Tourverslag: The Cosmic Carnival @ Global Battle Of The Bands finale in Thailand (deel 2)

De Rotterdamse band The Cosmic Carnival stond in februari in de grote internationale finale van The Global Battle Of The Bands. In Chiang Mai (Thailand) maakte de band o.a. kans op de hoofdprijs t.w.v. 100.000 dollar. Gedurende deze trip hielden ze al een blog bij en nu, ruim een maand later, alle indrukken verwerkt zijn blikken ze speciaal voor ons nog eenmaal terug op dit avontuur. Dus lees snel verder!

» Lees verder

Gastcolumn Harry Merry: Slapeloosheid onder muzikanten

We hebben niemand minder dan Harry Merry weten te strikken als nieuwe gastcolumnist. Deze Rotterdamse held behandelt het fenomeen van slapeloosheid onder muzikanten. Nieuwsgierig? Lezen die column!

» Lees verder

Recensie: The Kik

2
cd-album/lp
nederbiet
Excelsior Recordings / Top Notch

Veel Rotterdamser dan The Kik kun je bands niet krijgen. Morgenavond presenteren ze hun tweede album in Rotown. Lees hier de recensie!

» Lees verder

DJ Rafael Mendez door naar landelijke Kunstbende finale

Op zaterdag 19 april vond in Studio 80 in Amsterdam de halve finale DJ van Kunstbende plaats. De Rotterdamse DJ Rafael Mendez kwam als winnaar uit de bus en gaat door naar de landelijke finale op 3 mei in Melkweg. Je kunt echter nog een tweede Zuid-Hollandse dj naar de landelijke finale helpen. Hoe? Lees snel verder…

» Lees verder

Vier Koningsdag in hartje Rotterdam!

Op zaterdag 26 april is de eerste Koningsdag. Gehuld in een oranje kostuum struin je de stad door, maar waar moet je zijn? Popunie heeft een aantal evenementen op een rijtje gezet van zowel Koningsnacht als Koningsdag in Rotterdam en omstreken.

» Lees verder

Help mee met de single van Rotterdamse band The Four

Met nog maar een paar dagen te gaan totdat ze de studio ingaan heeft The Four een kleine actie opgezet, namelijk een downloadbaar muziekpakketje van tien nummers op Bandcamp. Alle winst die de band maakt wordt teruggestopt in de nieuwe single. Lees hier hoe je kunt helpen!

» Lees verder