Tourverslag: Jo Goes Hunting in Duitsland en The UK

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landsgrenzen. Jo Goes Hunting deed een aantal showcases in Duitsland en speelde op uitnodiging voor het eerst in The UK.

» Lees verder

Tourverslag: Bong-Ra tourt met Monsters Of Mash Up door de VS

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landsgrenzen. Bong-Ra tourde als één van de Monsters Of Mash Up door de VS. Dit werd een herhaling van de oorspronkelijke release en tour uit 2005, waarin de breakcore legendes Bong-Ra, Enduser (VS) en DJ Shitmat (UK) de handen ineen sloegen om 12 jaar later weer met z’n drieën op pad te gaan. Er werden zes shows samen gedaan en twee solo.

» Lees verder

Tourverslag: Deformer in Japan

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landsgrenzen. Deformer tourde voor de tweede keer door Japan.

» Lees verder

Tourverslag: Mxrcxl in Frankrijk en Duitsland

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landgrenzen. MXRCXL tourde in december door Frankrijk en Duitsland met hun Winter Is Coming tour.

» Lees verder

Tourverslag: The Sweet Release Of Death en The Lumes in Polen

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landsgrenzen. De twee Rotterdamse bands The Sweet Release Of Death en The Lumes gingen samen op tour door Polen.

» Lees verder

Tourverslag: Sweat Tongue in The UK

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landsgrenzen. Sweat Tongue tourde in september door The UK langs podia en festivals in Brighton, Sheffield, Manchester en Leeds.

» Lees verder