Column Maaike van Steenis: Het magische woord dat jou echte vrijheid geeft

Maaike van Steenis is trainer en leert  creatieve ondernemers, zoals muzikanten, hoe ze meer kunnen verdienen met hun werk en een succesvol bedrijf kunnen opbouwen. Als ondernemer is het belangrijk dat je goed weet waar je heen wilt. Het magische woord is in dit geval strategie.

» Lees verder

Mixtape in Rotown: funky house, disco en electro van De Likt

Elke donderdag draait in Rotown een Rotterdamse band de plaatjes die zij tof vinden (om op te dansen!) tijdens Mixtape. Wij laten deze bands en hun publiek alvast warm draaien in een speciale column. Deze week is het de beurt aan Jordy van De Likt.

» Lees verder

Column Gino van Weenen: Maar wat als je wint…

Zondag 23 april staat de voorronde van Kunstbende Zuid-Holland op de agenda. Na een succesvolle en drukke selectieronde is het nu tijd voor de prijzen. De beste vijf uit de verschillende categorieën nemen het tegen elkaar op om daar uiteindelijk met handen vol weg te gaan.

» Lees verder

Mixtape in Rotown: Alternative, pop, metal, indie en house van Annika

Elke donderdag draait in Rotown een Rotterdamse band de plaatjes die zij tof vinden (om op te dansen!) tijdens Mixtape. Wij laten deze bands en hun publiek alvast warm draaien in een speciale column. Deze week is het de beurt aan ANNIKA. Frontvrouw Annika Boxhoorn doet alvast een boekje open over de lievelingsplaatjes van de band.

» Lees verder

Column André de Baerdemaeker: De beat van de roodborst

André de Baerdemaeker is ecoloog in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam. Zowel tijdens zijn werk als daarbuiten aanschouwt hij de wisselwerking tussen mens en natuur. Daarnaast bezoekt hij graag en geregeld muzikale optredens in uiteenlopende genres. Daar drinkt hij dan graag een trappistenbier bij.

» Lees verder

Column Maaike van Steenis: Wat als alles lukt?

Heb jij ook wel eens iets gedaan of gemaakt dat zo succesvol was dat je erdoor in de problemen kwam? We denken veel na over wat we kunnen doen als iets niet lukt. Maar de mogelijkheid dat iets juist wel heel erg goed gaat, laten we vaak buiten beschouwing.

» Lees verder