’. Het maffe tintje komt de instrumentale, alternatieve jazz alleen maar ten goede volgens onze recensent. Lees hier wat het debuutalbum van het besnorde gezelschap voor de luisteraar in petto heeft…

» Lees verder

Column Daisy Cools: Een onmogelijk plan

Rotterdamse singer/songwriter Daisy Cools heeft een behoorlijk lastig te realiseren, of zelfs onmogelijk, plan. Wekt dit je nieuwsgierigheid? Lees dan snel verder om erachter te komen wat het plan is!

» Lees verder