Uitgelicht: Muzikantendag On Tour naar Delft

In oktober wordt de Haagse Pop Week weer traditiegetrouw in de herfstvakantie georganiseerd. Naast het bezoeken van de vele optredens kunnen muzikanten dit jaar ook een uitstapje maken naar Delft voor de Muzikantendag On Tour.

» Lees verder

Uitgelicht: CATA’s lied Noorderlicht zet Make-A-Wish Nederland in de schijnwerpers

CATA brengt het lied Noorderlicht uit en schenkt de opbrengst aan Make-A-Wish Nederland. Noorderlicht omarmt het verhaal van ‘wenskind’ Sanne van Mourik, die vanaf 23 oktober te zien is in het programma Over Mijn Lijk (BNN).

» Lees verder

Laatste ronde aanvragen Music Export Rotterdam 2014!

Rotterdamse muzikanten opgelet! Ga je dit jaar nog op tournee door het buitenland en heb je het financieel nog niet helemaal rond, dan heb je nog drie weken de tijd om een aanvraag bij de Popunie in te dienen! Lees hier hoe!

» Lees verder

Recensie: Mrs Hips

Mrs Hips EP, Volume 1
cd-ep / download-ep
funk, soul
Boom Tag Records

Muziek om bij stil te zitten, maakt Simone Roerade beslist niet. De 35-jarige zangeres, die in de jaren negentig over de hele wereld toerde met Candy Dulfer, was even een grote naam in Spanje. In het land scoorde ze zelfs een nummer 1-hit. Lees hier de recensie van de ep van haar band Mrs Hips.

» Lees verder

Gastcolumn Annet KommaRiero Brugel: Muziek meer dan baas

De artikelen over het nieuwe poppodium in Rotterdam vliegen je de laatste tijd om de oren. Onlangs vroegen we al via onze Facebook pagina om jullie mening. Columniste Annet KommaRiero Brugel laat ook graag van haar horen. Ben je het ermee eens?

» Lees verder

Recensie: Frédérique Spigt

The Medicine Show
cd-album / download album

folk, country, blues
Coast Company / coast to coast

De rasechte Rotterdammer Frédérique Spigt heeft sinds de jaren tachtig een behoorlijke muzikale reputatie opgebouwd. Onze recensent neemt haar nieuwe album The Medicine Show onder de loep.

» Lees verder