Tourverslag: Half Way Station in Parijs

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landsgrenzen. Half Way Station heeft al ervaring in het buitenland (o.a. Albanië) en trok er ditmaal op uit richting Frankrijk. In dit tourverslag vertellen ze over hun ervaringen.

» Lees verder

Gastcolumn Mike Borghs: Misselijkmakende bandpromotie

Veel muzikanten zijn onwijs slechte zakenmensen. Helaas gaat dat soms zelfs gepaard met kwetsende manieren van bandpromotie. Mike Borghs vertelt…

» Lees verder

Flip en de Noormannen viert feest

Zaterdag 29 november is het precies een jaar geleden dat de Rotterdamse band Flip en de Noormannen haar debuutalbum Bellse Parese uitbracht en dat wordt groots gevierd met een optreden in LantarenVenster tijdens het Hollandse Kost festival!

» Lees verder

Mark Blomsteel wint twee Dutch Country Music Awards

De in Nashville woonachtige Rotterdammer Mark Blomsteel bracht dit najaar zijn langverwachte album ‘Crank It’ uit en sleepte daarmee twee prestigieuze Dutch Country Music Awards in de wacht.

» Lees verder

Noord Ongehoord met Beach Coma en Sociale Onrust

Ook in de koude wintermaanden programmeert Klooster 7 in het Oude Noorden live muziek tijdens Noord Ongehoord. Op vrijdag 28 november wordt het podium betreden door de lokale bands Beach Coma en Sociale Onrust.

» Lees verder

Open podium Maassluis zoekt talent

Maassluis is op zoek naar enthousiaste, talentvolle, originele, gekke, spectaculaire en grappige acts. Denk je: “hier kan ik mij in vinden” en ben je tussen de 12 en 24 jaar? Meld je dan zo snel mogelijk aan!

» Lees verder