Orpheus opent nieuw Let’s Jam seizoen in Cinéma Rotterdam

Het is weer het begin van het Let’s Jam seizoen in Cinéma! Na een zomerstop van twee maanden is op donderdag 25 september de kick-off van het seizoen 2014/2015. Let’s Jam is nu al meer dan een jaar een succesvol en uniek ‘all inclusive’ muzikaal concept met een mix van livemuziek en een te gekke afterparty met dj’s.

» Lees verder

Veelbelovend muziekprogramma Route du Nord

Tijdens de twaalfde editie van Route du Nord staat het Rotterdamse ZoHo het laatste weekend van september geheel in het teken van kunstexposities, performance, literatuur, feest en muziek. Het muziekprogramma bevat onder andere het festival Route Souterraine op de zaterdagavond en een meer ingetogen singer/songwritermiddag van Music Matters op de zondagmiddag.

» Lees verder

Baroeg Open Air doorslaand succes

De zevende editie van Baroeg Open Air vond gisteren plaats in het Rotterdamse Zuiderpark. Met 7500 bezoekers en 170 vrijwilligers was deze editie een groot succes. De organisatie kijkt met trots terug op de goede sfeer en het bezoekersrecord.

» Lees verder

Right Of Way Festival met Primitive, Bloodsphere en meer

Het snel groeiende en succesvolle metalfestival Right Of Way viert binnenkort haar vijfde verjaardag. Op 27 september is Berkel en Rodenrijs het metal middelpunt van Nederland, met dit jaar een zeer veelbelovende line-up.

» Lees verder

Selectie Sena Grote Prijs van Rotterdam 2014 bekend!

De (halve) finalisten van de Sena Grote Prijs van Rotterdam 2014 zijn bekend! De halve finale vindt plaats op zondag 12 oktober in WORM in Rotterdam en is een besloten evenement. Het gaat om de categorieën Singer/Songwriter, Bands en Urban.

» Lees verder

Meet The Politics: Adriaan Visser (D66)

De Popunie start de serie Meet The Politics. Sinds mei hebben we een nieuw college in Rotterdam dat onze stad vier jaar lang gaat bestieren. Ook op het gebied van popmuziek. Hoog tijd om de Rotterdamse politiek en dan met name de cultuurbonzen van de verschillende politieke partijen in de gemeenteraad aan jullie voor te stellen. Vooral inzoomend op hun affiniteit met popmuziek. We zijn verheugd dat we deze serie mogen aftrappen met onze kersverse wethouder van o.a. Cultuur: Adriaan Visser (D66)!

» Lees verder