Column Maaike Van Steenis: Hoe voorkom je dat je opdrachtgever niet betaalt?

Ik ga niet beweren dat betaalproblemen altijd te voorkomen zijn. Wel heb ik inmiddels geleerd dat er een paar dingen zijn die je kunt doen om te zorgen dat je er zo min mogelijk mee te maken krijgt.

» Lees verder

Recensie: Silver Linings

Setbacks & Remedies
download-album
poppunk / emorock

Silver Linings weet precies te vangen wat emopoppunk zo onweerstaanbaar maakt: de juiste energie en dynamiek in de songs en een frontvrouw met indrukwekkende vocale capaciteiten die de ‘teenage angst’ van de gemiddelde puber precies juist weet te verwoorden.

» Lees verder

Recensie: Caza

Kimpéman
download-ep
hiphop

Caza is een geweldige nieuwe aanwinst is voor de Nederlandse clubscene. Zijn positieve energie en kenmerkende stijl zijn verfrissend en onderscheidend. Als Caza in dit tempo doorgaat kan binnenkort niemand meer om hem heen!

» Lees verder

Inschrijving Clash of the Coverbands gestart

Wil jij met jouw coverband of tributeband spelen op de beste podia van Nederland zoals o.a. Paradiso, 013, Melkweg, Paard van Troje, Podium de Vorstin, Effenaar, Metropool en vele ander podia? Schrijf je dan nu in voor het 12e seizoen van de grootste en spannendste bandcompetitie The Clash of the Cover Bands.

» Lees verder

Metropolis Festival biedt met Talent Stage opnieuw plek aan jonge muzikanten

Tijdens de 27e editie van het Metropolis Festival is er opnieuw plek voor jong talent op de Talent Stage (powered by Popunie), het podium dat in 2014 zeer succesvol werd geïntroduceerd. Muzikanten die in aanmerking willen komen voor een felbegeerde plek in de line-up van Metropolis dienen 18 jaar of jonger te zijn en kunnen zich nu aanmelden. De inschrijving sluit op vrijdag 19 juni. Metropolis vindt plaats op zondag 5 juli 2015 in het Rotterdamse Zuiderpark, toegang tot het festival is gratis.

» Lees verder

Popunie live presenteert Mushroom Mosis en Story Arcs in BIRD

Voor de vijfde editie van Popunie Live presents Home Grown in BIRD hebben we Story Arcs en Mushroom Mosis op het programma staan. Op donderdag 28 mei kan je genieten van hiphop/funk van de bovenste plank!

» Lees verder