Column Maaike Van Steenis: Hou je niet van geld? Dan houdt geld niet van jou!

“Dat rotgeld ook altijd!” Klinkt dit je bekend in de oren? Dan is het hoog tijd om jouw relatie met geld eens onder de loep te nemen. Maaike van Steenis, coach van creatieven, helpt je op weg in haar nieuwe column.

» Lees verder

Recensie: Mozz

Ongeneesbaar
cd-ep / download-ep
Nederlandstalige punkrock

In het rijtje met bands als De Dood, LAF en Rott’N Damned heeft Rotterdam en weer een uitstekende ambassadeur van het betere hak- en zaagwerk bij: MOZZ. Laat de debuut-ep Ongeneesbaar dus een zware prefiguratie zijn voor een twintigtonner als debuut album.

» Lees verder

RAAF is terug! Opening 13 februari

RAAF is terug van weggeweest! Zaterdag 13 februari is de opening van de nieuwe RAAF, op de 7e verdieping van de Maassilo – aan de overkant van waar ze eerst zaten. Wij spraken kort met oprichter Ashley Nijland, die druk bezig is met de voorbereidingen voor aanstaande zaterdag.

» Lees verder

Music Support: Band Boost 2016 is op volle toeren

Na een succesvolle tweede voorronde van Band Boost 2016 is het nu tijd voor de derde voorronde in de categorie Pop. Deze vindt op zaterdag 13 februari plaats op de Talent Stage in het Energiehuis te Dordrecht.

» Lees verder

Column Okkie Vijfvinkel: Afkoelen in je zwembroek in februari.

Okkie verzamelt al heel zijn leven lang platen in vele muziekstijlen, van nieuwe elektronische dansmuziek tot pop tot rockabilly, R&B en soul. Erg blij wordt hij van themafeesten, waarbij hij met zijn muziek de avond voorziet van de juiste soundtracks. Door de jaren heen heeft hij meerdere bijzondere feesten meegemaakt van achter de draaitafels, maar de avond die het meest zijn wereld op zijn kop zet is wel de jaarlijkse Beachparty in De Beuk in Barendrecht.

» Lees verder

Music Talks #3: Authenticiteit in muziek

De derde editie van het internationaal symposium ‘Music Talks’ vindt plaats op donderdag 11 februari in Grounds. Tijdens deze editie worden verschillende kanten van ‘authenticiteit in muziek’ belicht en besproken samen met muzikanten, academici en professionals uit de muziekindustrie.

» Lees verder