Gastcolumn CATA: Actie Noorderlicht

Driekwart jaar geleden zat CATA in haar afgetakelde joggingbroek en warmgedraaide laptop op schoot, on-charmant huilend op de bank. Ontroerd door Sanne van Mourik en iedereen om haar heen die haar moest missen schreef ze Noorderlicht. In deze column vertelt ze over haar actie en JIJ kan haar helpen!

» Lees verder

Recensie: Disko Matique

Volgens onze recensent levert Disko Matique met de single-ep Alpha Beta een prima medicijn tegen een naderende herfstdip. Dus waar wacht je nog op? Lezen die recensie en aanschaffen die muziek!

» Lees verder

Stem voor de Rotterdam Music Awards 2014

De Popunie organiseert dit jaar voor het eerst de Rotterdam Music Awards. De prijs is in het leven geroepen om de popsector en de Rotterdamse artiesten in het zonnetje te zetten. De awards worden uitgereikt in vijf categorieën te weten: Beste Track, Beste Podium, Beste Festival, Beste Clubavond en Aanstormend Talent (jonger dan 20 jaar).

» Lees verder

Rotterdamse muziekcoalitie lanceert educatieve website

Muziekeducatie staat hoog op de politieke agenda. Landelijk wordt extra geld vrijgemaakt door publieke én private partijen. Rotterdam heeft inmiddels een flinke staat van dienst op dit vlak. De muziekeducatieve website www.orenopen.nl is de allernieuwste ontwikkeling.

» Lees verder

Nederlands productieteam verzorgt officiële song Manchester United

Het Nederlandse productieteam The Prime heeft een song geproduceerd in opdracht van Manchester United TV en Manchester United. De song zal worden uitgevoerd door de Britse popgroep LoudKidz, eveneens gemanaged door de Rotterdamse artiestenmanager Björn de Water van Snap-B Music Ltd.

» Lees verder

R&B avond Pandalife in BIRD

Onze havenstad heeft na een lange tijd weer een echte R&B avond. In samenwerking met de welbekende hiphopavond Keep it Movin presenteren de mannen van KINGZ exclusives een gloednieuwe beleving genaamd Pandalife, een avond vol liefde en geïnspireerd op de levenswijze van de panda.

» Lees verder