Tourverslag: Sick Of Stupidity in Indonesië

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landsgrenzen. De grindcore en powerviolence band Sick Of Stupidity is zonder twijfel een van de hardste bands van Rotterdam. Sinds 2015 mokeren de bandleden onder deze vlag aan de weg en doen hierbij al regelmatig het buitenland aan. In mei 2016 gingen ze bijvoorbeeld naar Amerika en Canada en speelden oa. op het Maryland Deathfest. Afgelopen april stond echter Java en Bali op het programma en hoe deze Grindonesia tour samen met Gewoon Fucking Raggen en Terror Of Dynamite Attack (IND) verliep vertellen ze in dit tourverslag…

» Lees verder

Tourverslag: Goodnight Moonlight in Frankrijk en België

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landsgrenzen. Goodnight Moonlight ging in april voor het eerst op tour door België en Frankrijk.

» Lees verder

Tourverslag: Jacco Weener in Duitsland

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landsgrenzen. Jacco Weener tourde in maart kort door Duitsland.

» Lees verder

Tourverslag: Jo Goes Hunting in Duitsland en The UK

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landsgrenzen. Jo Goes Hunting deed een aantal showcases in Duitsland en speelde op uitnodiging voor het eerst in The UK.

» Lees verder

Tourverslag: Bong-Ra tourt met Monsters Of Mash Up door de VS

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landsgrenzen. Bong-Ra tourde als één van de Monsters Of Mash Up door de VS. Dit werd een herhaling van de oorspronkelijke release en tour uit 2005, waarin de breakcore legendes Bong-Ra, Enduser (VS) en DJ Shitmat (UK) de handen ineen sloegen om 12 jaar later weer met z’n drieën op pad te gaan. Er werden zes shows samen gedaan en twee solo.

» Lees verder

Tourverslag: Deformer in Japan

Vanuit Music Export Rotterdam worden doorlopend ondernemende Rotterdamse muzikanten ondersteund die bezig zijn ook voet aan de grond te krijgen buiten de landsgrenzen. Deformer tourde voor de tweede keer door Japan.

» Lees verder