Popunie live presenteert AliaZ Acoustic in Bird

Op donderdag 23 februari is er weer een Popunie Live presents Homegrown. In het café van BIRD hebben we dit keer AliaZ Acoustic op het programma staan.

» Lees verder

Geef je op voor de Meet The Pro sessie ‘Hoe scoor ik boekingen op festivals?´

De eerste Meet The Pro sessie van 2017 gaat over festivals en meer specifiek over hoe je geboekt kan worden als band op festivals. De sessie vindt plaats op woensdagavond 8 maart op het Popunie kantoor. We hebben vier professionals uitgenodigd die je alle ins en outs vertellen, dus wees erbij!

» Lees verder

Recensie: Jaskelis

Gin and Jazz
download-ep
urban
HardHeaderz

Een prijzenregen, zo kun je het noemen: de Rotterdamse Jaskelis is op volle toeren en heeft van 2016 een succesvol jaar gemaakt. Gin and Jazz is een sterk debuut dat smaakt naar meer. Een geweldig visitekaartje met zwoele urban en een stem die doet uitkijken naar een langverwachte plaat. Jaskelis heeft zich met Gin and Jazz definitief op de kaart gezet.

» Lees verder

Mixtape in Rotown: Bouncen, glijden, moshpitten en housen met Cusack

Elke donderdag draait in Rotown een Rotterdamse band de plaatjes die zij tof vinden (om op te dansen!) tijdens Mixtape. Wij laten deze bands hun publiek alvast warm draaien in een speciale column. Deze week is het de beurt aan Cusack.

» Lees verder

Interview: Julian Schaap – onderzoeker van de witte mannelijke dominantie in rock

Hoe verraadt muzieksmaak je huidskleur? Als Doctor of Philosophy in de culturele sociologie is Julian Schaap verbonden aan de Erasmus Universiteit. Met zijn promotieonderzoek Has Elvis Finally Left The Building? – witheid en mannelijke dominantie in rock heeft Schaap van de Nederlandse organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) een vijfjarige beurs ontvangen. Onze reporter Annet bezocht op 6 februari een lezing van Julian Schaap tijdens Onderzoek in Zicht bij de Boekmanstichting om meer te weten te komen over dit interessante onderzoek en doet verslag. Bovendien interviewde ze Julian en vroeg o.a. naar de achtergrond van deze Rotterdamse wetenschapper en een update over zijn onderzoek(en)…

» Lees verder

Recensie: Pam Feather

Wish I Never
download-ep
urban

Pam Feather is terug… en hoe! Soms is het goed wat gas terug te nemen, op te laden, en dan met volle kracht er weer tegenaan te gaan. Zes jaar na haar debuutalbum Feather Tales is ze terug met een zeer aanstekelijke en veelzijdige ep.

» Lees verder