Vacature stagiair(e) Kunstbende Zuid-Holland (24-32 p/week)

Popunie zoekt voor de periode september 2017 t/m juni 2018 een: Stagiair(e) productie/communicatie Kunstbende! (m/v)

De Popunie is een stichting die actief is in de popsector met de focus op Rotterdam. De Popunie organiseert projecten voor en verleent diensten aan popmuzikanten, popfestivals, podia en de gemeente.

Inmiddels vertegenwoordigt de Popunie ruim 2.500 muzikale acts. De bands beoefenen een veelheid aan muziekstijlen: van metal tot reggae en van rock tot dance. Projecten van de Popunie waarvoor wij op zoek zijn naar […]

» Lees verder

Recensie: Logue

Some Kind Of Glimmer
cd- / download-ep
indierock

Logue bestaat uit jonge gasten met al een ep en enkele singles op zak. Met Some Kind Of Glimmer hebben ze een fijn visitekaartje voor de zomerfestivals afgegeven. De ep bevat pakkende liedjes die het doel van dansbaarheid en catchy melodieën heel goed raakt.

» Lees verder

Music Support: Rotterdamse Dakendagen

Je kan het dak op! Rotterdamse Dakendagen nodigt je van 9 t/m 11 juni uit op nieuwe plekken, hoog boven de drukte van de stad. Vrijdag 9 juni tijdens PopUp010 #19 spelen twee bands op één dak! En wat voor ’n dak: Las Palmas Rotterdam. Verwacht een intense, dansbare avond met invloeden van Future Islands, The War On Drugs en Wilco.

» Lees verder

FunX Music Awards voor o.a. Broederliefde en Ronnie Flex

In een vol Paradiso zijn gisteravond de FunX Music Awards uitgereikt. Boef is de grote winnaar van de avond in de Amsterdamse Paradiso en mag maar liefst vier awards mee naar huis meenemen. Ook de Rotterdamse artiesten Ronnie Flex, Broederliefde, Jairzinho wisten awards in de wacht te slepen.

» Lees verder

Recensie: Wouter Mol

Out Of Skin
download-ep
indiepop / singer/songwriter

Hoe een groot publiek muisstil te krijgen? Vraag dat maar aan Wouter Mol. Het trio speelde overtuigend bij de Sena Grote Prijs van Rotterdam 2016, wat hen de winnaar maakte in de categorie Singer/Songwriter. Met deze prijs op zak kon een debuutplaat niet uitblijven. Out Of Skin is voor Wouter Mol de volgende stap.

» Lees verder

Column Maaike van Steenis: Hoe je fans of gigs aantrekt die perfect bij je passen

Als beginnend muzikant ben je, naast met muziek maken natuurlijk, vooral bezig met het bereiken van je fans en het regelen van optredens. Maar al snel kom je erachter dat de ene gig de andere niet is. Op sommige plekken heb je de grootste lol en verloopt de samenwerking moeiteloos. Anderen willen het altijd anders dan je voorstelt.

» Lees verder