Tourverslag: GOLD in Zweden

De Rotterdamse band GOLD is onlangs naar Zweden geweest voor een optreden op het bescheiden maar gerenommeerde metalfestival Muskelrock. Lees hier hoe de band de eerste stappen om iets op te bouwen in Scandinavië zette en hierbij te werk ging.

» Lees verder

Geslaagde editie Robin Rotterdam Unlimited 2014

Ruim 900.000 bezoekers hebben het hele weekend genoten van de tweede editie van het city festival Robin Rotterdam Unlimited. Popunie Live presenteerde op zondagmiddag de City Hall Stage optredens van Bongomatik, Nishe en Phoenix City Retaliators.

» Lees verder

Zomerterras en De Kroepoekfabriek gaan samen voor muziek in de stad

Ook dit jaar werken De Kroepoekfabriek en het Zomerterras weer samen. Voor het vierde jaar op een rij alweer… time flies. De Kroepoekfabriek levert wederom een bijdrage aan de muzikale invulling van het Vlaardingse festival.

» Lees verder

Rotterdamse acts op Summertime Festival in Den Haag

Musicon en de Grote Markt presenteren op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 juli een bijzonder festival in het hart van Den Haag: Summertime Festival. Rotterdamse bands/acts op het programma zijn onder anderen Los Paja Brava en Gery Mendes.

» Lees verder

Terugblik op de Grote Prijs Rotterdam 2013 met: Elke

Elke deed in 2013 mee aan de Grote Prijs Rotterdam (GPR) in de categorie Singer/Songwriter en won de eerste prijs. Sindsdien heeft ze zich als artiest enorm ontwikkeld. Ze sprak met ons over het traject van de GPR en de groei die ze mede hierdoor heeft doorgemaakt.

» Lees verder

Recensie: Hawser

Young & Restless
cd-album / download album
hardcore
Farewell Records

Niet lullen maar spelen. Anderhalf jaar geleden bracht Hawser uit Dordrecht/Rotterdam onder eigen beheer een ep uit en de nummers logen er niet om: deze band is hardcore. Nu is de cd Young & Restless uit.

» Lees verder