Recensie: Duncan Idaho

Riddles
cd-album
indiepop
Moonmusic

Duncan Idaho presenteerde op donderdag 25 september hun nieuwste album Riddles in Rotown. Onze recensent nam het album onder de loep. Lees hier zijn bevindingen.

» Lees verder

Rotterdamse Mieke van Veen presenteert album in Bitterzoet

Singer/songwriter Mieke van Veen lanceert op 2 oktober haar debuutalbum Between These Walls met als eerste single Traffic Jam. Een song waarmee ze je meeneemt door de straten van New York in de diepte van de nacht.

» Lees verder

Interview: Thijs en Daan (Live Op Jan’s Dienblad)

Begin oktober start er een nieuw pop initiatief in de Prinsenstad dat aan muzikanten en bands een podium wil bieden: Live! Op Jan’s Dienblad. Want sinds het wegvallen van Speakers ontbreekt het in Delft aan een structureel poppodium en is het behelpen voor de lokale popscene. Wij spraken met de gemotiveerde initiatiefnemers Thijs en Daan en vroegen hen de hemd van het lijf.

» Lees verder

Rotterdam roept partijen op om met plan voor poppodium te komen

De gemeente Rotterdam roept partijen op om met een goed onderbouwd plan te komen voor een middelgroot poppodium in de stad. De gemeente stelt een subsidie beschikbaar voor de exploitatie van het podium.

» Lees verder

Standup ’69 releast eerste ep in V11

De Rotterdamse ‘noisy indie space rockers’ van Standup ’69 releasen 4 oktober hun eerste ep in V11. De band nam de zeven tracks op na ruim een jaar spelen en experimenteren op de do-it-yourself wijze.

» Lees verder

Bandcoach Nederland lanceert ROCKTOBER-DEAL!

Van 1 t/m 31 oktober 2014 profiteer je als band in Nederland van een waanzinnige aanbieding! Een topsessie (2 uur) van Bandcoach Nederland in jouw oefenruimte voor slechts 100 euro! Samen met een coach werk je aan muzikale en/of zakelijke vraagstukken. Lees hier meer!

» Lees verder