Recensie: Sammie Sedano

De Nachtapotheker
download-ep
Nederlandstalige hiphop
Sony Music NL

De Nachtapotheker neemt de luisteraar mee in een visuele rondleiding door het Rotterdamse nachtleven. De beats, de lyrics, de vibe en flow zorgen voor een ware belevenis van de wereld van Sammie Sedano.

» Lees verder

Recensie: Jaskelis

Gin and Jazz
download-ep
urban
HardHeaderz

Een prijzenregen, zo kun je het noemen: de Rotterdamse Jaskelis is op volle toeren en heeft van 2016 een succesvol jaar gemaakt. Gin and Jazz is een sterk debuut dat smaakt naar meer. Een geweldig visitekaartje met zwoele urban en een stem die doet uitkijken naar een langverwachte plaat. Jaskelis heeft zich met Gin and Jazz definitief op de kaart gezet.

» Lees verder

Recensie: Pam Feather

Wish I Never
download-ep
urban

Pam Feather is terug… en hoe! Soms is het goed wat gas terug te nemen, op te laden, en dan met volle kracht er weer tegenaan te gaan. Zes jaar na haar debuutalbum Feather Tales is ze terug met een zeer aanstekelijke en veelzijdige ep.

» Lees verder

Recensie: Deformer

Counter Carnage
12″ vinyl / download-ep
jungle / breakcore
PRSPCT Recordings

Waar je normaliter een gigantische bak breakcore, tot de nok toe volgestouwd met amen-breakbeats, hoover-synthesizers en 909-drumcomputers verwacht gaat Deformer ditmaal nog een stap verder.

» Lees verder

Recensie: Stackhouse

Tailgatin’
cd- / download-album
traditional blues / bluesrock

Het nieuwste album van Stackhouse, Tailgatin’, gaat verder waar de band bij het debuutalbum Big Fish Boogie was gebleven, en duikt nog dieper in de blues. De heren doen precies waar ze goed in zijn en winden er geen doekjes om. Ontspannen, zompige rootsblues zonder franje is hun handelsmerk.

» Lees verder

Recensie: S!RENE

BRUUT
download-ep
moombathon / twerk
Twerkfield

S!RENE won Kunstbende Zuid-Holland en veroverde de derde plaats in de landelijke finale van Kunstbende. Sindsdien timmert hij aan de weg met een serie Soundcloud releases. Onlangs kwam zijn ep BRUUT uit.

» Lees verder