Column Jeroen van de Beek > Grrruwelijk: Walhalla voor muziekliefhebber met open geest

Columnist Jeroen van de Beek schreef eerder over twee Rotterdamse initiatieven die (beginnende) dj’s de kans geven hun kunnen aan de wereld te tonen: 15 Minuten Draaien (Rotown) en Piek-Up! (Piek). Sinds begin maart is daar een derde aan toegevoegd: Grrruwelijk.

» Lees verder

The Afterveins en De Wet in de race voor The Global Battle Of The Bands

Op 15 april werd bekend gemaakt welke bands met hun clips meedingen naar deelname aan The Global Battle Of The Bands. Naast de voorrondes in Den Haag gaan er namelijk ook niet-Haagse bands via publieksstemmen door naar de nationale finale op 21 juni. Maar liefst twee acts uit Rotterdam maken hier kans op, namelijk The Afterveins en De Wet. En die kun jij de finale in stemmen!!

» Lees verder

Interview: Cindy van All For Nothing

Je zal maar in een succesvolle band zitten en de hele wereld rondreizen; de droom van menig muzikant. Touren met de grootste bands, spelen op de grootste festivals en de meest opmerkelijke steden bezoeken. De Rotterdamse hardcoreband All For Nothing doet dit al een aantal jaar. Hoogste tijd om eens bij te praten met Cindy, het onmiskenbare middelpunt van de band.

» Lees verder

Recensie: Dee’s Honeytones

Hot Damn
cd-album
vintage rockabilly

De Rotterdamse band Dee’s Honeytones heeft onlangs hun debuutplaat gereleased in Rotown. Hou je van rockabilly, rock ‘n roll en country? Luisteren die plaat!

» Lees verder

Rotterdams label KANS brengt nieuwe video van MarryMarv en Maximus uit

Het Rotterdamse label KANS brengt, na Overdose van Elise Dinfena, de video John F Kennedy uit van MarryMarv en Maximus. Voor de track werkten zij samen met ReyMuzik en de track is opgenomen bij Syndrummusic. De video is geschoten door Pirivisuals. Bekijk de clip hier!

» Lees verder

Oliver Alexander wint Waterpop Contest

Afgelopen vrijdagavond heeft Oliver Alexander de Waterpop Singer-Songwriter Contest gewonnen. Dankzij deze overwinning speelt hij op 9 augustus op het popfestival Waterpop in Wateringen.

» Lees verder