Tourverslag: Mxrcxl in Frankrijk en Duitsland

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landgrenzen. Mxrcxl tourde in december door Frankrijk en Duitsland met hun Winter Is Coming tour.

» Lees verder

Tourverslag: The Sweet Release Of Death en The Lumes in Polen

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landsgrenzen. De twee Rotterdamse bands The Sweet Release Of Death en The Lumes gingen samen op tour door Polen.

» Lees verder

Tourverslag: Sweat Tongue in The UK

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landsgrenzen. Sweat Tongue tourde in september door The UK langs podia en festivals in Brighton, Sheffield, Manchester en Leeds.

» Lees verder

Tourverslag: All For Nothing in Kenia

Op 5 november 2016 vond er in Nairobi (Kenia) een benefiet show plaats, georganiseerd voor en door de Hardcore Help Foundation. Onder andere Rotterdams hardcoretrots All For Nothing speelde op dit This Is Africa Fest en wij vroegen de band na afloop een verslag voor ons te maken en meer te vertellen over deze sympathieke organisatie.

» Lees verder

Tourverslag: Rats On Rafts in zeven Europese landen (2) – Duitsland, België, Engeland en Ierland

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landsgrenzen. Rats On Rafts ging in september een hele maand op tour en reisden door maar liefst zeven landen in Europa. Een beetje gedesoriënteerd kwamen ze terug… Lees snel het tweede en laatste deel van hun tourverslag

» Lees verder

Tourverslag: Rats On Rafts in zeven Europese landen (1) – Frankrijk, Spanje en Portugal

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landsgrenzen. Rats On Rafts ging in september een hele maand op tour en reisden door maar liefst zeven landen in Europa. Een beetje gedesoriënteerd kwamen ze terug…

» Lees verder