Recensie: Gravel Town

Live Uit Lloyd 2014
download-ep
americana / singer/songwriter

Gravel Town mixt rootsrock, americana en blues op opvallende wijze zoals de band vorig jaar al liet horen op het album From Grace. Deze release was voor programmamaker Ronald van Oudheusden van Radio Rijnmond aanleiding het viertal uit te nodigen in het Llloydkwartier voor zijn dagelijkse programma Live Uit Lloyd. De sessie beviel de mannen van Gravel Town zo goed dat ze besloten die integraal uit te brengen.

» Lees verder

De Popunie luisteragenda van juli 2015 staat online!

De Popunie Luisteragenda van juli 2015 zit weer boordevol met tracks van Rotterdamse bands en acts. Dus luister hier waar je deze maand heen kunt in Rotterdam!

» Lees verder

Music Support Zuid-Holland: Haags Podium op Parkpop groot succes!

Op zondag 28 juni was het Haagse Zuiderpark het toneel voor Parkpop. Dankzij het grote succes van voorgaande jaren was ook dit jaar het Haags Podium aanwezig. Hierdoor konden de 225.000 bezoekers van Parkpop wederom kennismaken met Haags muziekaanbod van hoge kwaliteit.

» Lees verder

Interview: Derk-Jan ten Wolde (DJ Sounds)

Onze reporter Rikke nam een kijkje achter de winkelruit van DJ Sounds en ontmoette eigenaar Derk-Jan ten Wolde. Hier geen loze verkooppraatjes, maar deskundige en eerlijke adviezen, waardoor DJ Sounds al ruim 30 jaar een begrip is in de wereld van professionele audio-techniek. Er volgde een fijn gesprek over de winkel, de vaste klanten, drive-in shows, het dj-bestaan, amateurs en professionals…

» Lees verder

Joia maakt uniek eerbetoon aan Herman van Veen

“Ik hou van jou, maar anders.” Deze tot de verbeelding sprekende woorden uit het lied Anders Anders van Herman van Veen zijn voor het aanstormend talent Joia aanleiding voor een uniek eerbetoon aan het lied en diens schepper, die dit jaar 70 is geworden. Ze werd gegrepen door de woorden, nam haar eigen versie op en besloot naast een videoclip ook een documentairereeks te maken…

» Lees verder

Rotorock in Rotonde

RotoRock, het jaarlijkse festival van Muziekpodium Rotonde in Berkel en Rodenrijs​, viert op 11 juli alweer haar 21e editie! Dit jaar met een toffe line-up van: Playyard​, Twisted, The Pendulum’s Motion​, Sink The Bismarck, Jacklust​, LAF​, Raise The Ace en The Brazilian Wax Effect​!

» Lees verder