Recensie: Sammie Sedano

De Nachtapotheker
download-ep
Nederlandstalige hiphop
Sony Music NL

De Nachtapotheker neemt de luisteraar mee in een visuele rondleiding door het Rotterdamse nachtleven. De beats, de lyrics, de vibe en flow zorgen voor een ware belevenis van de wereld van Sammie Sedano.

» Lees verder

Maak kans op kaarten voor Musicfair 2017

Masterclasses van Chef’s Special, Navarone, Davy Nathan (Bruno Mars) en Patrick Leonard (Pink Floyd)? Clinics volgen van Pete Ray Biggin (Amy Winehouse), Gerry Leonard (David Bowie), Robert Biesewig en Oscar Kraal? Instrument recording masterclasses bijwonen van de top van de producer/engineering wereld? Keymusic geeft gratis weekendkaarten weg voor de Musicfair 2017 op 4 en 5 maart in de Jaarbeurs Utrecht.

» Lees verder

Column Kees Braam: Eenheidsworst

Kees Braam is een 23-jaar oude muzikant en producer, studeert ‘producing’ aan het Rotterdams conservatorium en is daarnaast actief als schrijver en fotograaf. Bijna dagelijks is hij het (vaak onbewuste) slachtoffer van deze trommelvlies-vernietigende marteling in de Albert Heijn. Door in een column af en toe wat tegen de wereld aan te schoppen, houdt hij zijn brein in een gezonde balans.

» Lees verder

Derde editie SKVR Fanatics in RAAF

Sinds dit jaar is RAAF de locatie van SKVR Fanatics. Fanatics staat in het teken van Rotterdams talent en is voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar, ieder met een eigen talent in de disciplines dans, muziek, theater, spoken word of cabaret. Donderdag 23 februari is de derde editie.

» Lees verder

Popunie live presenteert AliaZ Acoustic in Bird

Op donderdag 23 februari is er weer een Popunie Live presents Homegrown. In het café van BIRD hebben we dit keer AliaZ Acoustic op het programma staan.

» Lees verder

Geef je op voor de Meet The Pro sessie ‘Hoe scoor ik boekingen op festivals?´

De eerste Meet The Pro sessie van 2017 gaat over festivals en meer specifiek over hoe je geboekt kan worden als band op festivals. De sessie vindt plaats op woensdagavond 8 maart op het Popunie kantoor. We hebben vier professionals uitgenodigd die je alle ins en outs vertellen, dus wees erbij!

» Lees verder