Recensie: Mayra Orchestra

World Of Wonder
cd-album / download-album / dvd
symfonische pop

Na een succesvolle crowdfundingcampagne lanceerde Mayra Orchestra in december 2013 een cd samen met een live dvd. De muziek, de presentatie, de aankleding, het logo, de website; alles ademt een sfeer van kwaliteit, professionaliteit en een grote belofte voor de toekomst.

» Lees verder

Nieuwe Rotterdamse rapformatie I.K.E.A brengt eerste video uit

I.K.E.A is een nieuwe Rotterdamse rapformatie bestaande uit B-Fresh, ZACK INK, Berry, MadMoney, Fasterr en Knowledge. Die eerste drie brengen vandaag hun eerste video uit getiteld Juiste Plek. Bekijk de clip hier!

» Lees verder

Popunie Music Support Rotterdam: VROOOM in WORM

Het collectief VROOOM organsieert zondag 20 april een avond in WORM. Op het programma staat onder andere de bezwerende slowmo ambient van de Rotterdamse act Barhûs en de breekbare, maar gecontroleerde improv van Costa Ernsting.

» Lees verder

Column Jeroen van de Beek > Grrruwelijk: Walhalla voor muziekliefhebber met open geest

Columnist Jeroen van de Beek schreef eerder over twee Rotterdamse initiatieven die (beginnende) dj’s de kans geven hun kunnen aan de wereld te tonen: 15 Minuten Draaien (Rotown) en Piek-Up! (Piek). Sinds begin maart is daar een derde aan toegevoegd: Grrruwelijk.

» Lees verder

The Afterveins en De Wet in de race voor The Global Battle Of The Bands

Op 15 april werd bekend gemaakt welke bands met hun clips meedingen naar deelname aan The Global Battle Of The Bands. Naast de voorrondes in Den Haag gaan er namelijk ook niet-Haagse bands via publieksstemmen door naar de nationale finale op 21 juni. Maar liefst twee acts uit Rotterdam maken hier kans op, namelijk The Afterveins en De Wet. En die kun jij de finale in stemmen!!

» Lees verder

Interview: Cindy van All For Nothing

Je zal maar in een succesvolle band zitten en de hele wereld rondreizen; de droom van menig muzikant. Touren met de grootste bands, spelen op de beste festivals en de meest opmerkelijke steden bezoeken. De Rotterdamse hardcoreband All For Nothing doet dit al een aantal jaar. Hoogste tijd om eens bij te praten met Cindy, het onmiskenbare middelpunt van de band.

» Lees verder