Recensie: Logue

Some Kind Of Glimmer
cd- / download-ep
indierock

Logue bestaat uit jonge gasten met al een ep en enkele singles op zak. Met Some Kind Of Glimmer hebben ze een fijn visitekaartje voor de zomerfestivals afgegeven. De ep bevat pakkende liedjes die het doel van dansbaarheid en catchy melodieën heel goed raakt.

» Lees verder

Recensie: Wouter Mol

Out Of Skin
download-ep
indiepop / singer/songwriter

Hoe een groot publiek muisstil te krijgen? Vraag dat maar aan Wouter Mol. Het trio speelde overtuigend bij de Sena Grote Prijs van Rotterdam 2016, wat hen de winnaar maakte in de categorie Singer/Songwriter. Met deze prijs op zak kon een debuutplaat niet uitblijven. Out Of Skin is voor Wouter Mol de volgende stap.

» Lees verder

Recensie: WARD

3:00 AM
download-ep
dreampop

Met 3:00 AM laat WARD zien wat ze in huis heeft qua dromerige, dansbare en opbeurende dreampop. Ze heeft een goede dosis talent voor het schrijven van popsongs en deze ep staat muzikaal gezien dan ook als een huis.

 

» Lees verder

Recensie: Sevdaliza

ISON
lp / download-album
electronic singer/songwriter / future R&B
Twisted Elegance

Sevdaliza, de vier lettergrepen van een naam die je bijblijft. Ze heeft al twee keer op SXSW in Texas gestaan en door Europa getourd. De echo van haar naam moet je hebben gehoord of anders heb je al die tijd onder een steen geschuild.

» Lees verder

Live-verslag: Sena Talent Stage @ Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2017

De tijd was weer daar! 5 mei, biertje, podiumpje en een (matig) zonnetje. De dag dat we onze vrijheid vieren in Rotterdam in Het Park bij de Euromast, en het programma was dit jaar dikker dan dik! Grote namen als De Jeugd Van Tegenwoordig, Lucas Hamming en DJ Paul Elstak en nasi man Quintis waren van de partij en ook de Sena Talent Stage had dit jaar weer een ijzersterke line-up. Reporter Saar Gerssen schreef hier een live-verslag van.

» Lees verder

Recensie: Beach Coma

Bad Lifestyle Choices
lp / download-album
punky bluesrock / garagerock

Beach Coma heeft een uitstekende live-reputatie en wil dat met deze plaat aantonen. Dit is ze op Bad Lifestyle Choices zeker gelukt want de plaat bruist van de energie!!

» Lees verder